Palun foorumi moderaatori selgitust...
miks kasutaja Ausi postitused jäävad nähtavaks hoolimata asjaolust kui see kasutaja blokeerida.. kas mõni kasutaja on eriõigustega? foorumi kood on üle võetud? programmeerimise tagauks?..
Sest Ausi on kunn. vipvalve, ega sul sõjaväsimust ei ole? Ega kliimaväsimust? Jumal hoidku roheväsimuse eest...sest need väsimused vähendavad sinu sotsiaalset krediiti ja sellega seoses sa ei saagi Ausit blokeerida.
Muideks, kui kellelgi on suvel heinategu pooleli ja ilmajaam (riiklik ilmateenistus) lubab kohe vihma..kas siis aitab see, kui ilmateenistuse leht blokeerida ja teki alla pugeda, et mingit ilmainfot enam kohale ei jõuaks? Ei aita.
Ühtepidi, LHV on ju PANK. Panga äri on "raha tegemine". See foorum siin on pigem boonus. (Kui see päriselt on mingi arvestatava koguse pandaklienti juurde toonud, siis...) "Vaba Teema" on veel omakorda boonuste boonus (Investeerimise foorumist ma saan aru, see on toetav teenus, et maakleri teenust "reklaamida"). Teistpidi on sellel foorumil oma VÄÄRTUS. Võib-olla on kusagil mõni veel, aga minu teada on see enam vähem ainus vaba, emakeelne, ilma "peldikuseinastumiseta" foorum üldpoliitliseks, majanduslikuks ja üleüldiselt "elu üle" arutlemiseks.
Kas LHV-l kui Pangal ja LHV-l kui "brokerfirmal" sellest ka kasu on. Vot seda peavad markertingi-analüütikud ütlema.
Kas LHV-l kui Pangal ja LHV-l kui "brokerfirmal" sellest ka kasu on. Vot seda peavad markertingi-analüütikud ütlema.
... näha on suht oluline sisu eristuvus ajast, kui foorumi eesmärk oli äratada huvi ja kaasata inimesi investeeringuid tegema
... jah, mõista võib et siis teenis foorum eesmärki mõlemapoolsetes huvides, kuna pank sai tehingute teenustasu ka kodubörsil... nh, väljaspool kodubörsi vöiks olla see eesmärk jätkuvalt panga ärihuvides
igatahes on kurb, et aina suuremas mahus muutub see keskkond siin ühiskonnapildile sarnasemaks ja ei vasta enam finantskeskkonna sisule... kaob eesmärk ja fookus... huvitav, et see foorumi moderaatoreid ja LHV panka ei häiri
... jah, mõista võib et siis teenis foorum eesmärki mõlemapoolsetes huvides, kuna pank sai tehingute teenustasu ka kodubörsil... nh, väljaspool kodubörsi vöiks olla see eesmärk jätkuvalt panga ärihuvides
igatahes on kurb, et aina suuremas mahus muutub see keskkond siin ühiskonnapildile sarnasemaks ja ei vasta enam finantskeskkonna sisule... kaob eesmärk ja fookus... huvitav, et see foorumi moderaatoreid ja LHV panka ei häiri
Mul on ka probleem. Kui ma ronin magamistoas riidekapi otsa ja seal end kardinapuust kinni hoides kallutan, siis ma näen, kuidas naabrimees dušši all käib.
Palun midagi ette võtta! Kuidas on võimalik, et see ei politseid ega kohalikku omavalitsust ei häiri?
Palun midagi ette võtta! Kuidas on võimalik, et see ei politseid ega kohalikku omavalitsust ei häiri?
"vipvalve"
Eks see ole ajastu märk. Ikka tuleb aruteludesse kaasata aina laiemaid ringe ning ideaalis võiks ju kõik ühiskonna kihid esindatud olla...
