Mingil ajal hakkas see APHA arusaamatu hinnaliikumine väsitama ja panin kirvega müügiorderi ootele. Täna LHV kirjutas:
Väärtpaber:APHA - Aphria Inc.
Börs:TSE
Kogus:2000
Hind:17.50 CAD
Ja müüdud nad saigi. Viimase 52 nädala liikumine on olnud 2,56 ja 18 CAD vahel :)
Tilray sai alles mingid Portugali ja Prantsusmaa heakskiidud meditsiinilise kanepi osas. Nende liitumise lõppule viimine Aphriaga alles ees.
LONG!
LONG!
Mul on tunne, et see asi alles läheb lahti ja sellel aastal võib tulla mitmeid ülevõtmisi.
GWPH ei ole küll päris cannabis pure play, aga minu arvates oluline märk.
Milline ravimi-tubaka-õlle firma tahaks rongist maha jääda.
Jah, esimene peatusevahe on läbitud, aga kui ma kannatasin kolm aastat, siis kannatan teist samapalju veel.
GWPH ei ole küll päris cannabis pure play, aga minu arvates oluline märk.
Milline ravimi-tubaka-õlle firma tahaks rongist maha jääda.
Jah, esimene peatusevahe on läbitud, aga kui ma kannatasin kolm aastat, siis kannatan teist samapalju veel.
Unustage Kanada ettevõtted.Usa on tulevik ja Cresco Labs üks suurimaid võitjaid.
"mongol9"
Unustage Kanada ettevõtted.Usa on tulevik ja Cresco Labs üks suurimaid võitjaid.
Millel see tugineb? Möödunud nädalal tegid mõned demokraatide saadikud avalduse, et kolme nädala pärast esitavad drafti legaliseerimiseks ja sellest hetkest on kõik suuremad rallinud. Kes tegelikult enim võidavad on niikuinii võimatu ette näha. Kui vähegi kannatab, siis tuleks ilmselt mingi kompott suurematest endale kokku keeta - teatud ajahorisondis peaksid enamus mingi kopika tooma.
Tugineb sellele ilmselt, et USA enda cannabis äri on suhtkoht keelatud/piiratud ning seetõttu valuatsioonilt odavam kui Canada kaaslased. Ja kui USA-s asjad lahti lähevad, need end päris turgudele listida tohivad jms, siis reaalsed võitjad ongi nemad, mitte Canada kaaslased, kellel ei ole osadel USA-s toimuvaga mitte mingisugust kokkupuudetki. Muidugi on nüüdseks need USA cannabise firmad ka juba kuid rallinud, paras aeg, et see siiagi jõuab.
Samas võib lugeda küllalt sellest, kuidas kanadalased teevad samuti ettevalmistusi, et esimesel võimalusel USAs jalg ukse vahele lükata. Kasvõi see, kuidas Aphria (tulevikus +Tilray) on läbi õlleturu endale juba esmase tee USAsse avanud. Iseenesest pakuks, et kui need USA turud lahti tehakse, siis toimub (börsil juba praegu) sarnane EV-le. Seeni nagu pärast vihma aga lõpuks pead ikkagi nuputama, kes tegelikult ellu jääb.
afaik tilray'l juba mingi CDB bisnis on ka USAs.
"DonRoberto"
Samas võib lugeda küllalt sellest, kuidas kanadalased teevad samuti ettevalmistusi, et esimesel võimalusel USAs jalg ukse vahele lükata. Kasvõi see, kuidas Aphria (tulevikus +Tilray) on läbi õlleturu endale juba esmase tee USAsse avanud. Iseenesest pakuks, et kui need USA turud lahti tehakse, siis toimub (börsil juba praegu) sarnane EV-le. Seeni nagu pärast vihma aga lõpuks pead ikkagi nuputama, kes tegelikult ellu jääb.
Kellel seda väikest jalakest seal ukse vahel vaja on?
