Kuidas oleks kasulikum deitreidida?

0,3 miljonit krooni?
maksuamet piilub ja hiilib ja ma ei täpsusta
"spets"
wauuu...:-D
good for you,sonny...:-D

proffide hulka jõudmiseks aga alusta André Kostolany 9-sa käsu tudeerimisest,ja ikka tagant ette-poole...
:-D
1.ma pole proff ja ei taha saada

Kui sa näedseda kirjutist esimest korda ära võta
südamesse, ma sattusin siia aasta tagasi juhuslikult ja kiiruga pidasin seda mingite
amatööride foorumiks ja suvaliselt nende ärrituseks kirjutasin, mis pähe tuli.
Mis sa siis oled, kui proff pole ja amatöör ka mitte?
Poolproff? :P
profiks võiks lugeda neid, kes suutnud üle $10 milli teenida aktsiatega.
SPETS, ma arvan et profiks võik lugeda seda kelle jaoks trading on põhitöö.

Ja SPETS ütle nüüd alustajatele, kes iga Sinu sõna neelavad, et trading on ohtlik ja ka sina oled kaotanud.
võidu kaotuse suhe on 20-1 le.
DT on kindel viis rahast ilma jäämiseks(esimesest
rahast).2-3 korda proovid saad aru mis teha tuleb,
et ei kaotaks.

SPETS,
Kas oled ka tuludeklaratsioone teinud?
Kuidas on võimalik sellist tehingute hulka kokku
lüüa ja veel kroonidesse umber arvestada.
Paras õudukas.
ahh soo spets,
vaatasin jahh juba,et oled vist peast segaseks läinud,pidasin seda värskelt avatud teemaks:-D

Aga nohh,loodetavasti oled siiski aasta jooksul palju juurde õppinud,ka seda, kuidas amatööridega ümber käia.Ja seda kahtlemata LHVD kamp on.Pidin toolilt maha kukkuma kui nende septembri alguse ostu-kampaaniat Delfis nägin:-D...nii ma siia sattusin.
:-)
natuke ikka, igat tehingut eraldi pole küll
ära märkinud.
on ilmnenud, et Eestiski on üsna taibukaid
aktsiaspetse.
Peale sinu kommentaaride ilmumist pole mõtet
enam turgu kommenteerida, natuke täpsustada vahest võiks aga see oleks juba norimise moodi.
SPETS,
"on ilmnenud, et Eestiski on üsna taibukaid
aktsiaspetse"?
:-)

Kristjanit mõtled vist jahh?

teda ka ja...
OK SPETS,
saame siis tuttavamaks...:-)
sellega seoses pean sulle siis vist üles tunnistama,et Eestiski olen ma viimase 10-ne aasta jooksul viibinud umbes-täpselt kuu-poolteist jagu aastast.Muidu tore maa,aga kliima on na nadivõitu...
olen hetkel liiga sõltuv DTst ja parim ajavöönd
daytreidimiseks on euroopas ja natuke allapoole.
Vahest mõlgub meelel sooja kohta putkata ja arvutiga palmi alla maanduda.Kuid Aafrika ei
tõmba ja ameerikas ei viitsi nii vara ennast
hommikuti üles ajada ja Austraalias ja seal pool
tuleb liiga kaua oodata.Kui protsent juba
DTd kataks, soojendaks heameelega kuskil Floridas
oma kondikesi.
enamuses arvavad , et spets ajab udu, aga mina tunnen teda nats ja võin kinnitada mees ei valeta.muide spets kuidas pärlike elab
Ka üks võimalus raha teha, aga tõsiseks äriks e. uute väärtuste loomiseks seda(spekuleerimine) küll nimetada ei saa. "Tegija" sellise inimese kohta on küll palju öeldud.
Marek, nii lolli juttu ajasid viimati eesti p6llumehed.
Sama h2sti v6id 3elda, et kogu kaubandus on ebat6sine 2ri, sest ei loo ju midagi uut, ainult vahendab, j2relikult on saatanast.
Peale selle, et spets korralikult raha teeb (kusjuures yldse mitte nii hirmus palju - 20000 $ kuus on keskmine Harvardi MBA palk esimestel aastatel p'rast l6petamist),
aitab ta tugevasti kaasa turgude efektiivsusele. M6tle kui spekulante poleks, siis maksaksid sa oma teenustasude ja spreadi eest hingehinda, mis omakorda v2hendaks b3rsi k2ivet halvaks tugevasti kapitaliturgude efektiivsust maailmamajanduses
Nii,et 2ra v6ta s6na, kui teemat ei jaga. Olen ise daytrader ja selline jutt ajab naerma.
To:Fit

Sa tõestasid suurepäraselt, et pole halba ilma heata.
Aga Sinu kaubanduse näide oli küll nüüd viisakalt öeldes äärmiselt ühekülgne. Loomulikult ei saa ju kahe lausega kõike ära öelda, aga kui see(minu eelnev comment mis ei olnud pahatahtlik) Sind nii valusalt puudutas, et mind koos põllumeestega(kelle võid ja leiba Sa muide iga päev sööd jne) lolliks nimetasid, siis õigluse huvides võiks ju mõne tõsise äriinimese käest küsida arvamust spekulantide kohta. Mida näiteks Scrooge(Rain Lõhmus) asja kohta ütleb, või Aadu Luukas, või Tiit Vähi jne.