Üks huvitav konkurendi video kah.
Põhilise tarbijana nähakse keskeas inimest ja miks on kanep parem kui õlu? 0 kalorit :)
Eks see kiidulauluke selle aktsia täna välja august tõmbaski, et see kahjum on kõik üks suur eelmäng millegile suurele, kui turg päriselt lahti läheb.
https://www.cnbc.com/video/2018/06/28/canopy-growth-ceo-on-legal-marijuana-business.html?play=1&%3F__source=newsletter%7Ceveningbrief
See kiidulaul oli täitsa kena! Vennal on visioon ja hetkel ka teostus käsil ja mastaabid on päris uhked.
Meenub vanamoode seriaal Weeds, kus ka kiirelt ja palju kokku aeti :)
Meenub vanamoode seriaal Weeds, kus ka kiirelt ja palju kokku aeti :)
Mulle meeldib Aphrial sellepärast rohke, et ta on viimased aastad tegelenud hoogsalt ka sellega, et kogu sellele hiiglama kogusele mandile turu leidmisega.
2019 ootatakse toodanguks 255 000kg rahas võiks see olla ca 2 550 000 000 ehk müügitulu aktsia kohta 12,5 (kui võtta hing 10/g). Suurim oht võikski olla ületootmine Kanadas.
https://finance.yahoo.com/news/aphria-signs-supply-agreement-mbll-110000522.html
2019 ootatakse toodanguks 255 000kg rahas võiks see olla ca 2 550 000 000 ehk müügitulu aktsia kohta 12,5 (kui võtta hing 10/g). Suurim oht võikski olla ületootmine Kanadas.
https://finance.yahoo.com/news/aphria-signs-supply-agreement-mbll-110000522.html
Meditsiinilise poole pealt on värske näide epileptik, 6 aastane Alfie Dingley UKst (googeldage), kelle arstile anti riigi poolt eriluba kirjutada kõrgema THC sisaldusega kanepiõlisid mida toodab oma taimedest Hollandi firma Bedrocan.
Sünt. ravimitele poleks ta organism vastu pidanud. Teine toimeaine kanepist, CBD on UKs raviks lubatud, THC mitte.
Uuring: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28188044
Sünt. ravimitele poleks ta organism vastu pidanud. Teine toimeaine kanepist, CBD on UKs raviks lubatud, THC mitte.
Uuring: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28188044
Siiski mul on arusaam, et need kes meil Eestis ravikanepi eest "võitlevad", näevad ise ette, et ravimi manustamine toimub suitsetamise abil, mitte mingite tilkade või tablettide abil.
ttrust
Siiski mul on arusaam, et need kes meil Eestis ravikanepi eest "võitlevad", näevad ise ette, et ravimi manustamine toimub suitsetamise abil, mitte mingite tilkade või tablettide abil.
Lisaks on need olukorrad, kus ravikanep on kõige parem ja/või ainus variant, mis aitab, üsnagi erandlikud. Nende eestvõitlejate sõnumist jääb mulje justkui kanepi suitsetamine oleks parim lahendus sadadele haigetele.
Kuna uuringuid on suht vähe keelatuse pärast siis polegi muu peale loota kui endaravijate kogemustele, ma usun küll, et neid inimesi võib eestiski sadu olla kes abi, leevendust saavad. Neid uuringuid muidugi nüüd hakkab tulema järjest: Times: "Arwin Ramcharan of the pharmacy that dispensed to Alfie Dingley, says he knows plenty of children – both Dutch and foreign – who’ve become unwell after having to cease treatment for financial reasons. One Dutch eight-year-old is having his Bedrocan bills paid for by his local church.--- we’re already entering clinical trials here in the Netherlands that are the first full-blown clinical trials on 20 patients with fibromyalgia. We have a clinical trial in Australia that’s focusing on palliative care. A trial for ADHD is planned in Germany, with a few hundred patients involved.” Lootusetud vähihaiged võiksid kasutada valuvaigistina jne. Jutt siis just THCst, see mõjub suitsetades ka, väikseid lapsi suitsetama õpetada pole ilus ja õlis on kontsentratsioon ilmselt kõrgem.
See, et popsumehed ravikanepi kaudu manti saavad on keelatuse pärast, see väheneb. Medits. point on ikka ka.
See, et popsumehed ravikanepi kaudu manti saavad on keelatuse pärast, see väheneb. Medits. point on ikka ka.
Tuleb uskuda kogenud meditsiiniteadlasi, kes ütlevad, et kanep võib aidata selle või tolle vastu, aga maailmas on palju parema toimega ja palju vähemate kõrvaltoimetega samade asjade vastu aitavaid aineid, kui kanep.
