LHV foorumid paremaks

"Ausi"
"sakuska"
"Rinja"
Küsimus LHV-le, siin enne ka kõlanud: "Miks mul blokeeritud kasutaja (Ausi) postitused ikka näha on?

+1

Olen sellele küsimusele juba vastanud. Vastan veelkord. Ausi blokeerimine töötab ainult siis, kui sa Ausi postituste peale nutma puhked ja mõne pisara oma läpaka või telefoni peale poetad; siis saab seade aru, et sul on tõsi taga ja täidab sinu soovi. Lisainformatsiooniks on see, et elu ongi raske, entusiastlikul marsil helge tuleviku poole esineb üksikuid vajakajäämisi. Aga me juurime nad välja!

Isegi perse ei viitsi sind saata.
Tundub, et foorumi RSS feed on veidi viga saanud:

https://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=https://fp.lhv.ee/rss/forum-EE.xml
Huvitav, miks on nii, et kui õed karlssonid maha rahunevad siis ujuvad kusagilt kohe välja fjot, jpedro, hex jms. ja võtavad teatepulga üle. Kui kliima igavaks kisub, siis soojendatakse "evalimisedonvõltsitud" üles ja sõidame jälle. Igale kilplasele oma aken st. igale teemale oma valvetroll?
Keda sa "õdede karssonite" all silmas pead?
"ttrust"

14 ja 24 ja see nende "nephew" kompuutrimürsik.
"Offf"
"ttrust"

14 ja 24 ja see nende "nephew" kompuutrimürsik.

Tegelikult ma küsisin ebatäpselt, sest karsson iseenesest on ainsuses. Kui propagandist teeb mitu kontot, siis see ei tähenda et teda on mitu siia siginud. Aga raalimürsik lisaks - see teeb mitmuse välja küll. :-)
Kui, siis juba ÕedTihedad. (Kreisiraadio seda pole vist veel ära patenteerinud).
Kaldun arvama, et õed Tihedad olid samavõrra positiivsed tegelased kui Lindon Onloomon, Egonon Peekon ja Dimitri Kida, tänu kellele me neist üldse teame.
Nii et palun suhtuda õdedesse vähemalt sama lugupidavalt kui nemad tollesse saatesse ja saatejuhti ning neid igasugu läbustavate aktivistide, trollide ja muu saastaga mitte seostada.
Eks ta vist Kreisiraadiost otsapidi pärit ole jah. Vanadel headel Useneti aegadel olid meil Õed Piritad (Mart ja Priit). Hilisemal ajal on Õed Tihedad austavat nime kandnud ka kuulsad ärikaksikud Tiit ja Teet.
On nähtud ka vastupidist... mõningaid muid äripaare on kutsutud Tiit ja Teet ehk Dünaamiline Duo.
Kunagi ühes Asutises töötades olid meil tehnikud Raketiteadlane ja Ajukirurg. Hiljem sai sellest Katastroofiline Trio. Lisandus veel Tuumafüüsik. :)
Palju toredaid inimesi. Kui mitte muud, siis võib olla muutb ka "Karlsson ja Kompuutrimürsk" kunagi folkloorilise tähendasega sõnaühendiks.
"sigmanet"
Tere.

Selline palve, et ehk saaks lisada mõne "fiksaatori/järjehoida" juurde lisada - et foorumis huvitavatel teemadel silm peal hoida. Hetkel neid 5 tk aga võiks olla näiteks 10 tk. Näiteks kui huvi hoida portfelli aktsiatel ja veel mõnel põneval teemal ja selle uuendustel silm peal siis peab valiku tegema osa infot kaob paratamatult müra sisse ära. Ei tohiks nii keeruline teema olla - äkki saab selle filtri ära teha.

Tänud ette!

Kas sellele küsimusele saaks arvamuse?
Hetkel ei ole plaanis järjehoidjaid lisada. Kuna ühes rubriigis kuvamegi 10 postitust avalehel, siis 10 järjehoidja puhul samas rubiriigis üksi muu teema ei pääsekski esile.
Palun parandage mobiilivaade ära. Palun! Nii halb on!
"toonik"
Palun parandage mobiilivaade ära. Palun! Nii halb on!

Olen Kogu aeg mobiilist kasutanud. Minu jaoks pole midagi muutunud justkui... IOS kasutan
Minu silmade jaoks on font loetamatult väike. Veel kuu-paar tagasi näitas normaalses suuruses, aga siis läks midagi katki. Android.

Kui silm ei seleta siis variandid on:
* osta suurem telefon
* keera telefon horisontaali
"janek"
Kui silm ei seleta siis variandid on:
* osta suurem telefon
* keera telefon horisontaali

* kasuta zuumi. Või see androidi peal ei tööta?
Mobiil samsung, kuval on portrait asend, brauser on mingi samsungi enda väljamõeldis. Mul on küll font palju suurem LHV foorumite foorumiteemasid lugedes. Ei pea eraldi zoomima.
Paistab, et mobiilis portrait asendis kasutab foorumi veebiserver mingit oma režiimi lehekülje kuvamisel. Kui mobiili kuva on landscape asendis, siis on pilt teistsugune ja tekst vajab näppudega zoomimist, siis on pilt samasugune kui lauaarvuti brauseris.
Zoomides on halb lugeda, kui rida tervikuna ei saa vasakult paremale lugeda ilma kerimata.
Kasutatavus on halb ja veel natuke aega tagasi oli parem. Miks te õigustate halba CXi?
Praegu on pilt sama, nagu oleks "desktop mode" sisse lülitatud. Selleks mobiilivaade välja mõeldud ongi, et telos oleks mugavam.
Kõik uuendused tulevad järgemööda. Alustasime uudisest, peagi jõuavad järgmised lehed ja foorum ka. Palun veidi veel kannatust :)
"iffkillla"
"ttrust"
Mobiil samsung, kuval on portrait asend, brauser on mingi samsungi enda väljamõeldis. Mul on küll font palju suurem LHV foorumite foorumiteemasid lugedes. Ei pea eraldi zoomima.
Paistab, et mobiilis portrait asendis kasutab foorumi veebiserver mingit oma režiimi lehekülje kuvamisel. Kui mobiili kuva on landscape asendis, siis on pilt teistsugune ja tekst vajab näppudega zoomimist, siis on pilt samasugune kui lauaarvuti brauseris.

Siin on samuti Samsung (One UI 6.0 ja Android 14) ja tema enda brauser. Kõik töötab normaalselt, midagi zoomima ei pea. On sul kõik tarkvara seal mobiilis ajakohane?

Ma ju kirjutasin, et minu jaoks on mobiilis kõik ok. Vabandan, kui sellest saite teistmoodi aru. Brauser mobiiltelefonis sai viimati uuendust mingi kuu aega tagasi, igatahes väidab, et "viimane versioon on installitud". Landscape asendis on font jah väike, aga see on normaalne, see peabki nii olema.