Aga õnneks on Sinu peale juba mõeldud eraldi teema näol: LHV aristokraatide foorum ehk džaketid, plastroonid jms :)
Evolutsioon internetis. Kõigepealt olid tõsised arvutihuvilised, kel oli ligipääs läbi mingi asutuse (kõrgkool/kool,riigiamet, vähem erafirmad) +teatud BBS-ide kasutajad, kes said osaleda korraliku viiteajaga mingites internetigruppides. Viiteaeg sõltus BBS-i e. sissehelistamisega ühendatava süsteemi operaatori võimalusest sünkroniseerida infot. Edasi tuli sigakallis koduinternet, mis püsiühenduse puhul võis maksta keskmise palga. Selle kõrval sissehelistamisega internet. Netis olid inimesed, kel oli seda väga vaja. Edasi toimus kõik teadaolev ja ca. 2003 oli veel kindlasti moment, kus oli teada, millise ajalehe või portaali artiklite kommentaare pole mõtet lugeda, sest... Delfi ja kollektiivne aju :)
Mul oli tol ajal edetabel paigas. Võimalus oma mõtteid väljendada ei ole alati võimalus midagi mõistlikku teha.
Mul oli tol ajal edetabel paigas. Võimalus oma mõtteid väljendada ei ole alati võimalus midagi mõistlikku teha.
"R.Ott"
Vöimalus oma mõtteid väljendada ei ole alati võimalus midagi mõistlikku teha.
... kuldsed sönad, tänud tähelepanu osutamast
[quote="ziff"]
"vipvalve"aitäh..
igatahes on kurb, et on Sinu peale juba mõeldud eraldi teema näol: LHV aristokraatide foorum ehk džaketid, plastroonid jms :)

Kas foorum läheb ka tasuliseks?
/s
Esiteks vaata senderi meiliaadressi, see kiri pole ju LHV-st tulnud vaid mingi petukas. LHV pole küll teada andnud, et mobiiliapp tasuliseks läheks. Aga sa võid neegritele ära maksta, kui see parema une tagab.
Internetipetturid pole selle peale veel tulnud, et foorumi eest tasu küsima hakata. Aga küll nad tulevad! Oota e-maili.
Vastav artikkel ka, paywalli taga: https://arileht.delfi.ee/artikkel/120273662/kas-naudid-meie-mobiiliappi-lhv-nime-alt-levib-esmapilgul-vagagi-reaalsena-naiv-petukiri
(Irooniale tulebki irooniaga vastata.)
Vastav artikkel ka, paywalli taga: https://arileht.delfi.ee/artikkel/120273662/kas-naudid-meie-mobiiliappi-lhv-nime-alt-levib-esmapilgul-vagagi-reaalsena-naiv-petukiri
(Irooniale tulebki irooniaga vastata.)
"Lenzer"
Esiteks vaata senderi meiliaadressi, see kiri pole ju LHV-st tulnud vaid mingi petukas. LHV pole küll teada andnud, et mobiiliapp tasuliseks läheks. Aga sa võid neegritele ära maksta, kui see parema une tagab.
Järgmine kord proovin nalja veidi paremini teha...
Veebruarikuu "Keskuse" ajalehes on artikkel, kuidas üks külastaja käis Tartu Õlletehases näitust vaatamas- õlletootmise ajalugu jms. värk. Artikli kõrval, väljatoodud viidete hulka, kellelt ja kuskohast need pärinevad, oli sattunud ka üks tsitaat siinse foorumi "vaba teema" rubriigis sõna võtnud kasutajalt. Kes see on, saate teada kui lehe ostate.
Mõned progressiivsemad inimesed on kurtnud, et Ausi´t ei saagi blokeerida. Viimati kurtis keegi Lenzer, et temal hakkavad silmad veritsema, kui Ausi´t loeb. See on tõsine probleem ja võib muidu tubli kodaniku maksumaksjate rivist välja viia. Ei aita ka see, kui mina Lenzeri blokeerin (mõõduka rahasumma eest, mõistagi), kuigi võiks olla nii nagu veisspukis, et kui mina kellegi blokeerin, siis tema vabaneb ka minu nägemisest. Siin vist nii ei ole praegu? Kui see aga on niimoodi, siis andke aga julgelt teada, mainitud mõõdukas summa ei ole kindlasti viiekohaline, pigem jääb suurusjärk sinna 4-kohaliste keskpaika.
"vipvalve"
... näha on suht oluline sisu eristuvus ajast, kui foorumi eesmärk oli äratada huvi ja kaasata inimesi investeeringuid tegema
Sekundeerin. Käin siin aina vähem, loen aina vähem ja postitan veel vähem. Suurem osa jutulõimedest on "tambiks midagi/kedagi" ja seal käib ka suurem osa suhtlusest. Võrreldagu ühel päeval Investeerimisse ja vabasse teemasse tehtavate posittuste arvu ja asi on silmaga näha.
