Jah, juhtus päris alguses. Siis polnud neil veel stoploss orderi panemise võimalust. Miski asi jooksis kokku ja mul ei lasknud vana müügiorderit tühistada, et selle asemel uus sisse anda. Terve päev otsa aktsia järjest kukkus. Sain ainult abitult pealt vaadata. Hiljem saime ilusti asjad õigeks räägitud. Mina jäin rahule…
Ok, hea teada. Tahaks ka oma raha tagasi saada. Saab näha. Tänan.
Tere — proovin ülalolevatele küsimustele vastata. Stop orderite puhul on Lightyearis orderi sisestamisel kaks varianti, kuidas order võib aeguda: day order, mis kehtib 1 päev, ja stop order mis aegub pärast 90 päeva. Palun kontrollige, kas valisite orderi sisestamisel soovitud aegumise aja. Meie klienditugi aitab edasiste küsimuse puhul kindlasti veel!
Majandusaasta aruande osas, esitasime hiljuti Lightyear Europe AS aruande. Lightyear Europe AS on grupi tütarettevõte ning ülaltoodud aruanne ei kata meie UK äri tulemusi. Oleme grupi peale kaasanud $58 miljonit omakapitali mille UK järelevalve FCA on klassifitseerinud CET1 kapitaliks (esimese taseme omavahendid). Hiljutise B-seeria rahastusvooru üks suuri eesmärke on kasvatada meie Euroopa äri kasumlikuks.
Tootearenduse poole pealt on murdosakud ETFidest nüüd laivis ning lähiajal lisandub ka ligipääs Skandinaavia turgudele.
Ma oma teema lõpetuseks nii palju, sest ei taha alusetult kahtlusevarju visata LYle - ma ise eksisin. Minu orderid siiski täideti õigesti, mul endal siiski vaja areneda due diligence ja lihtlabase matemaatika vallas. Nii palju siiski uut enda jaoks - turukauplemise graafikud ei kajasta tagantjärele kõiki käikuläinud ordereid, üles-alla swing-e, eri platvormidel isegi päeva sulgemishinnad erinevad, sellane seega info kõik vahendatud ja indikatiivne, mitte apteekrikäega mu ekraanile kuvatud. Tadaa - kõik teised ilmselt teadsid seda. Bottom line - mina nurka häbenema, LY jätkab puhaste paberitega.
Pöial. Tõeline inimene oma eksimust ei varja.
Lighyear kuvab nüüd investeeringut nii noreerimisvaluutas kui ka euros. Kui muidu mingid USD-s tehtud ostud kergelt rohelises siis euro vaade võib pisut häiriv olla. Aga ma ei kurda. Hea uuendus!
Aidake vanainimest- mobla äpis ei oska leida kohta, kus võlakirju saaks märkida (ntx Arco vara vmt, mis veel ei kauple).
Olen pusinud siit ja sealt, kuid ei jõua õige kohani
Äpi all vasakus nurgas on luup (otsing), seal avanevas vaates kirjuta otsingu lahtrisse “arco vara” või “arco ipo” või muu ipo nimi mida otsid, siis tulemustes tulebki see IPO ja klikid sellele. Sealt edasi juba all nupp “Märgi”
Aitüma! Nii lihtne oligi
Aga kas kuskil ka nimekirjana oleks leitav nö pakutavad v kõike peab üksikuna otsima?
Mina panin otsingussse bond ja sain kõik võlakirjad ja võlakirjafondid sellega
Mida see graafik on näitama hakanud? Turu suletud ajal oli pikka aega kriips. Nüüd aga see tiksub, nagu lahti oleku ajalgi. Tegin korra lahti, millegi pärast porfell kukub. Tühine Wise, mi täna plussis, ei tohiks nagu mõju avaldada. Aasta alguses nagu polnud miskit kahe lahtioleku aja vahel.
Valuutakursi vahe?
Vabandage! Ei suutnud leida klienditoe maili. Kirjutan siia. BKSY ei saa tehinguid teha. Kas selle asja saab korda teha?
Tere, Karolina Lightyearist siin. Ole hea, kirjuta meile palun support@lightyear.com – BKSY tundub esimesel pilgul töötavat (https://lightyear.com/en/stock/BKSY:NYSE), aga klienditoe kaudu saame täpselt vaadata, mis valesti on.
Mul oleks kivi Lightyeari meeskonna kapsaaeda. Miks ei võeta taotletuid aktsiaid omale nimekirja? Pole küll statistikat pidanud, kuid tundub, et ühtegi taotlust pole seni rahuldatud. Ja neid on olnud seni kümneid. Samuti puudub tagasiside taotlustele. Kui mõni Lightyeari arendaja juhtub seda lugema, siis mul oleks veel 101 ideed, kuidas asja paremaks teha ka muudes valdkondades.
Mul isegi mõni taotlus on rahuldatud. Samas pole õrna aimugi kas sellepärast, et mina taotlesin või oli neil see nagunii kavas. Protsendina väljendades oleks edukus vast kuskil 1% lähedal? Selles mõttes on LHV teenindus palju meeldivam, et saab koheselt personaalse vastuse, enamus juhudel positiivse.
Eks see vist läheb rubriiki “saad seda, mille eest maksad”