Olen LHV klient aga märkisin Swedis, sest seal oli vaba raha.
Peaks justkui kvalifitseeruma???
@Mairokleidos, kui avasid neile konto (isegi just praegu) LHVs ja sealtkaudu märkisid, siis ei jää ilma, sest nad ongi LHV kliendid, kes võtavad osa jaotusest.
lohutusauhind LHVst
Siis võib torti süüa ja tähistada.
Ja ootame uut võlakirjade emissioni.
Ja ootame uut võlakirjade emissioni.
Millal see pea 400 milli vabaneb?
Mina märkisin võlakirju teises pangas, veel ei ole midagi kinnitatud, aga LHV pangas näen sellist pakkumist:
Eripakkumine LHV võlakirjade märkijatele
Sõlmides 24-kuulise tähtajalise hoiuse hiljemalt 1.10.2023, on intress Sulle X% aastas. (igaks juhuks täpne % eemaldatud, aga parem kui stamp %)
Nii, et LHV'l on info, et minu Kasutaja (kui LHV klient, kuna olen LHV panka sisse loginud) märkis võlakirju teise panga kaudu.
Sõlmides 24-kuulise tähtajalise hoiuse hiljemalt 1.10.2023, on intress Sulle X% aastas. (igaks juhuks täpne % eemaldatud, aga parem kui stamp %)
Nii, et LHV'l on info, et minu Kasutaja (kui LHV klient, kuna olen LHV panka sisse loginud) märkis võlakirju teise panga kaudu.
tundub et juba vabaneb
5% - sama siin. Näis palju siis potsatab, kui märkisin mujal, aga klient olen.
"Salamander"
Mina märkisin võlakirju teises pangas, veel ei ole midagi kinnitatud, aga LHV pangas näen sellist pakkumist:
Ma kardan, et sellisel juhul sa ikkagi võlakirju ei saa kuna need on juba kontodele laekunud.
Oleks ma ise LHV, siis käituksin samamoodi. Tasuta kontosid võib igaüks kõikides pankades hoida - oluline on, et kas sa seal ka reaalselt tegutsed. Samuti miks endale administratiivset koormust tekitada ja kontrollida üksipulgi inimesi läbi, kas neil ikka on konto LHV-s või mitte. Usun, et järgmine kord ollakse (märkijad) targemad :)
"Birches"
Ma kardan, et sellisel juhul sa ikkagi võlakirju ei saa kuna need on juba kontodele laekunud.
Oleks ma ise LHV, siis käituksin samamoodi. Tasuta kontosid võib igaüks kõikides pankades hoida - oluline on, et kas sa seal ka reaalselt tegutsed. Järgmine kord ollakse targemad :)
Kas kõik on laekunud ka teiste pankade isiklikesse porfolio kontodele?
Mul on nende pensionifond, väike raha kontrol ja vana konto. Mis on siis kliendi definitsioon?
[quote="Salamander"]
hakka mõttes lhv-ks ja ütle ise, kes on sinu klient
.. Mis on siis kliendi definitsioon?
hakka mõttes lhv-ks ja ütle ise, kes on sinu klient
Väärtuspäev on üldse 29.09. Swedis näitab samuti positsiooni (saldo on 0), aga täpselt seda, mida märkides.
kas Swedis ja muus ka märkimis teenustasu oli 0? kui mitte, miks siis LHV ei kasutasite? siin oli tasuta.
"Salamander""Birches"
Oleks ma ise LHV, siis käituksin samamoodi. Tasuta kontosid võib igaüks kõikides pankades hoida - oluline on, et kas sa seal ka reaalselt tegutsed. Järgmine kord ollakse targemad :)
Kas kõik on laekunud ka teiste pankade isiklikesse porfolio kontodele?
Mul on nende pensionifond, väike raha kontrol ja vana konto. Mis on siis kliendi definitsioon?
Ei ürita siin üldse mingit teemat tekitada. Pigem mõtlesin, et kui ülemärkimine oli 16x+, siis eelistataksegi panga kliente (loe: kes märkisid ka LHV kontolt). Sellise huvi juures, miks tekitada endale lisakoormust? Huvi oli ju nii suur, et miks hakata mingi sõelumisega tegelema?
Esitasid LHV kontolt - sees. Esitasid mujalt - väljas. Lihtne. See samas siin puhtalt spekulatsioon ja äkki tõesti laekub ka teistele kontodele.
Kas keegi oskab juhatada, kust näen (LHVs) oma väärtpaberite märkimiste ajalugu. Märkisin kahes osas, nüüd on osa raha tagastatud, osa rahast broneeritud aga osa tundub kuskile kadunud olevat (arvesse on võetud ka 2 saadud paberit). Ei tea kas mälu petab summade osas, tahaks üle vaadata.
"investor"
Kas keegi oskab juhatada, kust näen (LHVs) oma väärtpaberite märkimiste ajalugu. Märkisin kahes osas, nüüd on osa raha tagastatud, osa rahast broneeritud aga osa tundub kuskile kadunud olevat (arvesse on võetud ka 2 saadud paberit). Ei tea kas mälu petab summade osas, tahaks üle vaadata.
Sama probleem, teist osa pole vabastatud....
jah, siin sama. kadunud osa on päris huvitav :)
"privador""investor"
Sama probleem, teist osa pole vabastatud....
Saan aru nii, et mida pole vabastatud näitab broneerituna. Aga mingi osa ei tule mul kuskilt välja.
372 miljonit otsib uut kohta, kuhu maanduda...AirBaltic, Infortar hello?