Minul nüüd korras. AITÄH!
Kas on lootust, et kunagi on plaanitud ka image paste võimekus?
P.S. Kas muudatus, et viidata saab ainult LHV foorumi imagetele (vanasti sai suva lingile ja see oli imho üks PARIMAID mugavusfeatuure teil) on turva või kopiraidi pärast tehtud?
P.S. Kas muudatus, et viidata saab ainult LHV foorumi imagetele (vanasti sai suva lingile ja see oli imho üks PARIMAID mugavusfeatuure teil) on turva või kopiraidi pärast tehtud?
Lõpuks õnnestus Ausi ja karlsson välja lülitada. Jee!
Ma juba arvasin, et olen mingi LHV maksete paketi vms kogemata tellinud ja see möla käib Brežnevi pakikesena kaasas.
Ma juba arvasin, et olen mingi LHV maksete paketi vms kogemata tellinud ja see möla käib Brežnevi pakikesena kaasas.
Minul ei õnnestu Ausit blokeerida. Näitab küll, et blokitud, aga näen ikkagi ta postitusi. Masendav, rsk!
Ma blokeerisin vatniku ära ja töötab küll, kui just keegi teine tema okset ei tsiteeri.
Kurat, vara hõiskasin :-(
Karlsson on kadunud, aga mis diil on Ausi'l LHV-ga, et tema saast on endiselt suures osas näha?
Karlsson on kadunud, aga mis diil on Ausi'l LHV-ga, et tema saast on endiselt suures osas näha?
"sakuska"
Kurat, vara hõiskasin :-(
Ju sa siis saastad liiga palju(seda kommentaari sa ju ei näe)! 🤣
Vanasti oli vist reeglites kirjas, et max. 1 alias per kasutaja, IIRC? Popellerpüks-idikas lagastab kahe aliase alt.
Siin vist light touch modemine ja sõnavabadus ka ullikestel, aga topelt kasutajanime alt sh*tpostimine? Milleks lubada.
Siin vist light touch modemine ja sõnavabadus ka ullikestel, aga topelt kasutajanime alt sh*tpostimine? Milleks lubada.
Kaugelt vaadates on probleem ehk selles, et Internetipangaga liitudes valid omale kasutajanime, vaikimisi on see ka foorumi kasutajanimi. Hetkel ei leia, aga kunagi oli võimalus, et said forumis nähtava nime ära muuta (või said forumiga liitudes valida?). Sellest võib nüüd olla mitu sama kasutajanimega tegelast forum.users tabelis. Kui nüüd kasutaja nime järgi blokkida, siis blokitakse esimene samanimega kasutaja, mitte see tibla kes on omale sama nime võtnud.
Teine viga on, et /forum/userPreference form on GET päringuga muudetav.
See, et Internetipanga ja forumi kasutajanimed kattuvad, annab muidugi phishinguga tegelejatele infokillu juurde.
Paistab, et AS LHV Pank ei suuda maja pealt mitte ühtegi pädevat arendajat leida kes võtaks tunnikese/paar ja parandaks forumi koodi ära, veits selline ebakompetentsuse/käpardlikuse mekk man. Või siis 140 M€/a kasumiga ei jaksa ühtegi ületundi kinni maksta?
Ise LHV1T ei oma, seega minu möla palju ei maksa, aga mõni aktsionär võiks küll Priit Rum või kellegi nööbist kinni võtta ja küsida: kaua võib?
Olen mõelnud, et peaks kõik foorumi postitused ära scrapema ja sealt pealt siis tiblade kiunust analüütikat tegema, aga oma ajast on kahju. Ehk annaks isegi Delfisse/Äripäeva uudisnupu treida, kuidas LHV tiblade sõnavabadust toetab.
Foorumiarenduse featuuride mõttes piisaks kui oleks:
* blokkimine unikaalse UID baasil
* kui keegi idioot on tiblaga diskussiooni laskunud ja on kaasa pandud blockquote tibla mölaga, siis tervet seda postitust ka mitte näidata
* /forum avalehel kui blokitud tibla on lugemata teemas ainuke postitaja, siis ka teemat mitte esile tõsta, postitajat mitte näidata
Kokkuvõttes siis shadowban võimekust tõsta ja saab forumi puhtamaks ja kuivemaks.
Teine viga on, et /forum/userPreference form on GET päringuga muudetav.
See, et Internetipanga ja forumi kasutajanimed kattuvad, annab muidugi phishinguga tegelejatele infokillu juurde.
Paistab, et AS LHV Pank ei suuda maja pealt mitte ühtegi pädevat arendajat leida kes võtaks tunnikese/paar ja parandaks forumi koodi ära, veits selline ebakompetentsuse/käpardlikuse mekk man. Või siis 140 M€/a kasumiga ei jaksa ühtegi ületundi kinni maksta?
Ise LHV1T ei oma, seega minu möla palju ei maksa, aga mõni aktsionär võiks küll Priit Rum või kellegi nööbist kinni võtta ja küsida: kaua võib?
