Omniva - autotäis ülbust ja saamatust

Noh, härrased, nüüd on teil võimalus. Miski värskemapoolne Postimees, mis mul kohvinurgas näppu jäi, andis tääda, et riik plaanib selle moodustise maha müüa. Lööge aga papp alla ja kord majja!
"iffkillla"
Tee pakisilt iseteeninduses valmis. Siis pole seal mingit hinnainfot.

Arvad, et nad seda ei kirjuta peale, postkontoris kuhu paki viin? Kõik see käibki neil käsitsi, olgu silt nii prinditud kui tahes. Ainult omniva, miks? Kaldun arvama, et neil seal mingi sisekontroll, kes, kui isuäratavat saadetist konveieril näeb, haarab selle, kaalub ja võrdleb pakile kirjutatud hinda hinnakirja või koguni kassa-dataga...
Postkontorist automaati saab saata küll, aga see on teine teenus, maksab kopika rohkem ja iseteeninduses juba automaat-automaat teenuse eest makstud raha läheb raisku või tuleb seda mingi imeprotsessiga tagasi sebima hakata.
Teenusele ja teenindusele orienteeritud ettevõte annaks oma töötajatele juhise sellisel erandjuhul pakk vastu võtta ja korras, mitte vastutust teenuse mitteosutamise osas vääral moel kliendile suunata.

Aga muidu tahtsin seda ka kirjutada, et mul pole kunagi ei Omniva, DHLi, DPD ega Smartpostiga probleeme olnud. Erand vist nii siin kui omaenda seltskonnas, kus alati silmi pööritatakse, kui mõnda neist mainin
Omniva pole siiani suutnud püsti panna süsteemi, kus kulleriga või postkontorisse saabuvat pakki saaks ümber suunata pakiautomaati. DPD-l toimib nagu kulda.
Suudab ka DPD, teatasid mulle hiljuti, et kuna pakk mis mulle saadeti on paar cm liiga suur selle kapi jaoks kuhu ma paki tellisin Tallinnas, saan sellele järgi minna Jürisse, kuhugi nende lao juurde, kus on õige suurusega kapp. Või lasaraha eest ümbersuunata kulleriga tarneks mis ilmselt võtnuks lisaks rahale ka aega. Lisaks suutsid nad ühest välismaalt tulnud paki sisust osa ära kaotada. Omnivaga isegi lihtsam hetkel, lihtsalt tarneajad täiesti hullud neil, lisaks hindadele. Läti Post väga palju odavam, niiet e-biz väikekauba laod kolivad juba Lätti ära.
"sakuska"
Omniva pole siiani suutnud püsti panna süsteemi, kus kulleriga või postkontorisse saabuvat pakki saaks ümber suunata pakiautomaati. DPD-l toimib nagu kulda.

Sa pead nüüd silmas "konkreetselt selle paki tahan ümber suunata" olukorda? Kui soov vaikimisi pakid automaati saada, siis selle jaoks on lahendus olemas ja töötab.
Soovitan välismaalt pakke tellides võimaluse korral vältida GLS-i kasutamist.
Viimane kogemus oli see, et üks pakk oli ilmselt Poola terminalis puruks lõigatud ning sealt oli osa saadetisest kadunud. Paki lõikekoht oli hiljem lihtsalt GLS terminali teibiga kinni teibitud. Kui kauba saatja mulle kadunud asja asemel uue teele pani (kahjuks jälle GLS-iga), siis oli pakk ühest nurgast täpselt nii palju lahti lõigatud, et oleks võimalus sisuga tutvuda. Õnneks seekord sisu huvi ei pakkunud ja asi jõudis minuni. Aga selline süstemaatilisus viitab sellele, et seal Poolas käib lihtlabane varastamnie.
Omniva puhul on siiski liiga optimistlik kasutada väljendeid "olemas" ja "töötab".
Illusionistid tööhoos: Omniva saab uue logo.
Kas see kujutab enesest pesemata nõusid või lömmis pakkide virna, jääb igaühe enese otsustada.
"Marvin"
Illusionistid tööhoos: Omniva saab uue logo.
Kas see kujutab enesest pesemata nõusid või lömmis pakkide virna, jääb igaühe enese otsustada.

Riigifirma värk, pappi jalaga segada...
Huvitav, kui palju see maksma läks?
Jumal tänatud, lõpuks ometi!
Ma siin taaskord juurdlesin, et miks mulle Omniva pakiautomaati tellitud saadetis maandus jälle mingis 10.00-17.00 avatud postikontoriputkas ilma minult selle kohta midagi küsimata. Et kuidas DPD kulleri saadetised saad kohe sms pealt automaati ümber suunata, aga Omniva automaati tellitud saadetis läheb minult midagi küsimata postkontorisse. Kas juhtimine on süüdi, või tarkvara, või...
Nüüd koitis - muidugi, süüdi on VALE LOGO! Kill the beast!
See ikka hea, et logo vahetamine olulisem on kui mingi natukesekenegi töötava pakijälgimissüsteemi juurutamine rah.vah. pakkidele.
Rändrahnud v2
Samal ajal Omniva:
Omniva praeguse logo idee on saadud siit sinutoru videost: https://www.youtube.com/watch?v=KkHiveo7aMM

Diskleimer: eales pole Omnivaga jama olnud, aga huvitav alati teiste juhtumitest lugeda
Aga vähemalt logo on juba uus:

P.S. Rahvas vaevleb ka "koleda fondi" TT Wellington otsas, aga mina seda õnneks ei näe.
Ja "E-TEENINDUSE TÖÖS ESINEB HETKEL HÄIREID, PROOVIGE MÕNE AJA PÄRAST UUESTI.
E-TEENINDUSE TÖÖS ESINEB HETKEL HÄIREID, PROOVI MÕNE AJA PÄRAST UUESTI."
On lihtsalt Omniva-way anda teada, et "sul on javascript välja lülitatud" :)
Ma parem isegi es kommenteeri...
Polegi ju kõige hullem. Oleks võinud olla...

Teile on patriarhaalse kapitalistliku rõhumismehhanismi osaks oleva tarneahela kaudu saabunud rõhutud ja ekspluateeritud töörahva poolt toodetud toode, mille maksumusest enamus koosneb röövkapitalisti kasumist!
Olgu kiidetud Focault!