Mul on tunne, et see väide, et "uuringuid on vähe" on vale. Pigem on ikka asi selles, et uuringud pole andnud vajalikke tulemusi. Paljud meditsiinilaborid saavad erilubasid ning kuna meditsiiniturg on väga konkurentsitihe, samas on see pakkumas väga suuri kasumeid, siis tõenäoliselt pole maailmas mitte ühtegi ainet, mida pole ravimise-eesmärgil uuritud ja igatpidi läbi testitud.
See väide, et "uuringuid on vähe" kõlab niivõrd tüüpiliselt vandenõuteoreetiliselt kui veel olla saab.
See väide, et "uuringuid on vähe" kõlab niivõrd tüüpiliselt vandenõuteoreetiliselt kui veel olla saab.
See väide oli selle pharma grade, ülikliinilistes tingimustes toodetava ja töödeldava ülikalli kanepi tootjafirma bossi suust. Miks ta valetama peaks, ma ei tea. Näit. UKs on kange kanep samas grupis heroiini ja kokaiiniga (sellest need eriload väikeste epileptikute raviks), palju neid keelatud ainega uuringute tegijaid ikka on olnud. Sealt loost veel selline lause: "In the mid-Nineties group of Israeli scientists hit upon cannabis’s potential medical applications. “They revealed the so-called endocannabinoid system in the human body, which basically makes its own THC.” This news, along with pressure from Aids activists, inspired the Dutch health minister at the time to launch the Office of Medical Cannabis."
Vot mina ei saa ühest asjast aru, kes usub jumalat, kes arsti, igaühe oma asi, aga mida sa ttrust käid ja kaagutad, kui mõtewtu see kõik on, ära lihtsalt investeeri siia valdkonda ja kõik on hästi. Raivo hein ise ei ole ka eriline tubaka mees, aga see ei takista tal antud valdkonnas raha teha.
Asjast huvitatutele, mina olen jällegi näinud artikkleid, mis toovad väheste katsete põhjendusena välja selle, et uuringud kestavad väga pikalt ja on kallid, ning kanepi puhul tuleb seda eriti peenelt teha, sest näiteks kui sa teeksid uuringu, et CBD ravib haigust X ja see ära tõendatakse, siis põhimõtteliselt kõik teevad selle pealt raha, ehk tekib tasuvuse küsimus, kui firma Y maksab miljardid , siis kuidas ta selle hiljem ka kätte saab, on teine teema.
Klassikalises ravimi töösuses asi on lihtsam, kuigi tihti on ka nii, et liiguvad kaks sarnast uuringut korraga ja kellelgi jääb kena marginaal saamata.
Kes maksab kogenud meditsiiniteadlastele palka?- ravimitööstus.
Kes kirjutab ette ravimi andmise kogused ja haigused, mille puhul seda tarbiga tuleks- ravimitööstus.
Kas Hiina meditsiinile on väljastatud FDA heakskiit? Kasutatakse ikka.
Las inimesed ise otsustavad, kes millesse usub, mida tarvitab ning mis aktsiat ostab. See teema võiks olla pigem koht kuhu postitakse antud valdkonna huvitavaid ettevõtteid või infot edasi minekute kohta.
Asjast huvitatutele, mina olen jällegi näinud artikkleid, mis toovad väheste katsete põhjendusena välja selle, et uuringud kestavad väga pikalt ja on kallid, ning kanepi puhul tuleb seda eriti peenelt teha, sest näiteks kui sa teeksid uuringu, et CBD ravib haigust X ja see ära tõendatakse, siis põhimõtteliselt kõik teevad selle pealt raha, ehk tekib tasuvuse küsimus, kui firma Y maksab miljardid , siis kuidas ta selle hiljem ka kätte saab, on teine teema.
Klassikalises ravimi töösuses asi on lihtsam, kuigi tihti on ka nii, et liiguvad kaks sarnast uuringut korraga ja kellelgi jääb kena marginaal saamata.
Kes maksab kogenud meditsiiniteadlastele palka?- ravimitööstus.
Kes kirjutab ette ravimi andmise kogused ja haigused, mille puhul seda tarbiga tuleks- ravimitööstus.
Kas Hiina meditsiinile on väljastatud FDA heakskiit? Kasutatakse ikka.
Las inimesed ise otsustavad, kes millesse usub, mida tarvitab ning mis aktsiat ostab. See teema võiks olla pigem koht kuhu postitakse antud valdkonna huvitavaid ettevõtteid või infot edasi minekute kohta.
Lugesin veidi Aphria vs. GW Pharmaceuticals võrdlust. Esimene on ootel oktoobrile ja loodab korraliku kasvu Kanada "pothead"ide näol ja teine kuuldavasti on saanud kinnituse paarile ravimile. Kiideti mõlemat:
quote:
There are some negatives for each of these marijuana stocks. Aphria could be at risk if supply outstrips global demand for marijuana within the next two or three years. GW Pharmaceuticals might run into challenges obtaining reimbursement for Epidiolex.