Olen mõelnud, et peaks kõik foorumi postitused ära scrapema ja sealt pealt siis tiblade kiunust analüütikat tegema, aga oma ajast on kahju. Ehk annaks isegi Delfisse/Äripäeva uudisnupu treida, kuidas LHV tiblade sõnavabadust toetab.
Foorumiarenduse featuuride mõttes piisaks kui oleks:
* blokkimine unikaalse UID baasil
* kui keegi idioot on tiblaga diskussiooni laskunud ja on kaasa pandud blockquote tibla mölaga, siis tervet seda postitust ka mitte näidata
* /forum avalehel kui blokitud tibla on lugemata teemas ainuke postitaja, siis ka teemat mitte esile tõsta, postitajat mitte näidata
Kokkuvõttes siis shadowban võimekust tõsta ja saab forumi puhtamaks ja kuivemaks.
Viimastest postitustest sain ma aru, et "tibla on see, kes mõtleb natuke teistmoodi kui mina". Minu arust tuleks piirata twitteri avangardi imbumist LHV foorumisse. Keegi peaks progressistidele selgeks tegema, et mõttejõul objektiivset reaalsust ei muuda. Kui aga on soov teha siis uus "Virginia Woolf Sind ei Karda" grupp, siis palju õnne.
"Ausi"
Viimastest postitustest sain ma aru, et "tibla on see, kes mõtleb natuke teistmoodi kui mina". Minu arust tuleks piirata twitteri avangardi imbumist LHV foorumisse. Keegi peaks progressistidele selgeks tegema, et mõttejõul objektiivset reaalsust ei muuda.
Sina oledki tibla. Aga kuna mina ei ole sinusugune tibla, siis mina sinu "sisseimbumist" foorumisse piirama ei kutsu. Tahaks ainult, et su toodetud p.sk minu silma ees ei virvendaks. Nagu ei meeldi silme ees ka kollane soru valges lumes.
"opex"
Vanasti oli vist reeglites kirjas, et max. 1 alias per kasutaja, IIRC? Popellerpüks-idikas lagastab kahe aliase alt.
Idikas, olen seda siin juba korduvalt selgitanud, kui teed oma lapsele ka konto ja seda haldad, siis pärast ühte ainsat kogemata postitust näiteks lapse kasutajanime alt, pead edaspidi postitusi tehes olema väga hoolikas, sest hakkab postitusi tehes sisuliselt valimatult mõlemat kasutajanime ette taguma. Ei viitsi põhjalikumalt lahti seletada. Alguses oli see isegi lõbus, enam mitte. NB! Kas teiste idikaks nimetamine paneb sind ennast kuidagi paremana tundma või aitab kompenseerida mingeid puudujääke?
""Kogemata" postitust"? Kellele siin sulaselgelt valetatakse? Sa üritasid siin alguses jätta vägisi muljet, nagu oleks tegu kahe eraldiseisva isikuga reaalelus seal nende kahe konto taga.
Sul oligi selline plaan, alguses. Üsna ruttu läks see plaan vett vedama, kuna sa ajasid ise oma kontod segi ja ei saanud aru kumma alt midagi postitanud olid.
"ttrust"
""Kogemata" postitust"? Kellele siin sulaselgelt valetatakse? Sa üritasid siin alguses jätta vägisi muljet, nagu oleks tegu kahe eraldiseisva isikuga reaalelus seal nende kahe konto taga.
täpselt, kirjutasid, kuidas väike karlsson ei sõida üksrattaga, vaid tõuksiga ja muud valet. Tüüpiline valetav tropp oled lihtsalt.
"ttrust"
Esimene postitus oli kogemata ja juhuslik, mõned järgmised enam mitte. Samas olen siin juba mõnda aega tagasi tunnistanud, et tegemist on ühe ja sama inimesega, aga kas see teeb minust kohe idioodi? Kahtlen! Vabandan kõigi ees, kellele see meelehärmi on tekitanud. 🙂
"ttrust"
Sul oligi selline plaan, alguses. Üsna ruttu läks see plaan vett vedama, kuna sa ajasid ise oma kontod segi ja ei saanud aru kumma alt midagi postitanud olid.
Väga ,,kaval,, plaan oli võimalikult sarnased kasutajanimed valida, et siis keegi aru ei saaks. Sarnased kasutajamimed olid kindlasti sihilikult valitud jah!
"pahurik""ttrust"
täpselt, kirjutasid, kuidas väike karlsson ei sõida üksrattaga, vaid tõuksiga ja muud valet. Tüüpiline valetav tropp oled lihtsalt.
Huvitav, kui paljudel siin on tegelikult mitu ja täiesti erinevate kasutajanimedega kontod, nii et sellest keegi arugi ei saa?
Sa ise paistad täiesti tõsiselt arvavat, et su ümber elavad ainult idioodid ja sa ise oled ainus tark kavalpea. Väljendad end selgelt sedasi. Lisaks veel see: "Aga vaadake, nemad teevad ju kaaaaa!"
karlsson14 on teinud 104 postitust - kõik täiesti juhuslikult:D