mina käin autoga liialt tihti, kuigi võiks jala käia, 1,5 km tervelt, 20 min mõnusalt jalutada, aga ei, panen oma 3 liitrise tööle, kohale jõudes on auto talvel peaaegu juba soe, bensu kulu 20 l sajale, vot sihuke linnainimene
oh upser, mul on ka 2km ja 3 liitrit :) aga laheb ainult 13 sajale..
paagiga saab terve kuu aega soita.. sama hind mis yhissoidukil!
palju hullem on 6htul töölt ära minna. öösel. hilja. mugav on kruiisida näit koplisse :p
ja kas tänapäeval keegi nagu töötab yhes kohas ka 5 aastat? 3a pidavat karjääri kohast hea olema, eluaset ei vahetata iga 5a tagant!
ise elan kesklinnas yyrikas juba aastaid. kesklinn on alati abiks.
ma ei moista miks peaks kuskil mägedel elama?
eluase ikka kesklinna torni penthouse + maja tallinna lähedal.
lasnas mustas jne elavad minuarvates piiratud m6tlemisega inimesed,
kes ei taju nö alternatiivkulu. voi noh, ma pole pereinimene, aga ma ytleks et yyrid
on enam-vahem samad aga kesklinn on mugavam. kesklinnas saab autota hakkama, äärelinnas ei saa. auto kulu kuus on juba miski 3 keeku?
25a laenu puhul on see lahe,
et inflatsioon ja pentagoni raport teevad oma töö - laenuv6tjad on v6itjad!
paagiga saab terve kuu aega soita.. sama hind mis yhissoidukil!
palju hullem on 6htul töölt ära minna. öösel. hilja. mugav on kruiisida näit koplisse :p
ja kas tänapäeval keegi nagu töötab yhes kohas ka 5 aastat? 3a pidavat karjääri kohast hea olema, eluaset ei vahetata iga 5a tagant!
ise elan kesklinnas yyrikas juba aastaid. kesklinn on alati abiks.
ma ei moista miks peaks kuskil mägedel elama?
eluase ikka kesklinna torni penthouse + maja tallinna lähedal.
lasnas mustas jne elavad minuarvates piiratud m6tlemisega inimesed,
kes ei taju nö alternatiivkulu. voi noh, ma pole pereinimene, aga ma ytleks et yyrid
on enam-vahem samad aga kesklinn on mugavam. kesklinnas saab autota hakkama, äärelinnas ei saa. auto kulu kuus on juba miski 3 keeku?
25a laenu puhul on see lahe,
et inflatsioon ja pentagoni raport teevad oma töö - laenuv6tjad on v6itjad!
No mis jutt, et vahet pole. Mustamäel on parke ja rohelust rohkem. Lapsed käivad Mustamäe-Nõmme mägedel kelgutamas, suusatamas, sealt edasi Harkusse.
Öelge üks koht Lasnamäel. Noh Lauluväljak võibolla.
Öelge üks koht Lasnamäel. Noh Lauluväljak võibolla.
Lasnamäele on lähedal näiteks pirita, kose jne.
lastele midagi sheffimat kui pirita j6e yrgorg on raske välja m6elda.
kui ehk kopli liinid :p
lastele midagi sheffimat kui pirita j6e yrgorg on raske välja m6elda.
kui ehk kopli liinid :p
Lasnas lased autoga mustakivi tee tulevast pikendust pidi alla, oledki pirtal, isegi käiku pole vaja sisse panna ja kiirendada :-)
Seep see on, et autoga. Mustakas võtad suusad selga, lähed üle tee ja rajale
riq, aga kesklinnas on autoga parkida tüütu. Kuigi elan ka oma töökohale paari bussipeatuse kaugusel ei kujuta ikkagi oma elu ilma autota ette. See oleks siis töö ja kodu ja vastupidi, aga paraku minu elu sellega ei piirdu ega pole ka nii ette planeeritud, et igal hommikul tean kuhu õhtul elukene viib...
no aga nii mõnus on ju, tuled töölt, võtad väikse napsaka ja vaatad kuhu elukene viib ... ja ei pea lubade pärast põdema ja promille lugema. tunned elust mõnu ühesõnaga.
pealegi piisas sel nädalal bussis kontrolörile üksnes ID-kaardi kaugelt näitamisest kui tädi aupaklikult kaugenes...
pealegi piisas sel nädalal bussis kontrolörile üksnes ID-kaardi kaugelt näitamisest kui tädi aupaklikult kaugenes...