My view is that GW Pharmaceuticals is probably in a better position to meet expectations. There's no guarantee that will happen, of course. However, I think GW's risks aren't as great as Aphria's are. The biotech definitely doesn't face the amount of competition that Aphria does. While it's possible that Aphria stock could soar if it lands a partnership with Molson Coors, I see GW Pharmaceuticals as the better pick between these two marijuana stocks over the long run.
Peale seda soovitati osta midagi muud :)
Oman APH ja ootan põnevusega aasta lõppu:)
quote:
There are some negatives for each of these marijuana stocks. Aphria could be at risk if supply outstrips global demand for marijuana within the next two or three years. GW Pharmaceuticals might run into challenges obtaining reimbursement for Epidiolex.
My view is that GW Pharmaceuticals is probably in a better position to meet expectations. There's no guarantee that will happen, of course. However, I think GW's risks aren't as great as Aphria's are. The biotech definitely doesn't face the amount of competition that Aphria does. While it's possible that Aphria stock could soar if it lands a partnership with Molson Coors, I see GW Pharmaceuticals as the better pick between these two marijuana stocks over the long run.
Peale seda soovitati osta midagi muud :)
Oman APH ja ootan põnevusega aasta lõppu:)
APH saadetis, et üks firma saaks uuringuid teha vähi teemal.
LEAMINGTON, ON , July 26, 2018 /CNW/ - Aphria Inc. ("Aphria" or the "Company") (TSX: APH and US OTC: APHQF) today announced that it completed its largest international shipment of cannabis oil to date to Australian medical life science company, Medlab Clinical Limited ("Medlab") (ASX:MDC). The shipment is part of the previously announced agreement between Aphria and Medlab in which Aphria produces and supplies high-yield cannabis extracts for Medlab to be used in a human trial to test the management of intractable pain in oncology patients – the first trial of its kind globally.
LEAMINGTON, ON , July 26, 2018 /CNW/ - Aphria Inc. ("Aphria" or the "Company") (TSX: APH and US OTC: APHQF) today announced that it completed its largest international shipment of cannabis oil to date to Australian medical life science company, Medlab Clinical Limited ("Medlab") (ASX:MDC). The shipment is part of the previously announced agreement between Aphria and Medlab in which Aphria produces and supplies high-yield cannabis extracts for Medlab to be used in a human trial to test the management of intractable pain in oncology patients – the first trial of its kind globally.
Selle vähiravimi uurija MCap on 87M AUD-i. Tõenäosus on täpselt null. Aga lõbusam minna ilmselt.
APH tulemused täna -väljas.
Kuna 17.oktoober avab Kanada kanepile turu, siis kõhutunne ütleb (arvestades viimase aja langusi), et praegu on ehk sobilik aeg vaikselt soetada. Ise oman juba mitmeid. Riskikartlikumad võivad vaadata ETF-i HMMJ.TO. Sellega on loota hetkehinna juures ca 6% dividendi. Mitte, et firmad maksaksid dividende vaid see tuleb lühikeseksmüüjate taskust (ETF laenab välja).
lauriy
Kaugele CVSI run veel läheb? $3 tuleb ära?
Huvitav, et LHV minu $3.20 müüki ei triggerda. Mingi OTC eripära?
lauriylauriy
Muuda hinda kõrgemaks/madalamks, see LHV omapära, mul OTC ei mängi rolli, lihtsalt nendel vahel jäävad orderid seisma, kuigi turuhind võib kõrgem ka olla. Mul ükskord seisis pool päeva ja hiljem avastasin, hind kõrgem, panin uue hinna ja müüs naksti ära. LHV aga peaks uurima, kus nende kala süsteemis on.
Tänud, aga ei saa muuta, katkestada, midagi...kindlasti on lepingus peenes kirjas, et sellistel puhkudel ühegi kaotuse eest nemad ei vastuta jne : )
lauriylauriy
Mul on mitu korda olnud nii, et müüki piirhinnaga ei toimu kuigi hind on juba tund-mitu üle selle olnud. Ma olen siis ära tühistanud, et panna kõrgema piirhinnaga uus ja tühistamise orderi hetkel maagiliselt toimub müük ja selle piirhinnaga, mis on juba oluliselt madalam. Viimane kord küsisin, et mis kamm on - pidavat olema nii, et müük käibki kohe ära aga teated sellest on käsitsi ja mu order jäi kahe silma vahele ja nii on. Samas on suht narr kui mitu korda on justkui mitusada eurot rohkem peos aga kõmm tegelikus on teine. Ehk on umbes sama värk?