Fit - miljon taala teenida?!... kui suure algkapitaliga? 50 mln-ga?
I was kidding, mu armsad.
Fit, nii head nalja tegid viimati eesti p6llumehed.
Spetsile: kui poolgi Sinu jutust tõele vastab, oled vinge mees. Ära siis jäta ennast varjunime taha- teeme Sinust Äripäeva artikli, pidid värvikas tegelane olema. Saada mulle mail aadressil peeps@mbp.ee, arutame asja.
Peep Sooman
Äripäev
Peep Sooman
Äripäev
Veaks kihla, et seda lugu te ei saa?
No tere SPETS, kui sooviksid oma oskusi põhjalikumalt kommenteerida ja nagu lugedes mõistsin, pole Sul kahju oma teadmisi jagada siis kui mahti ehk võiks suhelda hoopis eraviisiliselt, mitte nagu mingis TV talkshow`s. Kui Sul selle vastu midagi pole siis meila hr.korkman@mail.ee
Võib-olla tõesti. Hetkel pean võimaluste suhet 50:50, kui ta muidugi soolapuhuja pole, mis ka siiani veel selgusetu.
Samas ei näe ma objektiivset põhjust, miks ta peaks keelduma, kui ta on nõus siin foorumis esinema. Enne töötas ta EEs, seega pole väga raske tema isikut tuvastada ja temast ikkagi lugu teha, juhul muidugi, kui ka tema poolt siin esitatud väited leiavad kinnitust. Muuseas, ilma asjaosalise endata saab tavaliselt lugu paremgi.
Ajakirjanikul on alati kohustus pakkuda loo peategelasele võimalus tema kohta liikuvaid väiteid ümber lükata, neid täpsustada, ise lisada. Kui ta seda teeb, siis on ok. Kui keeldub, nagu ennist mainisin, võib-olla paremgi.
Muidugi peab keeldumine olema otsene, mitte läbi foorumi. Küllap kellegi märkmikus ka tema telefoninumber ilutseb...
Samas ei näe ma objektiivset põhjust, miks ta peaks keelduma, kui ta on nõus siin foorumis esinema. Enne töötas ta EEs, seega pole väga raske tema isikut tuvastada ja temast ikkagi lugu teha, juhul muidugi, kui ka tema poolt siin esitatud väited leiavad kinnitust. Muuseas, ilma asjaosalise endata saab tavaliselt lugu paremgi.
Ajakirjanikul on alati kohustus pakkuda loo peategelasele võimalus tema kohta liikuvaid väiteid ümber lükata, neid täpsustada, ise lisada. Kui ta seda teeb, siis on ok. Kui keeldub, nagu ennist mainisin, võib-olla paremgi.
Muidugi peab keeldumine olema otsene, mitte läbi foorumi. Küllap kellegi märkmikus ka tema telefoninumber ilutseb...
No kyll monel mehel ikka veab. Lausa äripäeva on valmis intervjuud tegema.!
Hoian pöialt, Spets, et intervjuud ei saada.
Eriline polguse ja lugupidamatuse avaldus peepsile viimase ultimatiivse ja provokatiivse kirjutise puhul. Tuttav vastik stiil.
Hoian pöialt, Spets, et intervjuud ei saada.
Eriline polguse ja lugupidamatuse avaldus peepsile viimase ultimatiivse ja provokatiivse kirjutise puhul. Tuttav vastik stiil.
Kurat, kui ma nyyd selle aktsiamängu ära võidan, kas siis ähvardab mind ka oht, et Äripäev teeb must vastu tahtmist loo? :)
Ilmselt ei ole ei Fitil ega ka Spetsil põhjust arvata, et teist vastu tahtmist lugu tehakse. Ei ole te Eesti Raudteed ega muud olulist kiiruga maha müünud, et tingimusteta teie tegemistest ülevaade tuleks teha.
Minu põlguse ja lugupidamatuse avalduse teeninud kirjutist lugege järgmiselt- kuna Fit tahtis kihla vedada, siis selgitasin talle, et otsitavast inimesest endast ei sõltu loo tegemine tihtipeale just palju. Julgen arvata, et kui ma võtaks selle südameasjaks, siis Fit kaotaks kihlveo.
Kas nüüd Spetsist tuleks lugu ilma temata teha, või aktsiamängur Fitist, kahtlen.
Minu põlguse ja lugupidamatuse avalduse teeninud kirjutist lugege järgmiselt- kuna Fit tahtis kihla vedada, siis selgitasin talle, et otsitavast inimesest endast ei sõltu loo tegemine tihtipeale just palju. Julgen arvata, et kui ma võtaks selle südameasjaks, siis Fit kaotaks kihlveo.
Kas nüüd Spetsist tuleks lugu ilma temata teha, või aktsiamängur Fitist, kahtlen.
OK peeps,
kuna sa siin vaevud seletama,kuidas asjad sealpool käivad,siis teen vastuteene.Siinpool on nii,et kui spets oleks soolapuhuja, saaksid sa oma loo kindlasti.Vastupidisel juhul pole sul aga mõtet asjast unistadagi...
kuna sa siin vaevud seletama,kuidas asjad sealpool käivad,siis teen vastuteene.Siinpool on nii,et kui spets oleks soolapuhuja, saaksid sa oma loo kindlasti.Vastupidisel juhul pole sul aga mõtet asjast unistadagi...
