LHV foorumid paremaks

Test

1 Like

Ütleme nii, et see uus foorum on paras jura.

Selle asemel et paar pisiket häirivat asja ära parandada, asendati toimiv süsteem õudusega, mis selle foorumi pigem välja suretab.

Päris hea vabandus on “suur koormus” - täna on siia väga vähe postitusi tehtud ja erilist aktiivsust ka ei paista. Samas mul leht laeb 10s, ka siis kui kogemata brauseri tagasi nuppu vajutan. Postitades ajax päringud võtavad kohati lausa 15s ja tulemused saabuvad siis kui ma juba midagi muud teen, mis phjustab lehe mineku kuhugi, kuhu ma enam ei tahaks.

Rääkimata kasutusmugavuse ja funktsionaalsuse puudumisest.

Nüüd äkki - “draft error: draft is edited in another window” ???

Üks paras õnnetus … tulen ja vaatan järgmine nädal, mis selles siin saanud on :slight_smile:

7 Likes

Postituse eelvaadet pole enam.

Foorumiteemadel viimase paari kuu postitused puudu.

1 Like

Ma saaks aru, et Luminor tuleb taolise kräpiga välja, aga et LHV. Pole lihtsalt sõnu. Kas teil endal ei ole piinlik või?

15 Likes

Vahest on postituse lisamiseks koht, enamasti ei ole.

kohutav on nüüd, kas te seal pole kuulnud, töötavat asja ei näpita

11 Likes

Oh issand. See asi läks nüüd küll hullusti bambusesse.

9 Likes

foorum on ikka väga kehv kasutamiseks!

Kirjutan kõigele alla, mis kasutaja 972 välja tõi.

Ma saan aru, et avalikus sektoris igapäev keegi nuputab, kuidas oma eksistentsi tõestada. Aga, kui selline tegevus jõuab juba erasektorisse siis saab öelda, et pole enam tegu kasvuettevõttega, vaid korporatsiooniga, kus enam päris töid leida ei osata ja hakkavad pihta asendustegevused. Mis paraku midagi paremaks ei tee.

18 Likes

Iseasi, mis foorumi kui nähtuse tulevik üldse laiemas perspektiivis on? LHV foorumi suunitlus on küll veidi teistlaadi, aga mina nt IT-küsimustes Stack Overflow-d üldse enam ei kasuta. Selle asemel on ChatGPT. Vastused saabuvad kiirest ja sõimata ei saa ka, kui küsimus juhtub liiga rumal olema.

1 Like

Uus tase - internetipangast välja logides ütleb server error ja ei saagi välja logida.

Sisse logides ja “finantsportaali” kolides logis justkui enne ise välja, siis jälle olin teine hetk sisse logitud… kas keegi on LHV internetilehe ära kaaperdanud? Mis toimub?

2 Likes

Ma ei usu, et keegi siin minust liiga palju puudust tunneb, kuid see siin jääb mõneks ajaks siin küll minu viimaseks postituseks. Andke mulle andeks, kuid ma ei saa, taha ega oska orienteeruda mitte-intuitiivses ja loogikavabas kasutajaliideses. Ma saan aru, et tuusad testivad laivis, kuid siin on nüüd küll mingi sellise mastaabiga aps juhtunud, mille kohta põhjanaabrid vist ütleks emämunaus.

Soovin kõigile edu ning loodan, et kui asi on ära parandatud, siis kuulen seda kuskilt. Seniks - CIAO!

27 Likes

Kas LHV-l on kõik muud süsteemid ja rakendused nii heas korras, et on aega lõhkuda olemasolevaid töötavaid rakendusi? Keda huvitavad need värvilised mummud iga nime juures? Mida need peale ruumi raiskamise juurde annavad?
Mõned vastused on toodud teiste inimeste vastuste all, mõned aga kirjutavad nagu vanasti - tehes uue postituse - kuidas ma hakkan nägema ainult uusi postitusi, kui ma homme tagasi tulen?
Lühidalt - iga IT-inimene peaks teadma - kui asi töötab, siis ära torgi. Kas selle uue foorumiga nppd LHV aktisa hind tõuseb? Kas kasum kasvab? Ma kahtlen väga selles.

7 Likes

Härib just see, et ta teemades ei pea järge, kuhu maani su mingi post loetud on.

4 Likes

Hea küll. Vana tech stack enam ei pädanud, oli vaja jne. LHV arendajad - palun mõelge sellele, kes teie keskmine kasutaja on. Julgen arvata, et keskmine kasutaja soovib näha suhteliselt palju infot igal ekraanil, mitte liiga palju vikerkaarevärve, ning mitte liiga palju udupeeneid scrollbare jms konrolle.

Ühesõnaga, palun otsige oma kontori tagapingist või linnapealt üks kõige vanem graafiline disainer ja las ta proovib seda asja siin nüüd niimoodi konfida, et Karum6mm tagasi julgeks tulla. Muidu peab teda Twitterisse (vabandust, Xi) otsima minema, a seal näidatakse igasugust muud roppust ka.

Tänud ette.

9 Likes

Mis käkk see nüüd siis on!? Muutke tagasi endiseks.

5 Likes

Seal need peened oranzid jooned ja numbritega mummud teemade juures. See vist alles areneb kuidagi.
666666666

On, postituse kirjutamise akna kõrval, paremal pool.

Täitsa lõpp! Kas tegite kujunduse paremaks? Kahtlen.
Kus on kasutamise õpetus?

1 Like

Midagi positiivset kah. OMX BBM +1,31%, ilmselgelt algas tõus peale LHV foorumi muutmist seega saab tuvastada otsese seose. Sm/hr/pr/prl Investorid - kui kommenteerimise asemel tööd teha siis saavutate ka tulemuse.

1 Like