Lightyear

Kas see oli kuidagi halvustav kellegi suhtes?

Et tahan tasuta head asja saada vÔi nii.

Ei, see oli nentiv, mitte halvustav.

Kui soovite, siis ka veidi kahetsev (eks ole isegi neid LHV kĂ”rgeid tasusid kannatatud ja kirutud, aga tĂ”esti, vastused kĂŒsimustele tulid kiiresti)

Kui sa LHVlt nii kiiresti vastuseid saad, siis kĂŒsi kuidas on investeerijatele oma varadele ligipÀÀs tagatud sĂ”jaolukorras vĂ”i okupatsiooni ajal, kui uus vĂ”im asub siinseid panku natsionaliseerima vĂ”i sulgema ning ID kaart ei tööta.

2 Likes

Nendele kĂŒsimustele on juba ajakirjanduses vastused antud ja need ei meeldinud mulle.

3 Likes

Keegi oskab öelda, et kuidas Lightyeari varadele ligipÀÀs sÔja tingimustes oleks?

Kodulehelt loen, et olemas Ă€rikeha Eestis ja UK-s, raha vĂ€idetavalt hoitakse vĂ€lismaal. Kui peaks olema tĂ”esti olukord, kus ettevĂ”te sĂ”jaolukorras ĂŒle vĂ”etakse, kas siis on varadele jĂ€tkuvalt ligipÀÀs olemas vĂ”i lĂ€hevad need kĂ”ik ĂŒheskoos minema koos ettevĂ”ttega?

Siin artiklis on natukene infot: Pangad ja platvormid hauduvad sÔjaohu riskiplaane
Lightyear on vÔimalusele vÀhemalt mÔelnud pangad aga, kes hoiavad meie pensionifonde, paistavad tuima panevat.

5 Likes

Kas see jutt kehtib ainult eraisikule ? Kui mul on vÀÀrtpaberid ostetud lĂ€bi Eestis registreeritud ettevĂ”tte, siis okupatsiooni puhul vĂ”ib okupatsioonivĂ”im minu ettevĂ”tte ĂŒle kontrolli vĂ”tta. Oskab keegi seda lahti seletada?
NĂ€ide artiklist “vĂ”ib ta jalutada mĂ”nda panka Hispaanias ja seda teha. Selleks on vaja, et see Hispaania pank oleks kas Nasdaq CSD kontohalduriks” See kehtib siis eraisikuna.

aga OÜ-na ostetud vÀÀrtpaberid?

Ära muretse, sĂ”ja korral mehi piirilt ĂŒle ei lasta ja jalutada vĂ”id metsas, rahale jĂ€rgi minemise vĂ”imalus 50:60. (pole vahet, oled eraisik vĂ”i firma).

6 Likes

Kuidas sa tĂ”estad, et sa see ettevĂ”te on sinuga mingil viisil seotud, kui Eesti Ă€riregister on maas ja ĂŒhtegi tĂ”endit ei vĂ€ljasta vĂ”i on seal uued nimed - igor ja vitali? Sellest on juba rÀÀgitud, kuidas ettevĂ”tjad on hakanud oma eraettevĂ”tetes olevat vara ĂŒmber vormistama eraisiku nimele ja kinnisvara soetama turvalistesse riikidesse. Kui su Hispaania korter vĂ”i auto on ettevĂ”tte nimel, siis sa ei saa ka nendega ĂŒhtegi tehingut teha.

4 Likes

Kas keegi on hiljuti kasutanud Lightyearis Blackrock ICS Euro Liquidity fondi?
Otsingus on see olemas, aga kui klikin nimel, siis tuleb error teade ette:

404

There’s nothing here

Samas USD ja GBP fondid ilusasti kuvavad.

Huvitav, miks peaks Lightyeari supporti konkurendi juurest otsima?

7 Likes

Tere! Karolina Lightyearist siinpool – Euro fond on meil olemas kĂŒll ja praegu tunduvad nii veeb kui rakendus seda kuvavat. Kas vĂ”ib olla, et veebileht ei avanenud vaid korraks? Siit lingilt tundub praeguseks korras: Buy BlackRock ICS Euro Liquidity Fund (Premier) MMF | Lightyear

3 Likes

See tundub tÔesti veider mulle ka, et Lightyeari support asub LHV foorumis.

2 Likes

Veider on ka see, et ĂŒks pank teise panga foorumis oma finantstulemusi avaldab.

7 Likes

Suhteliselt ebameeldiv. Paned ostu orderi. Miskit ei juhtu. Katkestad. Siis avastad selle sildi. Ja siis saad teate, et oled ikkagi ostnud.

No ja muidugi, seda kohta kus ma sÔnumi saaks saata ei leidnud ma jÀlle. Ju ei oska vaadata.

aga Edu.

image

2 Likes

Hei, OCI viiakse oma börsilt Ă€ra. Mul nĂŒĂŒd kĂŒsimus, kas LY platvormil saab temaga veel jĂ€tkata, tuleb ta kindlasti maha mĂŒĂŒa v mĂ”ni variant veel?

Tere, Karolina

Mis Lightyear Àpiga toimub ja millal on paranemist oodata?
Juba mitu nĂ€dalat on vĂ”imatu Ă€ppi kasutada. Lihtsalt oota ja oota, millal midagi Ă€ra laeks. Orderid liiguvad viivitusega. Üritan hetkel SoFi Technologiest avada aga juba 10 minutit lihtsalt “mĂ”tleb”.

2 Likes

Ma ei saa ĂŒldse LY sisse praegu. Alguses ĂŒtles, et teavitused ei tööta, siis vĂ”ttis siiski vastu 2-way autoriseerimise, aga jĂ€igi autoriseerima ning sisse ei saanudki:(

KÔigepealt see, leht logis mind vÀlja ja siis see

image

Kust ma selle klienditoe lingi leian muidu, kĂŒsin ka siia otsa?

Ootan pÔnevusega.

JÔudu tööle ja edu

1 Like