"Offf" Selleks, et teada saada, kes PÄRISELT elab maal ja PÄRISELT on SUNNITUD autoga sõitma, on vaja koguda isikuandmeid sellise granulaarsuse ja täpsusega, et see sõidab rämeda teerulliga üle viimasest privaatsuse riismest. Ei päde!
Ma olen unes näinud üht Exadatat, mis on tuubil granulaarset infot täis.
Ma olen unes näinud üht Exadatat, mis on tuubil granulaarset infot täis.
Marvin, vähem unenägusid näha! Või mõistlikumaid! Mina näiteks näen unes, et karlsson25 ja teised arbuusid õpivad lõpuks põhikooli tasemel rehkendama ja enne oma "säravate" ideede maailma pritsimist rehkendavad need paberitüki peal läbi. Eks see unenäuks jääbki.
"Marvin" Ma olen unes näinud üht Exadatat, mis on tuubil granulaarset infot täis.
Marvin, vähem unenägusid näha! Või mõistlikumaid! Mina näiteks näen unes, et karlsson25 ja teised arbuusid õpivad lõpuks põhikooli tasemel rehkendama ja enne oma "säravate" ideede maailma pritsimist rehkendavad need paberitüki peal läbi. Eks see unenäuks jääbki.
Arvutusoskus on üks asi, teine asi on tehniline taju ja teadmised. Kui autoakude komponentidena mainitakse ülijuhte, siis see eeldab päris kõvat tehnilist teadmistepagasit, et punane lamp peas põlema lööks.
Tra, tao endale pea sisse, et need autoomanikud maksavad makse, millest vaid pool läheb teedeehituseks, millel sõidavad ka reisibussid ja kaubad. Rsk, kuidas saab üks inimeseloom nii loll olla.
Karsson, kas Sina maksad oma sissetulekust näiteks iga kuu 20% riigile? Tänutäheks n-ö. tänuandamina, et Sul on riik, kes vaeste eest hoolitseb. Selline raha peaks Sul olemas olema, sest autot Sul pole ja muidu elad ka oma jutu järgi täiesti koonderdades.
CO2 maks on meil juba olemas ja selle nimi on kütuseaktsiis. Seda võiks muidugi tuunida nii, et kõrgema erivõimsusega (mitte võimsusega!) mootor maksab rohkem. Selgitus: mida rohkem energiat kuupsentimeetrist välja pigistada, seda efektiivsem on põlemine ja seda enam tekib kulutatud kütuseliitri kohta süsihappegaasi. Vähem efektiivses mootoris lahkub rohkem kütust poolpõlemata kujul ja CO2 tekib vähem. (Selle lisaefekt on muidugi suurem saaste selle põlemata jäänud orgaanilise keemiaga, kuid nagu elu on näidanud, siis co2 vähendamine on olulisem kui kõik muu, nii et muret ei tohiks olla).
Mis inimene? Elektrifitseeritud hamster on! Nagu siin varemalt sai mainitud, siis naine ilmselt kannatab kodus perevägivalla all. Peaks uurima ja tugiteenust pakkuma - mitte kunagi ei ole hilja lahkuda ja uut elu alustada!
Ma ei usu, et selline inimene on kodus kellelegi vägivaldne. Pigem eeldaks hoopis vastupidist olukorda. Muidugi vägivalla tajumine on inimestel väga erinev.
"ttrust" Karsson, kas Sina maksad oma sissetulekust näiteks iga kuu 20% riigile? Tänutäheks n-ö. tänuandamina, et Sul on riik, kes vaeste eest hoolitseb. Selline raha peaks Sul olemas olema, sest autot Sul pole ja muidu elad ka oma jutu järgi täiesti koonderdades.
Ilus muinasjutt, nagu ainult autoomanik riiki üleval peaks ja autpt mitte omav kodanik ei pea. Pigem on nii, et autoomaniku rahast läheb kindlasti osa Putleri, kartelli ja autotootja tasku. Mitte autot omav inimene, kes oma raha ju samuti siin kulutab, toetab nii kohaliku majandust rohkemgi.
Karsson, nii, et Sa ikkagi ei toeta oma riiki, küll aga ajad kõiki teisi seda toetama? See silmakirjalik pole? Kui Sa kulutad raha, siis mismoodi? 20% -ne igakuine annetus oma igakuisest sissetulekust oleks hea algus inimese puhul, kes teeb rasket misjonitööd. Put your money where your mouth is.
Huvitav, et tähestikurahvast, rohepööret ja automaksu ülistab suuresti üks ja sama kontingent? Kas see on see rahvas kelle peal propaganda nagu eriti hästi töötab? Päris tihti iseloomustab selliseid madal haridustase ja pidev vajadus pugeda.
Vaimne vägivald. Reisida ei saa, sest kliima või investeerimine. Et midagi kodus korda tehtaks, seda ka ilmselt ei saa, sest hamster istub arvuti taga (lhv foorumis) ja investeerib! Kui siis sattutaksegi kuhugi kodunt kaugemale, siis on kiirmakaronid külmas vees ja ei mingit restorani, sest investeerida tuleb! Isegi duši all käiakse töö juures ja kui peale seda peaks ikkagi nahk märjaks minema, siis kokkuhoiu ja looduse säästmise eesmärgil poetakse higihaisusena ikkagi voodisse naise kaissu ja siis investor nõuab keppi. Nojah, lampe ju selle tegevuse käigus päris kinni ei taota, aga minu jaoks klassifitseerub selline asi ikkagi vaimseks vägivallaks.
Minule endale on jäänud mulje, et valitsus tahab lihtsalt rohepöörde ja maailma päästmise retootika varjus muuta Eesti P-Korea sarnaseks vaeseks kloaagiks, kus ainult valitsejatel ja nende lähikonnal on hea külluslik elu koos kallite reiside ja uhkete autodega.
"Tervist Teile" Minule endale on jäänud mulje, et valitsus tahab lihtsalt rohepöörde ja maailma päästmise retootika varjus muuta Eesti P-Korea sarnaseks vaeseks kloaagiks, kus ainult valitsejatel ja nende lähikonnal on hea külluslik elu koos kallite reiside ja uhkete autodega.
Jep! Kaasajooksikud ja entusiastid rakendavad seda väiksema mudeli näol kodus. Pereringis tehakse teiste elu kibedaks ja siis salaja tegelikult lubatakse endale asju, mis teistele kättesaamatu. Selline tegevus on suuresti põhjustatud nartsissismist. Enda erilisus ja enda kui universumi keskpunktina defineerimine. Ametnikunässist tõusikmats-alkohoolik prüsselist on üks selline elav näide siit kandist.
Kavandatav automaks väheneb auto vanuse suurenedes. Ehk siis kogu jutt "saastemaksust", mis kajastab auto saasatmist, on lihtsalt ullikestele. Lihtsalt "võtame pappi, kust võtta annab" Aastamaks leitakse sõiduki võimsuse, tühimassi ja vanuse põhjal, millele lisatakse baasosa. Ka siin vanuse komponent vähendab aastatasu, nii et üle 20-aastaste sõidukite eest tuleks tasuda vaid baasosa ehk 30 eurot aastas, ERR
Kas keegi on aru saanud kuidas Reformierakonna automaks vähendab autostumist linnas? See on ju Reformierakonna üks argumente, lisaks sellele, et mujal on ka automaks. Ja selge see, et Reformierakonnal on edaspidi kiusatus hakata automaksu veelgi tõstma, et maksta kinni vastutustundetu rahanduspoliitikat. Lisaks tuleb ju ka Reformierakonna juhitava valitsuse võetud laenud tagasi maksta.