Kristlipp (TTT) ;)

Fenton peksis mind Börsikrahh 2025 teemast minema, seega hakkan siin teemas sõna võtma, kui miskit pajatada on.

16 Likes

Mis homme lahinguplaan on ?

3 Likes

Enne SP5300 müün poole oma 23USD peal ostetud VIXL-i maha. SP5200 kandis lähen oma panustega neutraalseks ehk võrdselt nii pull kui karu. Sealt edasi hakkan vähendama lühikesi positsioone ja lisama pikki. Piirkonnas 5300-4900 on oodata põrkeid üles, kus juures päris korralikku.

Vaatame, kas graafik seda teesi toetab, 3a nädala graafik FB tasemed

“Tütarlaps”… “Kristi”… Miks rahvas kindel on, et kasutaja kristlipp üldse naissoost on?

2 Likes

Kristli :P:P?

1 Like

Kristel Lipp, Kristi Lipp, Krisela Lipp, Kristiina Lipp?

kirjastiili ja varasemalt tehtud postituste pealt panustaksin pigem eesnimele “Kristjan”

2 Likes

Mitte, et see oleks oluline aga ca 1 minut googeldamist kinnitab, et nii on.

Esimese kvartali võitnud kristlipp lukustas endale panusega Tesla aktsiale 511 eurose kasumi ning teisele kohale jõunud Kai sai Meta ja Tesla positsioonidega 475 eurose kasumi, mis aitab teda 1000 eurose aasta peavõidu poole.

5 Likes

No kõigele vaatamata olen mees mis mees.
VIXL-i müügiga on nüüd kõik. Osa müüsin 36USD ja osa 41USD peal. Läksin ka pikaks osaliselt ning ostsin QQQ3 135USD ja 3QQQ 122EUR peal.

3 Likes

See tagasihoidlik tiitel kuulub tõepoolest mulle :slight_smile:

Võtsin 94USD peal portsu NVDA-d.

1 Like

Vaata,et ahneks ei lähe, vead veel nii Spy plussi.

1 Like

Hetkel veel tagasihoidlikult, aga vastus sulle on : :wink:

Üleval jagatud graafikut vaadata, on kaks varianti.
Trump peksab segast edasi, kukutakse 5000 läbi (5060 too easy) , sinna 4800 juurde mõne põrke päevaga.
Big diil, saab Hiinalalt seda mis tahab ja 5060 peab ja tekib ostu FOMO. Piider oli hea president, tänu dementsusele ei üllatanud igapäev geniaalsete ideedega. Kas Ameerikas pole ühtegi ajudega , alla 80 pappi võtta presidendiks?

3 Likes

Seda viimast küsimust olen mina aastaid juba küsinud ja pole veel vastust saanud, miks see nii on, et ühtegi ei ole. Tõesti müstika.

1 Like

Bitcoini suur kukkumine ( hetkel -3,5%) ennustab ka Ameerika börsile punast päeva algust. Igal juhul huvitav päev saab olema kindlasti.

3 Likes

Ma teadsin juba reedel (ilma Bitcoini tänase suure languseta), et esmaspäeval saab olema kindlasti huvitav börsipäev :slight_smile:

6 Likes

Päris hea saatuse iroonia, et kui kristlipp lõpuks ennustab millelegi tõusu ja teatab, et võttis pikad positsioonid, kütab indeks otse alla (ja sh 4900 tasemest läbi).

11 Likes