Kuidas oleks kasulikum deitreidida?

nautige natuke tegijate inimeste tulemusi

sellel aadressil :

http://www.marketplayer.com/mpp/ports/portfolio/o-performance-charts?userid=wiiner23&portfolioid=4&day_count=3652&backlink=/mpp/comps/competition/period-leaderboard%3Fperiodid%3D933998399-936417599-paradigm4%3D29%26count%3D10

ma kunagi mängisin kuivalt(võite samuti proovida,

mis välja kukub)ja tegin USA börsil 3kuuga üle 3000%

nüüd teen nasdaqil õige rahaga 30-100%kuus.(alustasin 30 000$

nüüd olen kolme kuuga teinud sellest 155 000$)

Arvan,et olen ainukene eestlane,kes valdab õiget börsil

mängimise tehnikat,mis pealegi ei sisalda riski.

Uurige ja analüüsige minu graafikut (üleval olevalt aadressilt leiate) ja saate aru kuidas raha tuleb

teenida.

Ilmselt on tegemist järjekordse Jaan Tatikaga, kes oskab maakividest puhast sealiha teha ja ka ilma riskita börsil sadu protsente kasumit kuus teha.
last 3mo 650%
Selliseid lugusid tahaks rohkem lugeda ja kas saaks äkki lähemalt ka mõnda nippi tutvustada, kuidas see võimalik on.
Optsioonid. Aga riskivaba see küll ei ole.
Ma arvan,et parima börsispekulandi pärisnimi on Terje Aru.
Üsna tabav mõttekäik.
Kas teist keegi aru sai
kuhu Terje aru sai?

No ei usu, et maailma parimad börsispekulandid uudisgruppides lapsejuttu räägiksid.
90% optsioonidega kauplevatest spekulantidest ei suuda end sellega elatada (CBOE).

10% suudab.

Tõesta seda kuidagi. Paku välja järgmine superinvesteering, et üldsus saaks reaalajas teid kontrollida.

Tegelt võimalik. Yahoo-s nt. samuti 'kuiv mäng' kus parimad kuuga 1000% teevad. Asi IPO-des ja vedamises (nii mõnigi aktsia on päevaga 100% tõusnud) ja kui veab ... ise sain küllalki võhikuna ca 15 päevaga 50% ja ei pingutanud eriti. Kui asjale põhjalikumalt läheneda, miks mitte ...

Mis vahendajat kasutad?
Spetsile: Palun jätka selles reas ja ära kasuta iga oma sõnumi kirjutamiseks uut teemat. Kasuta vastukajade võimalust!
Kule mees, sa oled nagu need kataloogikauba pakkujad, kes viiel leheküljel kirjeldavad, kuidas nad teenisid uut meetodit kasutades
vinget pappi ja nüüd enam tööd tegema ei pea. Saatke nac raha, siis
tutvustan teile ka seda meetodit. Selline eneseupitamine on kuidagi kahtlane ja tuletab seda eelnenut meelde. Mine
hõiska mujal oma saavutustest.
Tegelikult ma olen näinud selle mehe tööstiili ja on aegu, kus ta töesti teenib palju. Isegi niipalju nagu ta välja ytles.
http://www.marketplayer.com/hallfame/wiiner232.html
Kahtlemata on võimalik börsil palju raha teha ja seda tehakse pidevalt. Riskivabalt võib seda teha ainult virtuaalse rahaga. Aga selline väide, et reaalse suure raha võitmine börsil on toimunud riskivabalt, on Jaantatikalik.
See on tösi, sest ta tegutseb turul yle kahes aasta. Ja yle pika aja on ta hooplemas.
Vabandan, kui juhtumisi minu kommentaar tundus kellelegi hooplemisena. Mina (erinevalt Svenist, kes siin kuskil teatas, et selles saidis on ainult kaks olulist arvajat vms - häbi Sulle) ei arva, et ma mingi eriline tuus olen. Võib olla nii kunagi varases nooruses arvasin/arvavad paljud inimesed endast ülihästi ja proovivad seda teistelegi selgitada. Aga elu edenedes jõuab kõigile pärale, kustpoolt päike tõuseb ja enda ülesupitamisele ei pöörata enam tähelepanu.
sorry kutid,ma ei hoople.kuid mul on raske hoida enda teada
kui palju on võimalik USA turul pudi teenida.
Uskmatutele pakun välja,et võiks kohtuda ja lobiseda,siis näeks kohe ära,kas ja mis ma olen.

Tänan neid,kes mind toetasid.

Ma võin teile kasulikku infi jagada,kuid oma süsteemi ma 100%
ei avalikusta(esialgu).
Niipalju võin õelda ,et aktsiad millega ma mängin maksavad keskmiselt alla 10$ ja on väga volatiilsed ja ostan ma neid
ainult teatud kindlatel hetketel ja väga lühikeseks ajaks
keskmiselt 5-10min.ja niimoodi jällegi keskmiselt 50 tehingut
päevas.Tehingu pealt saan jäälegi keskmiselt 100-200$.
Mehed see börsi värk nõuab nutikust ja eelkõige pühendumist,
istun 9h päevas arvuti ees ja treidn ja treidin....
http://www.marketplayer.com/mpp/ports/portfolio/o-performance-charts?userid=wiiner23&portfolioid=4&day_count=3652&backlink=/mpp/comps/competition/period-leaderboard%3Fperiodid%3D933998399-936417599-paradigm4%3D29%26count%3D10
arvasin nii vä?