Siin mitmed on maininud, et elatakse üle oma võimete ja see on ka minu meelest kogu tallinna linnapildi tuum. Tunnen mitut inimest kelle net worth jookseb sinna 50MEEKi kanti (kusjuures likviidne) ja tean suhteliselt hästi üht inimest, kel net worth kindlasti 9-kohaline (likviidsuse koha pealt võin vaid oletusi teha - educated guess on, et kõik see kinni pole) ja samas puutun kokku pidevalt inimestega, kes nn neeger-rikkad ja peaks mainima, et eelpoolmainitud isikud hoiavad märkimisväärselt madalamat profiili kui kamp hiljem mainituid. Ühegi eelpoolmainitud isiku auto ei maksa üle 600 000 krooni, samas kui nigger rich vennad uhavad ringi küll Touaregide ja Impreza STI-de ja WRX-de jms flashimiseks mõeldud juraga. Osade kohta on aga teada, et auto moodustab net worthist rohkem kui 20%.
Olen tihti mõelnud, mis selle taga on ja arvan, et siin mängib teatud rolli ka fakt, et 2 3-st algul mainitud isikust on end teostanud nii, et nende saavutused räägivad enda eest. Samas enamus "Cayenne'i meestest" tõenäoliselt sellesse valdkonda ei kuulu ja kui staatus ühiskonnas ei tule inimese seesmistest teguritest, peab seda väljast juurde pookima.
Olen tihti mõelnud, mis selle taga on ja arvan, et siin mängib teatud rolli ka fakt, et 2 3-st algul mainitud isikust on end teostanud nii, et nende saavutused räägivad enda eest. Samas enamus "Cayenne'i meestest" tõenäoliselt sellesse valdkonda ei kuulu ja kui staatus ühiskonnas ei tule inimese seesmistest teguritest, peab seda väljast juurde pookima.
Ja veel 2 punkti:
1) Vabandan et nii offtopic jutt oli
2) Olen ise mõelnud, et inimese auto tohiks maksta maksimaalselt nii palju, et kui keegi tuleb ja selle põlema paneb, siis sa suudaksid selle põlemist kõrvalt vaadata ilma närvi minemata. Kui ei suuda, järelikult liiga kallis ;P
1) Vabandan et nii offtopic jutt oli
2) Olen ise mõelnud, et inimese auto tohiks maksta maksimaalselt nii palju, et kui keegi tuleb ja selle põlema paneb, siis sa suudaksid selle põlemist kõrvalt vaadata ilma närvi minemata. Kui ei suuda, järelikult liiga kallis ;P
suffiks - p (2) jaoks on superkasko. :)
niiet asi taandub sellele, kas omavastutussumma kaotus ajab närvi või mitte.
6mio Maybachi puhul 10% omavastutust näiteks ilmselt ajaks. :)
niiet asi taandub sellele, kas omavastutussumma kaotus ajab närvi või mitte.
6mio Maybachi puhul 10% omavastutust näiteks ilmselt ajaks. :)
Noh, ma arvasingi, et umbes sellise poindiga keegi lagedale tuleb :). Ilmselt siiski mõistad mu mõtet...
NB! Ma ei saa aru, miks need jutud vales järjekorras üles läksid, pikema jutu kirjutasin ikka enne. Äkki on nii, et teatud pikkusega kommentaarid pannakse üles 5-minutilise viiteajaga, eelnevalt need läbiparseldades, ega nad juhuslikult roppusi ei sisalda ;P
NB! Ma ei saa aru, miks need jutud vales järjekorras üles läksid, pikema jutu kirjutasin ikka enne. Äkki on nii, et teatud pikkusega kommentaarid pannakse üles 5-minutilise viiteajaga, eelnevalt need läbiparseldades, ega nad juhuslikult roppusi ei sisalda ;P
paremast autost on ka emotsionaalset naudingut.
mitte ainult et teiste ees eputada, vaid endal on hea sees istuda.
hommikul kibeled nahkistmesse, ohtul taas kibeled. sa ei pea habenema noori naisi jne.
monikord lahed soidad narviline olles, rahustab. s6idum6nu hea stereoga mm..
eriti kevadel, fuk! inimesed, nautige natuke elu ka :)
ja lisaks ka turvalisus crashist selviytymiseksi + gadgetid mis algaja/proffi
kehvast olukorrast välja toovad.
seega ei tasu autole nii halvasti vaadata,
monikord on raske äri teha kui sul pole teatud aksessuaare.
huntide keskel lambanahaga ei laiata
300k on ideaalne auto hind imho. kasutatud luxmasin, mitte uus mazda :)
see aga eeldaks kuu sissetulekut 100k..
