Sihtasutus Põltsamaa ühisgümnaasiumi Toetusfond toetab võlakirja märkimist mahuga 93 tk
"momentum"
Kõigile meeldetuletuseks, et täna lõpeb LHV võlakirjade märkimine.
LHV, mis kell märkimine lukku pannakse?
märkimisperioodi lõpp: 26.09.2023 kell 16:00
"iTake"
märkimisperioodi lõpp: 26.09.2023 kell 16:00
Tavaklient ei saa märkimise korraldust edastada kell 15:59, sest selleks ajaks on märkimine kliendi jaoks juba lõppenud.
Pank paneb märkimise varem lukku, et seejärel natuke aega kõigi "piletitega" sehkendada ja seejärel saadab kõik "piletid" korraga edasi "lototroni".
Järelikult märkimine de facto lõpeb kliendi jaoks varem.
"iTake"
Insaiderid müüvad aktsiaid ning märkivad võlakirja.
Märkmisväärne 5MEUR panus Sten Tamkivi (OÜ Notorious) poolt
Tamkivi omab Notouriousest ainult 3%. Ettevõttest 94% kuulub Taavet Hinrikusele. Tema on siin see tegelik rahapada.
Ma jätan lihtsalt selle siia, et "kiita" kvaliteetset suhtumist klientidesse ja maksimumi välja pigistamist klientidest.
E-kiri saabus 26.09.2023 kell 12:53 ehk täpselt 3 tundi ja 7 minutit enne märkimisperioodi lõppu. Mitte aga kohe peale märkimise teostamist või mingil muul loogilisel ajahetkel. Kui see ei ole sisuliselt "ilus" välja pressimine, siis ma ei tea, mis see on... (Ja ärme hakka jaurama teemal, et "ise oled loll, et LEI koodist ei tea midagi ja pole seda varem lisanud". Kuna seda teemat ei olnud kuskil laiemates promo materjalides mainitud, siis soovisingi kontrollida seda reaalset LHV "nägu investori poole" suhtumist):
Täiendus: Vaatasin nüüd veel seda saadetist lähemalt ja kõigele lisaks nad isegi ei maini kirja päises kliendi nime, kellele see kiri on adresseeritud.. Lihtsakoeline massipostitus.
E-kiri saabus 26.09.2023 kell 12:53 ehk täpselt 3 tundi ja 7 minutit enne märkimisperioodi lõppu. Mitte aga kohe peale märkimise teostamist või mingil muul loogilisel ajahetkel. Kui see ei ole sisuliselt "ilus" välja pressimine, siis ma ei tea, mis see on... (Ja ärme hakka jaurama teemal, et "ise oled loll, et LEI koodist ei tea midagi ja pole seda varem lisanud". Kuna seda teemat ei olnud kuskil laiemates promo materjalides mainitud, siis soovisingi kontrollida seda reaalset LHV "nägu investori poole" suhtumist):
Täiendus: Vaatasin nüüd veel seda saadetist lähemalt ja kõigele lisaks nad isegi ei maini kirja päises kliendi nime, kellele see kiri on adresseeritud.. Lihtsakoeline massipostitus.
"smith"
Ma jätan lihtsalt selle siia, et "kiita" kvaliteetset suhtumist klientidesse ja maksimumi välja pigistamist klientidest.
Sisuliselt lasti kogu kliendilisti massipostitus ähvardusega, et kui sul LEI-d pole ja kogemata oled arvutist eemal ka täna, siis me võtame sult sujuvalt esimese aasta intressi + 1.5% lisaks ära kui juhtub eeldatav õnnetus ülemärkimise kujul, kus iga märkija saab 1000 euro väärtuses 1 võlakirja... Edukas kliendisuhtlus ja ROE maksimeerimine...
Nüüd enam ei luba märkida, kui LEI-koodi pole, aga kui enne sai, siis totter viga jah. Ka emissiooni kodulehel pole LEI koodi vajalikkusest sõnagi. Eks see LEI kood tervikuna on muidugi jabur, aga see on juba teine teema.
