Lhv võidab siit kõvasti. Katkestatud hoiused märkimiseks...lisaks kõva LEI koodide käive...
Emissiooni esialgne maht märgiti seega üle 16,3-kordselt. WOW
LHV avalikustas allutatud võlakirjade märkimistulemused. Börsiteade: https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b71d639f14cd7b03650fd3dd04b22c1c4&lang=et&src=listed
Teisipäeval, 26. septembril 2023 lõppes LHV allutatud võlakirjade avalik pakkumine. Kuna emissiooni algne maht 25 miljonit eurot märgiti üle, kasutas LHV Group õigust suurendada emissiooni mahtu maksimaalses lubatud ulatuses 35 miljoni euroni.
Uue võlakirjaprogrammi esimesest emissioonist võttis osa 16 255 investorit, kes märkisid allutatud võlakirju kokku 407,5 miljoni euro eest. Emissiooni esialgne maht märgiti seega üle 16,3-kordselt.
Teisipäeval, 26. septembril 2023 lõppes LHV allutatud võlakirjade avalik pakkumine. Kuna emissiooni algne maht 25 miljonit eurot märgiti üle, kasutas LHV Group õigust suurendada emissiooni mahtu maksimaalses lubatud ulatuses 35 miljoni euroni.
Uue võlakirjaprogrammi esimesest emissioonist võttis osa 16 255 investorit, kes märkisid allutatud võlakirju kokku 407,5 miljoni euro eest. Emissiooni esialgne maht märgiti seega üle 16,3-kordselt.
Sisuliselt jaotub siis peaaegu kogu emissioon 2000 eurosteks investeeringuteks.
Suurematele investoritele jäi pea kogu raha alles ja tuleb mingi uus koht leida.
Suurematele investoritele jäi pea kogu raha alles ja tuleb mingi uus koht leida.
mitme tunni jooksul raha ülejääk vabastatakse bronni alt ?
"Kuldar1"
Sisuliselt jaotub siis peaaegu kogu emissioon 2000 eurosteks investeeringuteks.
Minu arust on see sümpaatne, et LHV eelistab kohalike lihtinimesi. Ma ei kujuta ette, et mida see otsus administratiivselt tähendab neile.
"LHV Panga varasemate klientide ja LHV Groupi varasemate investorite kuni 2000 euro suurused märkimised rahuldati täies mahus;"
Kes sinna klientide alla kvalifitseeruvad?
Maailm on täis üllatusi . Ise arvasin tänaval valitsenud emotsioonide põhjal, et märgitakse äkki 6 kordselt üle .
Uskumatu
Uskumatu
Kas lapsed,kellele sai kontod tehtud ja kes tahtsid uute klientidena reklaamitud LHV EDULOOST osa võtta jäävad ilma? Kuna nad polnud varasemad kliendid?
Olen LHV klient aga märkisin Swedis, sest seal oli vaba raha.
Peaks justkui kvalifitseeruma???
Peaks justkui kvalifitseeruma???
@Mairokleidos, kui avasid neile konto (isegi just praegu) LHVs ja sealtkaudu märkisid, siis ei jää ilma, sest nad ongi LHV kliendid, kes võtavad osa jaotusest.
lohutusauhind LHVst
Siis võib torti süüa ja tähistada.
Ja ootame uut võlakirjade emissioni.
Ja ootame uut võlakirjade emissioni.
Millal see pea 400 milli vabaneb?
Mina märkisin võlakirju teises pangas, veel ei ole midagi kinnitatud, aga LHV pangas näen sellist pakkumist:
Eripakkumine LHV võlakirjade märkijatele
Sõlmides 24-kuulise tähtajalise hoiuse hiljemalt 1.10.2023, on intress Sulle X% aastas. (igaks juhuks täpne % eemaldatud, aga parem kui stamp %)
Nii, et LHV'l on info, et minu Kasutaja (kui LHV klient, kuna olen LHV panka sisse loginud) märkis võlakirju teise panga kaudu.
Sõlmides 24-kuulise tähtajalise hoiuse hiljemalt 1.10.2023, on intress Sulle X% aastas. (igaks juhuks täpne % eemaldatud, aga parem kui stamp %)
Nii, et LHV'l on info, et minu Kasutaja (kui LHV klient, kuna olen LHV panka sisse loginud) märkis võlakirju teise panga kaudu.
tundub et juba vabaneb
5% - sama siin. Näis palju siis potsatab, kui märkisin mujal, aga klient olen.
"Salamander"
Mina märkisin võlakirju teises pangas, veel ei ole midagi kinnitatud, aga LHV pangas näen sellist pakkumist:
Ma kardan, et sellisel juhul sa ikkagi võlakirju ei saa kuna need on juba kontodele laekunud.
Oleks ma ise LHV, siis käituksin samamoodi. Tasuta kontosid võib igaüks kõikides pankades hoida - oluline on, et kas sa seal ka reaalselt tegutsed. Samuti miks endale administratiivset koormust tekitada ja kontrollida üksipulgi inimesi läbi, kas neil ikka on konto LHV-s või mitte. Usun, et järgmine kord ollakse (märkijad) targemad :)
"Birches"
Ma kardan, et sellisel juhul sa ikkagi võlakirju ei saa kuna need on juba kontodele laekunud.
Oleks ma ise LHV, siis käituksin samamoodi. Tasuta kontosid võib igaüks kõikides pankades hoida - oluline on, et kas sa seal ka reaalselt tegutsed. Järgmine kord ollakse targemad :)
Kas kõik on laekunud ka teiste pankade isiklikesse porfolio kontodele?
Mul on nende pensionifond, väike raha kontrol ja vana konto. Mis on siis kliendi definitsioon?