mitte ainult et teiste ees eputada, vaid endal on hea sees istuda.
hommikul kibeled nahkistmesse, ohtul taas kibeled. sa ei pea habenema noori naisi jne.
monikord lahed soidad narviline olles, rahustab. s6idum6nu hea stereoga mm..
eriti kevadel, fuk! inimesed, nautige natuke elu ka :)
ja lisaks ka turvalisus crashist selviytymiseksi + gadgetid mis algaja/proffi
kehvast olukorrast välja toovad.
seega ei tasu autole nii halvasti vaadata,
monikord on raske äri teha kui sul pole teatud aksessuaare.
huntide keskel lambanahaga ei laiata
300k on ideaalne auto hind imho. kasutatud luxmasin, mitte uus mazda :)
see aga eeldaks kuu sissetulekut 100k..
kinnisvara teema on sujuvalt üle läinud masinatele:)
lugesin just täna, et kinnisvaraturul enam hindu ei vaadata-lihtsalt ostetakse, sõltuvalt sellest kas kuumakse üle jõu ei käi.
lugesin just täna, et kinnisvaraturul enam hindu ei vaadata-lihtsalt ostetakse, sõltuvalt sellest kas kuumakse üle jõu ei käi.
meenutab liisingautode algusaega,
voi siis kui tele2 turule tuli mopsidega.
voi siis kui tele2 turule tuli mopsidega.
Mulle meenutab triangel kinnisvara ümber 1997 aastat.
Paistab, et kuskil on toimunud Grillfest. Seoses sellega on kõik ostmas, kuna kardetakse rongist maha jääda.
Olen natuke kinnisvaraäriga seotud. Õigemini kui kinnisvarafirmadel läheb hästi, läheb ka minul hästi. Täna suhtlesin ühe tallinna lähedal asuva kruntide müüjaga.
2 kuud müünud, selle ajaga 750-lt 850-le m2 hina tõstnud ja järjest vähem loba ja rohkem oste.
Ca 35 krunti kas müüdud või bronnitud ja 30 veel müüa. Kujutan ette, et kui neil natuke nahhaalsust/julgust on, siis võivad müüa ka 1000 kr/m2.
Ja täna juba kahe kruntide müüa käest kuulnud, et 1.mai hirmus tullakse kontorisse, näidatakse plaanil krunt ja kirjutatakse leping alla.
Autodest: See riq-i jutt on jama ma leian.
Mis äri selliste luksmasina omanikud ajavad, et peab nende ees eputama.
Rohkem meenutab kahtlase äri ajajaid. Ei tea... vbl olen ma kuskil midagi maha maganud.
2 kuud müünud, selle ajaga 750-lt 850-le m2 hina tõstnud ja järjest vähem loba ja rohkem oste.
Ca 35 krunti kas müüdud või bronnitud ja 30 veel müüa. Kujutan ette, et kui neil natuke nahhaalsust/julgust on, siis võivad müüa ka 1000 kr/m2.
Ja täna juba kahe kruntide müüa käest kuulnud, et 1.mai hirmus tullakse kontorisse, näidatakse plaanil krunt ja kirjutatakse leping alla.
Autodest: See riq-i jutt on jama ma leian.
Mis äri selliste luksmasina omanikud ajavad, et peab nende ees eputama.
Rohkem meenutab kahtlase äri ajajaid. Ei tea... vbl olen ma kuskil midagi maha maganud.
Mull ilmselt pauguga lõhki ei lähe kui seda üldse mulliks saab nimetada. Kinnisvara müüaks ju ikka viimases hädas maha. Samas, teistpidi võttes: ostes laenuga (pika laenuga), ja oodates järsku tõusu, kui seda ei tule, siis sõltuba kannatuse pikkusest - intressid on ju vaja maksta.. samas müügist midagi ei teeni, kuna enamus rahast läheb intressideks. Siis võib müügilainega hind kukkuda küll.. aga oletame, et nii ei lähe. Inimestel on maatükid ja laen.. see peaks mõjutama muud tarbimist. Ehk siis rokivad endiselt odavad asjad ja odav meelelahutus... Kas võiks arvata, et kontserditel käiakse vähem.. ja teatris.. vähem kõrtsides ja ööklubides..
Kodumaine rahvas on oma laenukoormustega nii puntras, et see annab tunda isegi köögivilja müügis.
Nii väitis J.Valk(eesti suurim köögivilja kasvataja)"äripäevas"
Nii väitis J.Valk(eesti suurim köögivilja kasvataja)"äripäevas"