LHV foorumid paremaks

Arvutijuku pole ju ometi süüdi, kui Google Translator sedasi tõlgib. Juku asi on arvutiprogramme tunda, mitte eesti keelt osata.

Kui oma kommentaaris kedagi tsiteerida või quoteda, siis pärast seda kommentaari hiljem parandada ei saa. Mäletan, et uue chatitarkvara kasutusele võtmisel sai seda alguses teha. Kas keegi “programmeerija” käkkis chati vahepeal ära, et see nüüd “403 error” -t andma hakkas?

Nad kasutavad AId.

Arvatavasti programmeerija ise ei kasuta seda ja siis ei tea ka mis oleks vajalik. Tema tegi mingi näidise järgi IMO.

2 Likes

Kas kõigi uute kasutajate nimi on “kasutaja” ja number?

1 Like

Sigala on igatahes küll juba ära võetud, seda sa enam ei saa.

Mis võiks selle posti viga olla, et saan 403??? Nested quotes proovisin eemaldada, ei tolku.

1 Like

ttrust, mina ei saanud tsiteerimise kasutamisel isegi mitte postitada. Kohe 403. Daily push?

Mulle tundub heuristiliselt, et see 403 on seotud kuidagi a) tsiteerimisega ja b) alustatud kommentaariga mujal teemas.

Eelmine foorumimootor oli lollikindel - siis kuvati vea puhul kommentaari lihtsalt vigasena, aga mingeid selliseid vigu ei tulnud, et enam oma kommentaari avaldada või parandada ei saa. Tolles mootoris parandasid vigase kommentaari ära ja elu läks edasi.

kasutaja sigala on suurepärane näide, kuidas uus lhv foorum on fastfood suhtumisega veids nagu messengeri chatiks muutunud. ühelauseline sisutühi p*sk kirja ja järgmisesse aknasse edasi. ja nii süüdimatult mitukümmend korda päevas. iseendale on kindlasti selline ‘see on sigade puhul väga tähtis’ pässihuumor naljakas ja kui piinlikkustunde, empaatiavõime, joobes mittepostitamise, sotsiaalse iq vms’ga on lood kehvad, astuvadki kõik foorumi lugejad tänu mõnele debiilikust ossile korduvalt tahtmatult sita sisse. viimast postitajat pealkirjades ju enam ei kuvata ja suhtumist äärmuslikesse lollustesse kasutajale thumbsdownidega näidata ei saa.

17 Likes

Tea kas LHV-l oli miski foorumi uuendamise töögrupp kah, mis nüüd juba laiali saadetud või ära koondatud, sest foorum valmis ja rohkem näppida ei tohi?

Kui viimase postitaja kuvamist teemade loendisse tagasi ei tooda, siis äkki vähemalt seadistaks nii, et kui kasutaja minu poolt blokitud, siis tema postitused ei lähe arvesse lugemata postituste arvestusse. St. miski idikas kribab teemas Y, ja see kräpp põhjustab ‘teemas on 1 uus lugemata postitus’ kuvamise teemade loendis, kuigi tegu on sigala ruigamisega mille vastu mul null huvi ja kasutajagi blokitud.

PS. Mis on tänapäeval LHV seisukoht foorumi kvaliteedi hoidmise osas, läbi idikate välja viskamise? Kunagi oli see 10 häält ja out, see kaotati, siis oli viimati miski töötajate suva, aga nüüd? Kõigil peab olema pjedestaal, kust oma iba levitada ja see olgu LHV foorumis?

12 Likes

Kas sul see lugemata postituste näitamine töötab?

Ma ei ole veel aru saanud ei postituste järjekorrast, boldis kuvamisest, ega nendest numbritest, mis aegajalt sinna taha ilmuvad.

5 Likes

Need asjad on segased jah, mingi hetk lihtsalt 1 neist justkui annab märku, et keegi on midagi teemasse lisanud, lähed klikkad ja siis mingi täiesti mõttetu kräpp.

4 Likes

Kräpp tuleb sul nagunii sigadelt.

uue moodsa foorumi järjekordne, äärmiselt vajalik ja kliendisõbralik, kuid senipuudunud funktsioon on, et ka fantaasiavaesemad ja häbelikumad tüübid saavad nüüd postitada.

loed teemasid, kus on vaheldumisi oma arvamust avaldanud kasutaja139, kasutaja348, kasutaja275, pluss veel mõnikümmend kasutaja varinumbrilist tegelast ja pilt on sekundiga selge, kellega seda postitust seostada … ilmselt on seekord saadud väike inspiratsioonimüks delfi foorumi ‘anonüümne’ nime all kommenteerimise võimalustest.

aga jaa … kui oleksin mõni eesti kohalik it-kunn, nomineeriksin lhv ja kogu selle uuendatud foorumi - oma innovatiivses geniaalsuses, kasutajate soovide silmist lugemises, nende protsessidesse kaasamises, seninägematult läbimõeldud kasutajasõbralikkuses jne - absoluutselt kõikides itl aastapreemia kategooriates (aasta idee, aasta tegu, aasta tegija…:))

7 Likes

See foorumimootor on loodud inimeste poolt inimestele, kelle eneseväljenduse tipptase on:
:speaking_head::fire::100:that doggo is so smol :bangbang::bangbang::bangbang::bangbang::bangbang::skull::skull::skull:

8 Likes

to: PeaLiK. . . Sellega loodeti vist siia noori meelitada…
Aga võta näpust! Tulijatest: 25-aastane “noor” karsson osutub tegelikult 45-aastaseks vanameheks. Ja kompuuter on samuti tegelikult tunduvalt vanem, kui tema “nooruslik” tekst üritab eeldada. Kui ta just kellegi kloon pole.

4 Likes

Alljärgneva pildiga soovin ma tervitada kasutaja muurekit :slight_smile:

13 Likes

Mu poolest võiks muurek kirjutada kasvõi CAPS LOCKis, ta tekstil on sisu ja point, nauding lugeda. Hmm, tegelikult kui jah hakkakski suurtähtedes kirjutada, siis tere tulemast LHV uude foorumisse, Surm. Võinohh, Surm rääkis tegelikult small caps’is, aga see selleks, detailid.

2 Likes