Lightyear

Mille poolest erineb Blackrocki rahaturufond nt. Blackrocki IAU physical gold ETF-ist, riski seisukohast vaadatuna?

1 Like

Sel aastal automaatset investeerimiskonto raporti saatmist EMTA-sse ei tule. Kas poleks lihtsam siis konto tavaliseks tagasi muuta ja siis automaatne raport saata?

Tegin sisse- ja vĂ€ljamaksete deklareerimise investeerimiskontoga lĂ€bi. Veits kĂ€sitööd oli, aga ĂŒldiselt oli asi nii mugavaks tehtud, kui vĂ€hegi saab (nt andmete kopeerimine ĂŒhe klikiga ja juba kopeeritud andmete vastavalt tĂ€histamine, et oleks hea jĂ€rge pidada).

2 Likes

Kas kĂ€sitööna tuli kopeeerida sisse-ja vĂ€ljamaksed vĂ”i kĂ”ik ostumĂŒĂŒgi tehingud?

6.5 jaoks kopeerisin ainult sisse- ja vÀljamaksed. LY filtreeris minu jaoks need tehingud ise vÀlja, mille puhul arvas, et need vÔiks sisse- ja vÀljamaksetena arvesse minna ja raporteerimisele kuuluda.

8.8 jaoks sai laekunud dividendimaksed automaatselt deklarile saata.

1 Like

Kui sooviks vĂ”lakirjadelt intressimaksed kĂ€tte saada tĂ€ies mahus, siis kust leiaks LightYear’is investeerimiskontoga seotud vÀÀrtpaberikonto numbri ja vÀÀrtpaberikontoga seotud arveldusarve numbri?

1 Like

Ei lase limiitordereid sisestada???

Kirjuta support@lightyear.com

Fintech-ettevÔtted muutsid raha sÀÀstmise lihtsaks ja kasumlikumaks, kuid kas ka turvaliseks?

Kas kellelgi on veel LY kontole sissepÀÀsuga probleeme?

Sain umbes tunnike tagasi ilusti sisse. Hetkel ka probleeme ei tÀhelda.

TĂ€nud vastamast!
Tegin telefonile restardi ja nĂŒĂŒd korras.

Ma alustasin oma investeeringuid aasta alguses ja koos Lightyear’iga. Üldiselt olen rahul. Nagu siingi nĂ€ha, olid vahepeal mingid logimise errorid.

Pilt on ilusamaks lÀinud. Tundub, et ikka töö kÀib taustal. MÔni asi, mis meeldiks.

• VĂ”imalus Ă€ra kustutada vanad hinna teavitused.
  • JĂ€lgimisnimekirjast vĂ€ljaarvamine, ilma et peaksin aktsia lehe lahti tegema ja siis seal tĂ€hekest vajutama.
  • Graafikul jookseb vertikaalne joon hinnaga jne, vĂ”iks olla ka horisontaalne punktiir nĂ€iteks, Ă”rnalt. Visualiseerib natuke, kaugel hinnast oled.
  • Tundub, et spetsiifilisi nĂ€itajaid (rsi, macd jne) graafikul vĂ€ga tulemas pole, aga maht (“volume”) vĂ”iks ikka olla all olemas.
  • Soojakaardil (vĂ€ga lahe lisa) vĂ”iks ikka erinevus sees olla, kui on -1 vĂ”i +1. Veidi Ă€rksamad toonid ehk.

VĂ”ib-olla ei leia ise mingeid funktsioone ĂŒles.
Aga aitÀh. Tubli töö. Palun jÀtkata :slight_smile:

1 Like

KĂ”ige rohkem hĂ€irib telefoniga kasutades see, et graafik jookseb ekraani ĂŒhest servast teiseni ning ÀÀrtesse mingit ruumi jĂ€etud. SeetĂ”ttu jÀÀb hetkehind alati ekraani serva alla peitu ja kui on toimunud jĂ€rsem liikumine ĂŒles vĂ”i alla, annan see moonutatud pildi. Uskumatu, et seda pole siiani Ă€ra parandatud. Jube ebamugav on.

3 Likes

Telefoniks Android ja ei paista kĂŒll midagi serva taha jÀÀvat. Pilti ehk?

Mul on tĂ€na Ly kontol imelikud tĂŒhistatud orderid, huvitav kas minu konto probleem vĂ”i mingi ĂŒleĂŒldine jama. KĂ”ik tehingud nagu tĂ€na tehtud ja tĂŒhistatud.

Mul on tĂ€pselt sama ja ma olen tĂ€iesti kindel, et ei teinud ordereid tĂ€na, sest pole börsipĂ€ev. Sel ajal kui orderid tehtud olin restos söömas, ei puutunudki telefoni. Tundub siis ĂŒldisem jama. Milles teema vĂ”iks olla @lightyear?

Sama jama nii eraisiku inv kontol kui firma kontol. Eile on neid 37 tk. Esimene kell 10.27 ja viimane 21.37

Ma eile kirjutasin abiliinile ka, tĂ€na tuli vastus ja tĂŒhistatud orderid kadunud, seega kĂ”ik ok :

Between 28–29 June, some previously cancelled, rejected, or expired orders may have appeared at the top of your activity feed, even though no new actions were taken on them.

An error occurred in the system responsible for sorting historical activity, which we have since resolved. We’ve now corrected the sorting logic so that your activity feed more accurately reflects the correct timeline of events.

To confirm, there were no new trades or changes to your portfolio and rather the issue only impacted the activity feed display for historical orders as described above.

We’re sorry for any confusion this may have caused.

3 Likes