Maksude deklareerimine 2015

Sama siin. Investeerimiskonto aruannet EMTA's ei paista. Kuigi on saadetud ka korduvalt.
Olete proovinud deklaratsiooni uuesti otsast peale täita? Ma ise ei tahaks proovida :)
Muidu endal on sama probleem nagu kõigil eespool kirjutanutel.
Jah, olen proovinud uuesti täita.
Praegu uurime seda probleemi, majast lähebvad igatahes andmed välja korrektselt. Testisin ka oma kontot ning info jõudis kenasti EMTA-sse.
Saatsin eile õhtul veel igaks juhuks uuesti Investeerimiskonto aruandest andmed EMTA-le, aga täna hommikul polnud jätkuvalt midagi muutunud (see sünkroniseerimine peaks käima südaööl või miks need andmed alles järgmine päev kohale peaksid jõudma?).
Valdek: Sellest aastast tundub, et sünkimine on läinud kiiremini ja kuskil tunnise tsükliga peakdis andmed uuenema.
Okei, siis saab päeva sees ka proovida, kui see andmete edastamine peaks tööle hakkama.
Ma annan sellest siin eraldi teada, ei ole mõtet iga tunni tagant proovida. Paraku ma kahjuks arvan, et täna veel see töökorda ei saa.
Mul sama probleem - investeerimiskonto andmed ei ole EMTA-sse jõudnud, kuigi olen alates esmaspäevast 3x juba andmeid saatnud. Eelmisel aastal sellist probleemi polnud.
IT poole pealt on viga leitud ning käib selle parandamine, mahukamad raportid kahjuks tõesti maksuametisse pole jõudnud. Viga saab parandatud homseks ning annan sellest siin foorumis eraldi teada. Seniks pole mõtet andmeid maksuameti poole teele saata. Vabandan tekkinud olukorra pärast!
Mul nii siin kui ka SEB-is inveteerimiskonto. Kummastki pangast ei läinud info deklarile kohale., saatsin 2 x.
Õnneks oli tehinguid kokku 15, toksisin käsitsi sisse.
EMTA on omale viimase aasta jookusl igasugu registreid ja asju niipalju külge pookinud, et süsteem on ehk nende poolt katki läinud?
Swedbankist ka ei jõudnud paari päeva jooksul investeerimiskonto info kohale, seal oli küll öeldud, et info deklaratsioonile jõudmine võtabki 2-3 päeva aega, ma ei viitsinud oodata ja täitsin ka käsitsi need mõned read
LHV poolelt tuleb siiski pigem enda süüd tunnistada.
Julgematel soovitaks nüüd nupule vajutada, testivad isikud said oma andmed igatahes teele saadetud ja maksuametisse need ilmusid (vahe on ca 1-2 tundi).
Tundub, et update on teinud miskit, mis soovib, et igakord kui pressid "arvesta" või "ära arvesta" uuesti arvuta vajutama. Vaatame siis kas laekuvad emtasse.
Andmed emta.s olemas, 15 minutiga
Jap, kõik olemas! Tänud operatiivse lahenduse eest :)
Kas mu Pärsia fondist saadud 3 senti intressitulu läheb ka maksustamisele, kohas 7.1 muud tulud? Ei jakasanud googeldada, sry...
Pärsia fond ei ole dividende maksnud, kõige parema info kus mida deklareerima peab saab internetipangast Maksuraporti alt (see ei puuduta küll Investeerimiskonto süsteemi).
Tänud! Nüüd on tõesti olemas kõik andmed kenasti ja saan ära esitada.

Arusaamatuks jääb siiski, miks see edasikantav summa umbes 55 euro võrra erineb sellest, mis on 2013. aasta investeerimiskonto aruandel viimases reas viimases tulbas. Nagu öeldud, mingeid väljamakseid tehtud pole ning samuti pole kunagi olnud ka konto hooldutasu. Aga kuna seda numbrit nagunii muuta ei saa, mis siis ikka.