"smith"
..ärme hakkame jaurama teemal, et "ise oled loll, et LEI koodist ei tea midagi..
täiesti nõus, ärgem hakakem, aga peab ütlema, et sõnastus on üsna täpne
Kui LEI koodi tellimuse kinnituse edastamisest neile juba piisab, siis isegi hästi. Teed mõne minutiga taotluse näiteks Baltic LEI lehel ära, saadad neile kinnituse edasi ja korras.
Mina sain igatahes suisa telefonikõne. Pettumus muidugi - kantisin lihtsalt rahad eraisiku alla ümber ja märkisin sealt lisaks olnule. Ülemärkimise tõttu tõenäoliselt kaotan mõned ühikud aga ainult selle instrumendi tarvis LEI koodi teha tundub ka totter.
"smith""smith"
Sisuliselt lasti kogu kliendilisti massipostitus ähvardusega, et kui sul LEI-d pole ja kogemata oled arvutist eemal ka täna, siis me võtame sult sujuvalt esimese aasta intressi + 1.5% lisaks ära kui juhtub eeldatav õnnetus ülemärkimise kujul, kus iga märkija saab 1000 euro väärtuses 1 võlakirja... Edukas kliendisuhtlus ja ROE maksimeerimine...
Kirjuta siis LHV-le otse, “ärme hakka mind süüdistama, pank on süüdi… kõlab totralt.”
Minu silmis on siin nii ettevõtte tegemata töö kes peaks ennast kurssi viima LEI koodi kohustusest kui ka Panga poolne viga,et märkimist teha lasti.
Lei koodiga läks 2 nädalat tagasi 4-5 minutit…
Lhv võidab siit kõvasti. Katkestatud hoiused märkimiseks...lisaks kõva LEI koodide käive...
Emissiooni esialgne maht märgiti seega üle 16,3-kordselt. WOW
LHV avalikustas allutatud võlakirjade märkimistulemused. Börsiteade: https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b71d639f14cd7b03650fd3dd04b22c1c4&lang=et&src=listed
Teisipäeval, 26. septembril 2023 lõppes LHV allutatud võlakirjade avalik pakkumine. Kuna emissiooni algne maht 25 miljonit eurot märgiti üle, kasutas LHV Group õigust suurendada emissiooni mahtu maksimaalses lubatud ulatuses 35 miljoni euroni.
Uue võlakirjaprogrammi esimesest emissioonist võttis osa 16 255 investorit, kes märkisid allutatud võlakirju kokku 407,5 miljoni euro eest. Emissiooni esialgne maht märgiti seega üle 16,3-kordselt.
Teisipäeval, 26. septembril 2023 lõppes LHV allutatud võlakirjade avalik pakkumine. Kuna emissiooni algne maht 25 miljonit eurot märgiti üle, kasutas LHV Group õigust suurendada emissiooni mahtu maksimaalses lubatud ulatuses 35 miljoni euroni.
Uue võlakirjaprogrammi esimesest emissioonist võttis osa 16 255 investorit, kes märkisid allutatud võlakirju kokku 407,5 miljoni euro eest. Emissiooni esialgne maht märgiti seega üle 16,3-kordselt.
Sisuliselt jaotub siis peaaegu kogu emissioon 2000 eurosteks investeeringuteks.
Suurematele investoritele jäi pea kogu raha alles ja tuleb mingi uus koht leida.
Suurematele investoritele jäi pea kogu raha alles ja tuleb mingi uus koht leida.
mitme tunni jooksul raha ülejääk vabastatakse bronni alt ?
"Kuldar1"
Sisuliselt jaotub siis peaaegu kogu emissioon 2000 eurosteks investeeringuteks.
Minu arust on see sümpaatne, et LHV eelistab kohalike lihtinimesi. Ma ei kujuta ette, et mida see otsus administratiivselt tähendab neile.
"LHV Panga varasemate klientide ja LHV Groupi varasemate investorite kuni 2000 euro suurused märkimised rahuldati täies mahus;"
Kes sinna klientide alla kvalifitseeruvad?
Maailm on täis üllatusi . Ise arvasin tänaval valitsenud emotsioonide põhjal, et märgitakse äkki 6 kordselt üle .
Uskumatu
Uskumatu
Kas lapsed,kellele sai kontod tehtud ja kes tahtsid uute klientidena reklaamitud LHV EDULOOST osa võtta jäävad ilma? Kuna nad polnud varasemad kliendid?