Kuidas oleks kasulikum deitreidida?

Iga eduka Eesti äri taga on tonnide viisi
pettust või üsna mitu laipa.
Need kes imede ajastul 90te paiku teenisid olid
õnnelikud, et nad õigel ajal olid sündinud.
Nii kui tekkis väike konkurents või mõni muu
väike probleem oli tegija pankrotis, paremal
juhul osteti mõned üles.
kysimus SPETSile: kas sina oled ka 90te alguses "kraani juures"?
esimene 100 000 oli mul käes alles 97ndal
see koos muude summadega kadus samal sügisel
optsioonide müüjate taskusse.
98 a EEs oli juba kenake edenemine, kuid teenitud
kasum jäi...
EEst saadud praktika kaubelda ilma tehingutasudeta andis vajaliku praktika ja oskused
saada hakkama nasdaqil.
mis see EE on? kui pole väga lollilt kysitud.
Eesti ekspressi investeeringud
midagi sellist
ok §8)
kui marek üks kord veel kirjutab, tuleb varukas ära rebida(pirnhaclub)
tiit vähi nime siinsed inimesed ei mäletagi.

Spets: kas sa ostad põhja järgi(et mitu%põhja on käinud?) piside puhul sektor ei loe? vaatad ainult käivet ja graafikut?

ma ei tee üldse võltsi nägu-> spekuleerimisest tean 0, kuid teooriast
Spets: Kus ja kuidas sa sellise tradimisega tegeled e. mis web-i kasutad ja mis tingimustel sellese asjaga tegeleda saab?
iga eduka eesti äri taga on ka tüübid kes kiivalt oma äri endale hoiavad. nasdaqil aga pole suuruse tõttu vaja seda teha. spets, kas sinu meetodi tulusus saaks kannatada, kui veel mõned enam-vähem õppimisvõimelised eestlased samamoodi raha teevad? ilmselt mitte. seega võid ehk valgustada mis su põhimäng on?
Reward doesn't come without risk, risk doesn't come without stress, and outperformance requires zagging when others zig.

Mõttetera Todd Harrisoni kauplemispäevikust
Mises, kui sa julged väita, et Tiit Vähi nime siinsed inimesed ei mäletagi, siis sa ju lihtsalt solvad suurt osa foorumi lugejatest. Mina isiklikult sellise mälunõrkuse all ei kannata, et ma üle-eelmist peaministrit, kes pealegi "eduka ärimehena" pidevalt ajakirjanduses figureerib, ei mäletaks.
Pole mõtet oma probleeme teistele automaatselt üle kanda.
Minu meelest tuleks teha vaks vahet daytradingule ja investeerimisele. Vist.
Mõlemaid tegevusi seob vaid näiteks alusvara.
teiseks tuleb vahet teha ettevõtja ja investori maailmavaatel.
Mis on siis hea? Olla trader või investor? Asi vist selles, et kõigile ei sobi olla kas siis trader või investor. Lihtsalt iseloomu tõttu.
Olen ise katsetanud mõlemat. Mis ma siis avastasin? Tegelikult järgnevat:
Treidimisel sa sulged oma possu suht radikaalselt , sind ei seo eilsega midagi - välistad kahjumi kasvu. Kuid paha on see, et sa välistad ka kasumi kasvu võimaluse. Kui aktsia on tõusmas, siis juba hommikul avaneb ta kõrgemalt. Päeva sees võib jääda liikumine minimaalseks. Ja ma avastasin , et aktiivse treidimise käigu jäin ma umbes 70% tõusust tavaliselt ilma.
Siin see on - maitse asi.
Tänaseks muidugi olen ma oma nn. "porfelli" toppinud ka mõne tütre, oluliselt kinnisvara ja intressi tootvaid aktivaid. Vastavalt kõhu tundele siis muudan oma jaotust. St suurendan või vähendan aktsiate osakaalu. Või muudan muud struktuuri.
Tjah , selline struktuur ei taga muidugi mingit megatootlust. Kuid mingi cashflow ja natuke hingerahu. Ja lootuse, et ei jää mingi kuuga puupaljaks nagu rott.
Muidugi probleem on siin selles, et sa ei jõua kõigega enam nii väga detailselt tegeleda.
Seega ikkagi - maitse asi.
spets: ole pai, kirjuta mulle meil-> a_shaftesbury@hotmail.com.

tack som mücka
Hei SPETS! Meeldiv kuulda, et yks me vendadest vyi ydedest on kyva tegija! Sa vyiks tyesti oma systeemi avaldada, sest oleksid ju ainult vyidumees! Koos ynnestuks meil see systeem veel palju tyiuslikumaks muuta! Mitu pead koos on ikka targemad kui yks pea! Peale selle tegid sa ka paljud vanad tegijad pahaseks, sest pyranda(floor, pit) seadus on, et kunagi ei tohi hoobelda kui palju sa teenisid vyi teenid, sest sellega saavad vanad brokerid kadedaks ning leiavad lahenduse kuidas sind kaotajaks teha. Minul on igaljuhul heameel kui kellegil hysti lyheb ning kui vanade rikaste kyrval tuleb juurde ka uusi rikkaid! Jytka samas vaimus!
Usun, et SPETSi meetodis - "tilludele" turu tegemises - ei ole midagi rasket, sama asjaga saab tegeleda ja ka tegeletakse isegi TSE lisanimekirjas. Kogemus maksab.
ABC - mis TSE lisanimekirja puutub, siis oleks tore, kui seletaksid, kuidas seal DT saaks.
abc,

loomulikult ei ole see raske, kui seda oskad. kui see sinu arvates nii lihtne on siis räägi meile ka mismoodi see käib?
Usun, et miljon taala aastas teenida - see ei ole üldse raske.
Sama asjaga saab tegeleda isegi Soomes. Kogemus maksab.
IRW:)
Tänu laiale spreadile on võimalik ise turgu teha, st. parimat ostumüügi pakkumist panna. Kahjuks oli aasta või paar tagasi spreadid laiemad, võimalusi rohkem.

To fit:
Miljon taala teenida? Sellega ei ole probleeme TSE lisanimekirja ettevõtted maksavadki miljon taala. Uudiste peale on hea mängida, need saab juba varem kätte, st. ei pea telekast vaatama.