Kanada kanepiturg

Mida on ühel inimesel vaja, ja kust seda saada, et Kanada turul kaubelda? Kas LHV pakub ka mingit võimalust?

Äirpäevas oli just artikkel kuidas saab. Populaarsemad aktsiad ja ETF.
Näiteks https://finance.yahoo.com/quote/HMMJ.TO?p=HMMJ.TO
Näiteks sisaldab juba artiklis kiidetud Canopy ja Aurora
TiitKroon
Mida on ühel inimesel vaja, ja kust seda saada, et Kanada turul kaubelda? Kas LHV pakub ka mingit võimalust?

Ikka pakub. Poolteist aastat tagasi tuli pidevalt küll paluda, et nad lisaksid kaubeldavate väärtpaberite nimekirja. Ja mõne saigi. Aga just Kanada turul. USA turul noteerituid paraku kõiki mitte. Näiteks puudus TWMJF (Canopy), HYYDF (Hydrophotecary) ja ka indeksi HMMJ.TO vaste.

Aga miks teemaks Kanada kanepiturg? Ikka maailma kanepiturg. Aurora ja teised näiteks tugevalt Saksamaal, Austraalias, Itaalias ja mujalgi.
Peaks vist midagi ostma, et odavalt rongile saada.
Peaks, julge hundi rind on haavleid täis.
MSM
Peaks vist midagi ostma, et odavalt rongile saada.

Ma ütleks, et odavalt ei ole siin enam midagi.
Samas, kui kannatust on, siis arvan, et 2-3 korda tõusu võib lähima aasta-paari jooksul tulla. Pikemas perspektiivis ilmselt rohkemgi.
Ja mina ostaksin siit ikka jupikaupa, mitmes osas.Lähiajal ootaks hindade allapoole tulemist, aga kes teab. Näiteks Organigram OGRMF tegi eile korraliku tõusu ilmselge spekulatsiooniga, et võib olla ülevõtmise objekt.
Arvestades mida maksti Cannimedi eest, siis OGRMF-il tõusuruumi vähemalt 50%.
Hydropothecary Corp(CVE:THCX peaks olema sobiv varient hetkelgi veel, Aurora ja suurimate rahabilansid miinuses ja haip, lühiajalist volatiilsust palju, ootaks alanemist ka kallid.
Kaugele CVSI run veel läheb? $3 tuleb ära?
Turgub, et kanepi turg läheb õitsema. Alla lisatud kirjale lisaks, et sellel firmal tuleb rekord käive II kvartalis, kuna suure laienduse esimene müük hakkab pihta, kilosid hetkel peast ei mäleta, aga see oli suur laiendus. Tegemist ühe odavaima tootjaga ja KASUMIS tootja. (oman taas eilsest).Kanadas siis legaliseeriti kanep, kui keegi veel ei tea.

Aphria

This morning, in a formal ceremony presided over by the Governor General, Her Excellency the Right Honourable Julie Payette, Bill-C45 Cannabis Act received Royal Assent, thereby transforming it from a Bill into a law.

This event also marks a seismic transformation for our company, our industry and our country. On October 17, 2018 legal sales of adult-use cannabis will begin across Canada.

Aphria has been planning for this moment since the election of Prime Minister Trudeau, who campaigned on the promise to legalize and regulate cannabis for adult recreational use.

Aphria was founded in 2013 with a vision to produce high-quality cannabis in the most natural growing conditions. Our two co-founders, Cole Cacciavillani and John Cervini, saw a future in cannabis and decided to apply their 60 plus years of agriculture experience to grow a few medical cannabis plants. Those few plants grew into a few million, and we have since become a premier global cannabis company with a presence in over 10 countries in five continents.

When the opening bell rings in 17 weeks, Aphria and our entire industry will take this transformational journey to new heights, bringing an underground economy out of the shadows and into the light.

In the year ahead, the industry will rapidly evolve and you will witness Aphria at the forefront of this evolution. Our focus on innovation, research and development and our unmatched ability to grow high-quality, clean and safe cannabis to scale will continue to set us apart.

We also remain passionate and committed to our foundation in medical cannabis. Not only are we well-prepared to meet the needs of our expanding patient community in Canada, we also will continue to invest in innovation and research to support medical cannabis, while pursuing strategic opportunities in international markets to support patients in need around the world.

History has been made, and on October 17 a new chapter in Aphria’s story will being to unfold. We are excited to show you what we have in store.
Mul on üks lünk ühe teema mõistmises. Kanad legaliseerib kanepi rekreatsioonilise tarvitamise. USAs on see legaalne üheksas osariigis (+ D.C.) ning arvestades seda, et meditsiiniliseks kasutuses on see legaalne enam kui pooltes osariikides, võib eeldada, et ka rekreatsiooniline kasutamine muutub üha enamates kohtades legaalseks.

