LHV foorumid paremaks

Kas oleks võimalik taastada vana foorumileht kõrvalseisvana a la vana.fp.lhv.ee, et kes tahab saab kasutada uut ning soovijatel võimalus kasutada töötavat vana lehte paralleelselt.

17 Likes

Brauseris on näha selline hall tekstiriba: “Due to extreme load, this is temporarily being shown to everyone as a logged out user would see it.” – “Äärmusliku koormuse tõttu näidatakse seda ajutiselt kõigile nii, nagu väljalogitud kasutaja seda näeks.”
Milline asjaolu seda äärmuslikku koormust foorumis hetkel tekitab? Kas hetkel on erakordselt palju sisseloginuid, kes kõik kirjutavad - uurivad ja puurivad, või on hetkel tavaline kasutuskoormus ning uus tarkvarasüsteem ei ole lihtsalt mõeldud sellise koormuse tarbeks?

2 Likes

.

.

Seiklushimulisemad võivad proovida “Discourse Hub” appi. Väga esmasel vaatlusel toimib.

vt. https://apps.apple.com/us/app/discourse-hub/id1173672076

Koormus võib ka sellest tulla, et küpsistes säilis küll “loetud” ja “lugemata” teemade info, aga sugugi mitte “lugemisjärg”. Vanad mammut-teemad visatakse aastasse 2006-2008.
Esimese hooga ei taba, et see “paremal olev peenike must joon” on “scrollbar” mille abil saab “teema lõppu” hüpata.

NB juhin arendajate tähelepanu veel sellele, et olete “TAGASI” nupu paigutanud lehe algusesse. Seega, kui ma avan teema, nihutan teie “slideri” lõppu (sest lugemisjärje info ma alles pean uues foorumis tekitama) ja peale viimaste postide vaaatamist soovin TAGASI minna, siis mis juhtub. Juhtub see, et teie “jupikaupa postide laadimise” mootor hakkab kõiki vahepealseid poste laadima.
Ehk.,… kasutusjuht: olen lõime lõpus. Kasutades sirvija kerimisriba hüppan lehekülje algusesse, et “tagasi” nuppu näha. Foorumimootor hakkab vahepealseid poste laadima ja mind kusagile lõime keskele “viskama”.
Seda on väga lihtne parandada, kui te tagasi nupu (aga miks mitte ka kogu vana foorumi kiirnavigatsioonimenüü) kusagile persistentselt välja toote.

5 Likes

LHV foorum on minu jaoks juba ammu igasuguse tähtsuse minetanud - adekvaatset investeerimisalast informatsiooni siit ei saa, üksikuid terasid tuhandete shitpost`ide seast välja sõeluda on ajaraisk. Vabas teemas p.ssekukkunud pässide heietuste lugemisest on oluliselt paremaid aja veetmise viise …

Vanast harjumusest siiani veel aegajalt käisin foorumit lugemas ja võtsin isegi sõna mõnikord, aga see uus platform on nii kohutavalt kehv, et …

Head aega!

18 Likes

Tore kui saaks vanal kujul Turud ja Hinnad tagasi, foorumis pole ammu enam lisandväärtust loodud, v.a. üksikud teemad, seega sel kujul pange see üldse parem kinni. Oli hea finantsportaal ja enam pole, puhka rahus koos Tarkinvestor.ee-ga

23 Likes

Selline tunne, et oleme ajas tagasi läinud. Foorumi teemadele puudub terviklik ülevaade . Sellise jamaga on raske harjuda, auto on aga rooli ei ole.

12 Likes

Viidete urlidele võiks allajoonimise tekitada:

a {
   text-decoration: underline; 
}
2 Likes

Test

1 Like

Ütleme nii, et see uus foorum on paras jura.

Selle asemel et paar pisiket häirivat asja ära parandada, asendati toimiv süsteem õudusega, mis selle foorumi pigem välja suretab.

Päris hea vabandus on “suur koormus” - täna on siia väga vähe postitusi tehtud ja erilist aktiivsust ka ei paista. Samas mul leht laeb 10s, ka siis kui kogemata brauseri tagasi nuppu vajutan. Postitades ajax päringud võtavad kohati lausa 15s ja tulemused saabuvad siis kui ma juba midagi muud teen, mis phjustab lehe mineku kuhugi, kuhu ma enam ei tahaks.

Rääkimata kasutusmugavuse ja funktsionaalsuse puudumisest.

Nüüd äkki - “draft error: draft is edited in another window” ???

Üks paras õnnetus … tulen ja vaatan järgmine nädal, mis selles siin saanud on :slight_smile:

7 Likes

Postituse eelvaadet pole enam.

Foorumiteemadel viimase paari kuu postitused puudu.

1 Like

Ma saaks aru, et Luminor tuleb taolise kräpiga välja, aga et LHV. Pole lihtsalt sõnu. Kas teil endal ei ole piinlik või?

15 Likes

Vahest on postituse lisamiseks koht, enamasti ei ole.

kohutav on nüüd, kas te seal pole kuulnud, töötavat asja ei näpita

11 Likes

Oh issand. See asi läks nüüd küll hullusti bambusesse.

9 Likes

foorum on ikka väga kehv kasutamiseks!

Kirjutan kõigele alla, mis kasutaja 972 välja tõi.

Ma saan aru, et avalikus sektoris igapäev keegi nuputab, kuidas oma eksistentsi tõestada. Aga, kui selline tegevus jõuab juba erasektorisse siis saab öelda, et pole enam tegu kasvuettevõttega, vaid korporatsiooniga, kus enam päris töid leida ei osata ja hakkavad pihta asendustegevused. Mis paraku midagi paremaks ei tee.

18 Likes