Süst
Eile esimese hooga pelgasin et olin liba lehele sattunud. Vist ainult disaini muutus.
Edu
Samuti päeva alguse järsud tõusud on sageli ekraani serva taga. Aga ei taha nuriseda ka, olen tänulik, et nad äpi ka mu vana androidi peal jooksma panid.
see kõik on ainult Sinu (vaimse)tervise huvides!
ps. kas telefoni risti keeramine ei aita?
Mul täpselt sama jama, mida RT kirjeldab.
Paraku mitte, kuna automaatpööramine LY äpiga ei toimi.
No kui juba kurtmiseks läks, siis rohelised ostutäpid rohelisel graafikul ei paista ka kuigi hästi välja.
Tegin täna arvutis lahti. Väga positiivne. Hinna teavitusi saan määrata ja katkestada. Orderi kehtivus aega määrab intuitiivsemas asukohas, Ehk siis seal samas kus määrad aktsiate arvu ja hinda jne. Väga meeldiv. Edu
Lightyeariga on paras jama selles mõttes, et sa kunagi ei tea, kas paaritonnine ülekanne sealt panka tuleb kohe või võtab 24h /weekend 72h aega. Kui krediitkaardimakse kuupäev jääb nädalavahetusele, siis on see häiriv.
Instant ülekannete ajastul tundub Lightyear väga kiviajas elavat.
Mul on kõik väljamaksed tulnud kohe (summad kuni €2K). Ühe korra on vist juhtunud, et õhtul tehtud kanne tuli järgmise tööpäeva hommikul.
Igaks juhuks teen väljamakseid 24h ajavaruga, kui on mingil kindlal ajal raha vaja
Sama, kõik on toimunud suht kohe. Miks sa krediitkaardiga sinna raha saadad?
Mul kõik väljakanded toimuvad murdosa sekundi jooksul. Samas abikaasal pole vist ükski väljakanne nii kiirelt toimunud. Kõik tingimused justkui samad, aga ajaline vahe on tunduvalt pikem. Vbl sõltub see summa suurusest.
Mis te välja kannate? Sisse on vaja panna!
üle ajab.
Vanasti tundis viletsa netipokkeri mängijat selle järgi, kes rääkis pidevalt sellest kui palju ta raha kontole kannab.
Igakuise krediitkaardi limiidi arvelt “investeerimine” ongi üks selline toksiline idee mis pole veel arvatavasti massidesse jõudnud meil.
Jagan kogemust. Siiani kõik hea aga täna NVIDIA ja TSMC stop loss orderid ei käivitunud, turg lihtsalt kukkus läbi neist. Altpoolt sain ise jaole ja müüsin ise turgu. Pettunud. Kasutajatoele järelepärimine saadetud. Varem stopid töötasid. Pakun, et suur ja järsk turuliikumine käib LY-le üle jõu. Liiga suur mass. Ootan selgitust.
Ma küsisin raha tagasi…
Lightyear suudab end ise majandada või elab iduelu?
Said raha tagasi?