Hüperinflatsioon vähemalt Eestis on ammu kohal.
Viimaseid liikumisi arvesse võttes võiks arvata, et läheme kõigepealt SP4850-5450 piirkonna ülemist osa testima. Ma muudan prognoosi nii palju, et mõlemas suunas võime sellest piirkonnast väljuda kuni 300 punkti eelneva pakutud 200 punkti asemel. Muutus on ajendatud sellest, et foorumi tähenärijatel oleks vähem vaeva suud pruukida ning et siinsed mõned tegelased ei paneks mu prognoosi ebaõnnestumisena kirja
Äkki vahepeal midagi sisukamat? Musta ja punast suudab igaüks panustada. Tähenärijad palun Teie panused
Kristlipp viimane ennustus on kindlasti õige. Pole kahtlustki, et kunagi SP500 4550-5750 (koos selle 300 punkti eksimusega) vahemikust väljub. Võibolla toimub see järgmine nädal, võibolla järgmine kuu, võibolla järgmine aasta aga kunagi päris kindlasti.
Sa pole asja ideest aru saanud. Loe : ilma, et kõvemat tagasilööki sellele ei järgneks. See on see mida ma tähtsaks pean, mitte tsooni sisenemine. Tõid ka ajalise mõõte välja. Jäta need väljumise tasemed endale hästi meelde, sest tõenäoliselt ilmsi sa neid tasemeid enam aastaid ei näe, unes võibolla küll.
Sa pole ka asja olemust tabanud. Selge see, et börsil on kaks värvi ja kaks suunda panustamiseks. Sinu värvide näitel on mulle tähtis, millal punane mustaks värvub ja vastupidi. Need, kes arvavad, et valikut pole vaja teha (ostajahoia tegelased) ja peksavad palli kogu aeg ühte väravasse üks kõik mis tasemetel, nende õnn hakkab nüüd mööduma.
Nagu metsavana ilmaennustus
Hästi ei taba jah. Aga natuke hakkab koitma, et sa pead teisi idiootideks.
Väga üleva ja ülbe olemisega oled. Vaata, et su oma õnn pöörduma ei hakka.
Ei ole ma siin kedagi idioodiks pidanud. Ei maksa musta valgeks rääkida. Sina, aga paistad olema isik, kes minu väljaütlemistele juba põhimõtteliselt soovib mingi naeruvääristava repliigiga vastata. Kui ei meeldi, siis ära loe. Nii lihtne see ongi.
Palun seleta ka, kust sa võtad selliseid asju?
Üleoleva ja ülbe tooniga on ta siin juba aastast 2023 nende suhtes kes julgesid talle vastu vaielda, et mitte mingit langust ei tule.
Me pidime siin kõik pimedusega löödud olema
Ja tema teadis täpselt milla kukkumine tuleb.
Joone tõmbaja ei saa mitte kunagi sellest aru, et kui ta kaupleb avaliku infoga (mida joone tõmbamine kindlasti on) siis tal pole mitte mingit eelist teiste ees. Sest see millega ta kaupleb on avalik info.
Teenida ju võib aga selle teenistusega istub ta kindlasti viimases vagunis.
No täis laks. Vanameister võttis ka vaevaks sõna sekka öelda.
Muide väga usaldusväärsest allikast ehk siis oma peakolu seest.
Oi-oi-oi. Elementaarsed mõisted võiks enne nende kasutamist endale selgeks teha. Vikipeedia: Hüperinflatsioon on olukord, kus inflatsioon on (riigi) kontrolli alt väljunud. See väljendub kiires hinnatõusus, samal ajal kui valuuta kaotab väärtust.
Formaalselt defineeritakse hüperinflatsiooni inflatsioonina, mis on suurem kui 50% kuus.
Kui 50% täitub, on hüper minu jaoks.
Ajajoon ei oma rolli.
Sa oled lihtsalt rumal, kui sinu jaoks pole vahet kas 50% hinnatõusu on 1 kuu jooksul või 5 aasta jooksul.
Erilist vahet tõesti pole, 50 on 50.
Naerda saab EKP 2% sihi üle mõlemal juhul.
Hetkel siis seis selline, et ületasime SP4850-5450 piirkonna ülemist osa umbes mingi 15 punktiga ja tulime alla tagasi. SP5450 kandis müüsin oma pikad possid (tiba jäi veel alles) ja ostsin lühikesi. Lootsin, et läheme siiski rohkem tsoonist välja ja seetõttu jäi lühikeseks minek pooleli ehk siis hetkel olen pool in. Vägagi tõenäoliselt läheme SP5450 tsooni veel testima, et väljuda sealt suurem arv punkte, millele võiks järgneda suurem langus.
Hetkel oleme SP5450 -st kõvasti alla tulnud ja kui peaks juhtuma, et langeme SP5150-5000 piirkonda, siis müün oma lühikesi positsioone ja lähen pikaks.