Infokillud ise on järgmised:
1. KE ja RE on endiselt ühe pee kaks kannikat.
2. Sõbranna Kajaga käiakse endiselt kohvitamas.
3. Selgrootu Sardell on endiselt jooksupoiss.
https://www.ohtuleht.ee/melu/1115577/jana-toom-kurioossest-lounast-kaja-kallasega-unustasin-taiega-ara-et-tal-on-ju-ihukaitsjad
Mida oligi arvata, seda ussitajate ja ühiskonna lõhestajate kampa peetakse maksumaksja rahadega üleval.
Kaks kannikat on jälle teineteist leidmas.
Ja seekord häbenemata oma tegelike peremeeste huvides…Ja kõik Varrot manavad liberid on hetkel suud m… täis…
Kas sa oskad seletada, kes on liber?
need kes tundsid ennast sellest kommentaarist puudutatuna
Fantastiline. Ma ootasin midagi pisut intelligentsemat , aga see sobib ka. Soovitus - googelda sõnu, saad aimu, millest räägid. Kui ma veel väike poiss olin, siis arvasin kaua aega, et tripper on vahend riietusesemete kinnitamiseks. Siis googlet ei olnud, aga sõnaraamat aitas ka.
Varro ja m*** suus või suu m**** täis sõnapaar näivad olevat üks sagedamaid, mida ühed tõelised “mitteliberid” üha jälle ja jälle kasutavad, ei saa aru hästi miks see nii higelähedane on?
Ja nagu ikka , midagi tarka pole öelda ( ei tohi öelda) reffide -kesikute vene kultuurikeskuse alleshoidmise kohta, vaid kisub jälle vikerkaare kommentaarideks ära…
Öelda ei keela keegi, aga võiks sis enne selle M**** suust võtta ja tegelikult ja asjalikult ja väärikalt ka öelda, eriti kuna on ju tegelikult ütelda kah ja tulekski, aga ei, tuleb ajada mingit M**** suus juttu.
miks sa seda siis ei tee :), täpsustan, ei mõista hukka reffide kesikute ülalnimetatud tegevust
Masendav. Palun moderaatoril sekkuda.