...meil aga on psühhiaatrid püsti hädas üha suurema koguse inimestega, kes on end kanepist psühhoosi tõmmanud. Milles asi? Kas USAs ja Kanadas pole seda probleemi? Kuidas? Mismoodi?
Nõukaajast on meil kanepisuitsetajate arv ma-ei-tea-mitmesajakordistunud, psühhoosi (?) sai see 1 tüübi poeg, kes Pealtnägijas käis?
...no siin mõned räägivad suisa epideemiast.
Kanepist ja alkoholist räägitakse sageli kui asenduskaupadest. Eks selle piiripidamisega on meil teadagi missugused lood...
Visahing, arvad siis et Aphria oleks parim valik? Kunagi Äripäevas pakuti kah mitmeid firmasid.
Ma veidi ülle aasta seda firmat jäginud, mulle meeldib see, et nad kasutavad loomuliku valgust ja tingimusi ehk tootmine on odav Teiseks, asutajad pole mingid hipid, vaid vennad, kes oskavad asju kasvatada. Kogu kasvatamise kulu 1,67 $/gramm ja järjest langeb, (võrdluseks, meil Eestis tänaval 20euri/gramm, kasvatamise hind ei tea).
Üldjuhul see firma on kõik ka teinud, mis lubanud ja peale tulemusi tõmbab noka üles, Tulu peaks vertikaalselt üles minema, peale seda kvartalit, kui lisandub 1200kg kvartalis.

Kellel rohkem huvi, siis siin kõik olemas:

https://aphria.ca/press-releases/page/2/

Aphria Provides Update On Part III Expansion Operations
First harvest from Part III expected to take place at the end of April.

Leamington, Ontario – April 5, 2018 – Aphria Inc. (“Aphria” or the “Company”) (TSX: APH and US OTC: APHQF) today provided the following operational update to its Part III expansion of its facility in Leamington, Ontario, which received Health Canada approval as previously announced on March 13, 2018:

Part III expansion is now at full capacity with its weekly crop harvests of 10,000 plants
The first harvest from Part III is expected to take place during the last week of April
Part III is anticipated to yield 380-400 kg per week, which is in addition to the yields from our existing 100,000 square feet of production area
Once in full rotation, the Leamington facility will house production from over 80,000 plants resulting in a total annual yield of 30,000 kg.
• Short-term capacity upgrade to 30,000 kgs (annualized) production capability expected in next year (ehk siis 2018)
• Mid-term capacity upgrade to 100,000 kgs (annualized) production capability expected in 18 months
• Long-term capacity available via additional 200-acre property in Leamington, Ontario
• No crop failures since inception
• Seven consecutive quarters of EBITDA
• Four bought deals closed during the year, raising over $204,000,000 in share capital
• Strong executive team
• 20+ years of Pharma experience
• 35+ years of greenhouse growing experience
Karum6mm
Mul on üks lünk ühe teema mõistmises. Kanad legaliseerib kanepi rekreatsioonilise tarvitamise. USAs on see legaalne üheksas osariigis (+ D.C.) ning arvestades seda, et meditsiiniliseks kasutuses on see legaalne enam kui pooltes osariikides, võib eeldada, et ka rekreatsiooniline kasutamine muutub üha enamates kohtades legaalseks.

...meil aga on psühhiaatrid püsti hädas üha suurema koguse inimestega, kes on end kanepist psühhoosi tõmmanud. Milles asi? Kas USAs ja Kanadas pole seda probleemi? Kuidas? Mismoodi?

Minu meelest nende artiklite juures on ka alati olnud et inimene oli tarvitanud "sünteetilist kanepit" mis pole üldse kanep vaid mingi pulber mis on puhas keemia ja kanepiga ei seo teda miski muu kui mõjupiirkond ajus vms.
Kui õigesti mäletan siis Pealtnägija isegi tagantjärgi vabandas eesti kanepiliidu või mingite legaliseerimispooldajate ees et ei selgitatud millega tegu on. Kõrvalt inimesed kommenteerisid et tegemist oli tellimuslooga kuna eestis olevat legaliseerimise pooldamine liiga populaarseks saanud.
Arstide tellimuslugudest: Kas siin tahetakse väita, et kui "tõmmata" täiesti looduslikku kõrge THC sisaldusega kanepit, et siis mingit psühoosi ega skisofreeniat ega muud sarnast haigust või haigusnähtu selle tulemusena ei teki mitte kuskil mitte kunagi? Esimene googeldamise tulemus: http://www.narko.ee/kanep/
Kanep pole ohtlikum kui alkohool, pole mina näinud inimest, kes tõmbab kanepit ja peale seda muutuks sõdalaseks, erinevalt alkohoolist. Lisaks mõju kestab vaid erinevalt alkost nagu ttrust pani lingi. 2-3 tundi. Kuukad liitri konni kaua võtab et selgeks saada? Kokkuvõttes igal asjal oma koht ning head ja vead. Ja ravimina toimib see kindlasti, eriti kui tegemist söömishäiretega, siis see kraam paneb sööma küll. Ainuke vale väide on, et tekitab luulusi - tee palju tahad, aga ei tekita.

Karum6mm
...no siin mõned räägivad suisa epideemiast.

No ära riku oma tagurlike vaadetega inimeste võimalust end süümepiinadeta segi tõmmata.
...ma ise olen massiivse rekreatsioonilise tarbimise lubamise suhtes selgelt skeptiline. Meie kultuuris ei osata mitte millegagi piiri pidada. Laiemas tutvusringkonnas on kolm psühhiaatrit, kes kõik räägivad sama juttu, et asi juba on siinmail käest ära.

Samas - olles elus objektiivse vajaduse tõttu viimastel aastatel (ajutiselt!) tarvitanud ebameeldivas koguses sünteetilisi ja poolsünteetilisi opioide, ei oska ma (diletandina) näha erilist vahet valu vaigistamisel opioidide ja kannabinonidide (kirjutasin õigesti?) vahel.