Tundub et APHA lendab premarketil edasi, ath vist käes juba, nüüd ainult sinine taevas ja tilray mõju. kuigi paistab et tlry rallib isegi rohkem.
tundub et OGI tahaks ka eilset lendu jätkata aga no ei te, ehk avab kõrgemalt aga hoog on justkui raugenud.
tundub et OGI tahaks ka eilset lendu jätkata aga no ei te, ehk avab kõrgemalt aga hoog on justkui raugenud.
"poolteist"
Tundub et APHA lendab premarketil edasi, ath vist käes juba, nüüd ainult sinine taevas ja tilray mõju. kuigi paistab et tlry rallib isegi rohkem.
Nad on enam-vähem käsikäes liikunud. Ühe uudised jõuavad teiseni kergema leigusega, kuid jõuavad.
Tilray siis täna teatas, et UK järgmine https://finance.yahoo.com/news/tilray-announces-agreement-grow-pharma-110000166.html
Noja enam-vähem, TLRY ikka alati ees, aga eks seda suurem APHA longija preemium mergeri ajal.praegu ka apha 13% tlry 21%, hetke seisuga mergeri puhul aphale ca 10 usd preemiumit,nii et vahe võrdsustadaasiis aphal kerkimisruumi justkui oleks.
"poolteist"
Noja enam-vähem, TLRY ikka alati ees, aga eks seda suurem APHA longija preemium mergeri ajal.praegu ka apha 13% tlry 21%, hetke seisuga mergeri puhul aphale ca 10 usd preemiumit,nii et vahe võrdsustadaasiis aphal kerkimisruumi justkui oleks.
Selline vahe teeb veidi ärevaks. Ettevõtete turuväärtus on kasvanud selliseks, et lepingu katkestamise eest maksta 63 miljonit ei tundugi ehk enam nii hull, ainult väike diluutimine ja tehtud.
Mõtlesin, et olen tark ja müün viiendiku TLRY käest ära, nii mõned päevad tagasi, hinnaga 26.
APHA-t on käes aastast 2016 ja aina mõtlen, et kui suutsin kolm tõusu ja langust üle elada, siis ehk elan ühe veel. Et kui juba neli aastat hoitud, siis võiks ju veel ehk kolm-neli hoida. Järgmistel aastatel peaks tulemused oluliselt paranema.
Aga näpud hirmsalt sügelevad - võiks ju seekord olla targem ning tipust müüa ja siis oluliselt odavamalt tagasi osta.
Velvo, siis passi müüki usd 24$ juures, kui nõrkust näitab, eelmisel rallil puhkas ka poole peal ja siis seal litsus veel 2x.
Tihti sellised eufooriad korduvad, maast 100% teha poleks nii või naa paha, kui fundamentaal ka reaalselt muutuks, kes teab, pilv vaid piiriks.
https://www.tradingview.com/x/qtSLOBw0/
Tihti sellised eufooriad korduvad, maast 100% teha poleks nii või naa paha, kui fundamentaal ka reaalselt muutuks, kes teab, pilv vaid piiriks.
https://www.tradingview.com/x/qtSLOBw0/
Millegi pärast on sees jumala rahu - TLRY 70 USD, seniks muusikat.
njah - ma olin siin õnnelik eelmisel nädalal väljudes...
aga parem varblane peos...
aga parem varblane peos...
Good call @ $24 visahing
Tänasest meeldib kõige rohkem CGC kes tuli omajagu halbade tulemustega, aga suutis projitsserida ilusa tuleviku aastast 2024, sic! 2024. Ja aktsia läheb rahulikult, aga siiski tuntavalt ülesse.
Kui see täna alla ei tule, siis miks peaks TLRY või APHA seda tegema. Ootame homset.
Kui see täna alla ei tule, siis miks peaks TLRY või APHA seda tegema. Ootame homset.
Kas ACB olete maha kandnud?
"oskarr"
Kas ACB olete maha kandnud?
Mitte, et "maha kandnud", aga isiklikult kontolt jah. Kunagi oli palju ka OGI, aga ilmselt ei oleks ma sügisest valu dollari peal välja kannatanud. Nüüd tagantjärgi võib ju targutada küll. Aga õnneks sai võetud asemele TLRY nii, et win-win või isegi parem.