Teremere: 10 points :)
Peeps: Loomulikult, igast asjast SAAB loo kirjutada, kui väga tahta. Mina tahtsin kihla vedada, et sellest tüübist lugu ei tule, milles ma olen endiselt veendunud, sest vaevalt sa kihlveo võitmise nimel mingit kräppi kokku kirjutama hakkad. Kui ta ise sinuga räägiks, oleksin üllatunud.
Peeps: Loomulikult, igast asjast SAAB loo kirjutada, kui väga tahta. Mina tahtsin kihla vedada, et sellest tüübist lugu ei tule, milles ma olen endiselt veendunud, sest vaevalt sa kihlveo võitmise nimel mingit kräppi kokku kirjutama hakkad. Kui ta ise sinuga räägiks, oleksin üllatunud.
Fit: nõus:)
ja kas tulebki välja, et vastu SPETSi tahtmist, vaid selleks, et Fitile oma ego tõestada, kräpib miski peeps loo kokku, mispeale Maksuamet tormab seotud kodanike viimase X aasta tehinguid uurima?
Mis te kurat ilgute:) Kaua ma pean selgitama- Fit tahtis kihla vedada, et SPETSist lugu ei tule. Mina vastu, et inimesest saab peaaegu alati loo teha. Ka siis, kui ta ise ei ole nõus rääkima. Pole sõnagi, et ma teen või et tõmbame SPETSile maksuameti kaele või et teen loo, et rahuldada oma ego. Võimalus 50:50 tähendab seda, et selline on loo valmis saamise võimalus, kui seda tohutult-tohutult vaja oleks. Vabandan, kui ei kasutanud tinglikku kõneviisi oma tinglike mõtete väljendamisel. Loomulikult oleks tore, kui ta ka ennast eksponeerida tahab. Saaks põneva loo. Ta pidi pull vend olema. Aga mul ei ole meeletut kirge, et kirjutada üks ebaoluline, enda huvidest lähtuv lugu, et võita kihlvedu.
Loomulikult on kirjutatud ilma peategelase enda kommentaarideta lugusid- on tulnud head kah- aga siis on ajakirjaniku käitumine olnud ka põhjendatud. Näiteks peategelane on saanud hakkama mingi sigadusega- Varastanud klientidelt, petnud välja miljoneid kroone vms.
Loomulikult on kirjutatud ilma peategelase enda kommentaarideta lugusid- on tulnud head kah- aga siis on ajakirjaniku käitumine olnud ka põhjendatud. Näiteks peategelane on saanud hakkama mingi sigadusega- Varastanud klientidelt, petnud välja miljoneid kroone vms.
SPETSI foorum ja asjaosalist ei kusagil... Oleks huvitav teada, kuidas tal nö uue trendiga turul ka läheb. Kas kõik on endine, va pisimuutusega -märk numbrite ees on ka uus.
ABC pole suu peale kukkunud.
Aga olgem ausad isekeskis - eks see daytrading ikka üks ullikeste petmine ja koorimine on. Tõsisest majandustegevusest on asi kaugel. Aga kõik daytraderid ärge pange mulle pahaks, eks me ela n.ö. vabas maailmas ja kui huvi ning võimalus on, ...
Aga olgem ausad isekeskis - eks see daytrading ikka üks ullikeste petmine ja koorimine on. Tõsisest majandustegevusest on asi kaugel. Aga kõik daytraderid ärge pange mulle pahaks, eks me ela n.ö. vabas maailmas ja kui huvi ning võimalus on, ...
Kas mitte peeps(ooman) polnud see, kes just äsja ühe auhinna kasseeris? Õnnitlused
marek,
Ja ikkagi ei saa ma aru su jätkuvatest arvamustest, et daytrading vms spekuleerimine on halvem äri kui mõni muu äri. Äkki arvad sama ka kaubandusest või muust vahendustegevusest? Äkki on seegi lihtsameelsele vastaspoolele koti pähe tõmbamine? Mis on siis üldse 'tõsine majandustegevus'?
Ja ikkagi ei saa ma aru su jätkuvatest arvamustest, et daytrading vms spekuleerimine on halvem äri kui mõni muu äri. Äkki arvad sama ka kaubandusest või muust vahendustegevusest? Äkki on seegi lihtsameelsele vastaspoolele koti pähe tõmbamine? Mis on siis üldse 'tõsine majandustegevus'?
Äkki viitsiksid ka mõnele tõelisele algajale mõned õpetusterad jagada. Ma hetkel alles mõtlen börsimängudes osalema hakata, küsimus just selles kus ja kuidas võiks alustada. Ei ootagi alguses mingeid kasumeid, esimese paari kuu jooksul oleks hea ka nullilähedase kasumiga välja tulla et aru saaks kuidas turud toimivad. Nagu eelnevalt viidatud spekulandi kirjatükikeses oli öeldud et kellel üldse raha ei ole peab riskima, ma just kuulungi sellesse gruppi. Ehk viitsiksid mailida mesikapp@lc.ee