Soome analüüsimaja Inderes.fi foorumeis on täpselt üks (1) poliitikalõim ja kogu tampimine käib seal. Muud lõimed on asjalik ja huvitav arutelu. Kedagi ei tambita, üksteise vastu ollakse viisakas ja naljad on ka paremad (vaadatagu nt investeerimismeemide lõime). Lühidalt: olen seal ja soovitan teistel, kes tampimise asemel tahaks asjast rääkida, ka sinna kolida. Soome keel pole sedavõrd raske ja nad lepivad ka ingliskeelsete postitustega.
Siin on teema, et "LHV foorumid paremaks", aga ma ausalt öelda ei tea, kuidas neid paremaks saaks muud moodi kui kogu vaba teema täieliku ja üldise kustutamisega. Tampida soovijad võivad siis teha endale FB grupi või midagi.
möte foorumi arendajale...
praegune funktsionaalsus vöimaldab nö pinnida 4 foorumiteemat, mida soovid esivalikus näha..
oleks tänuväärne, kui sama funktsionaalsus oleks rakendatud, et pinnida nt. kümmekond kasutajat, kelle postitusi sooviksid jälgida.. ebasoovitavate blokkimine kahjuks ei toimi, kuna kasutajaid on liiga palju ja Ausi näitel saab sellest ka mööda minna.. järelikult peaks lähenema peegelpildis
veelgi tänuväärsem oleks, kui lisada valik, et köik mis pole pinnitud, on sulle nähtamatu.. tehniliselt tehtud ja tehtavad asjad.. löpeks ära see asjatu energiakulu, mis digirämpsu toodab ja toidab
praegune funktsionaalsus vöimaldab nö pinnida 4 foorumiteemat, mida soovid esivalikus näha..
oleks tänuväärne, kui sama funktsionaalsus oleks rakendatud, et pinnida nt. kümmekond kasutajat, kelle postitusi sooviksid jälgida.. ebasoovitavate blokkimine kahjuks ei toimi, kuna kasutajaid on liiga palju ja Ausi näitel saab sellest ka mööda minna.. järelikult peaks lähenema peegelpildis
veelgi tänuväärsem oleks, kui lisada valik, et köik mis pole pinnitud, on sulle nähtamatu.. tehniliselt tehtud ja tehtavad asjad.. löpeks ära see asjatu energiakulu, mis digirämpsu toodab ja toidab
Milleks jääda poolele teele pidama. Võiks ju olla valik, et kõik mis pole sa ise, on sulle nähtamatu. Jube hea oleks olla, tunne puhas, kuiv ja hea.
P.S. ma väga ei halaks sel teemal, et Ausi saab enda blokeerimisest mööda minna. On aeg veidike ämblikuvõrke ja muud mudru sellelt saladuselt kergitada; nimelt võib Ausi olla organite poolt siia istutatud, et näha, kes on vääriline tulevaste valitsuste soosingus olema. Ausi võibki ise olla organ! Niiet ootaks seina äärde rivisse võtmist. Tagasihoidlikult oodata uute suundade ilmikstulekul stardipauku, et kohe õiges suunas jooksmist alustada. Hea start on pool võitu!
P.S. ma väga ei halaks sel teemal, et Ausi saab enda blokeerimisest mööda minna. On aeg veidike ämblikuvõrke ja muud mudru sellelt saladuselt kergitada; nimelt võib Ausi olla organite poolt siia istutatud, et näha, kes on vääriline tulevaste valitsuste soosingus olema. Ausi võibki ise olla organ! Niiet ootaks seina äärde rivisse võtmist. Tagasihoidlikult oodata uute suundade ilmikstulekul stardipauku, et kohe õiges suunas jooksmist alustada. Hea start on pool võitu!
Kes ei suuda argumenteerida ja leiavad, et progressiivne liberalistlik lahendus oponentide vastu on see, mida Trumpi peal laupäeva õhtul korda saadeti, siis neile on ju variant lauda toodud, kuidas oponendid scriptiga ära blokeerida.