Oeh. Ma panen siis selle ka reedest, muidu keegi kirjutab Delfis sellest
Kongress hääletas reedel kanepi dekriminaliseerimise poolt. Hääled jagunesid suhtkoht jõujoonte pealt. Senatis ilmselt tuleb sellele ei. Kui sealt ka jah peaks tulema, siis oleks see alles uudis
Swedis ei ole kanepiga seotud aktsiatega enam võimalik kaubelda. Appi :)
Kas teistes pankades on sama?
Kas teistes pankades on sama?
Tulebki välja, et Swed rakendab mingeid uusi põhimõtteid ja näiteks Aurorat ja Canopy Growthi praegu osta enam ei saa. Tundub, et kanep on millegipärast neil pahade asjade listi sattunud, sellpärast huvitaks kas mujal ka tegeletakse sellise piiramisega, et kas peab panka vahetama hakkama?
LHV vahendusel sai alles hlijuti ostetud. Seni pole midagi juhtunud.
Siit saab vaadata Swedi pahade asjade nimekirja mida juba praegu või varsti enam osta ei saa, lisaks kanepile on seal ka tubakatööstus, relvatööstus jne
https://swedbankrobur.com/sustainability.html
Seal lehe kõige all - Sustainability methods
https://swedbankrobur.com/sustainability.html
Seal lehe kõige all - Sustainability methods
Need vist Roburi jaoks kehtivad piirangud, mis midagi muud kui panga kliendid vast. Aga Altria, Airbus, Boeing, Eastman jt....keelduvad investimast igavesest ajast ja igavesti? Edu neile siis.
Kanepiaktsiate piirangud tavakliendile on jõus juba. Eks näeb mis järgmiseks, suund on selge, tuleb hakata alternatiivi otsima...
Muidu kanepirindelt ka uudiseid apha ja tlry merger.
Kui Senat tuleb demokraatidele, siis?
:)
:)
Saan ma miljardäriks.
Kanepiaktsiad paugutavad uusi tippe. nende seas on laggard ACB. ACB-l on komme ajuti lolliks minna.
Kui teised ülesminemist jätkavad, siis see arvatavasti õige pea juhtub.
Kui teised ülesminemist jätkavad, siis see arvatavasti õige pea juhtub.
No eks see ikka põhjusega, kulud suured ja raha otsas. Hetkel pole tõusuks põhjust.
"poolteist"
No eks see ikka põhjusega, kulud suured ja raha otsas. Hetkel pole tõusuks põhjust.
Erinevalt teistest XYZ cannabis vaibast?
Eile/täna on Canadas artikkel, kus muretsetakse, et covidi ajal on seal palju popsutama hakatud, see tugines küll suvistele pollidele, aga ega see trend muutunud vast ei ole.
Võimalik, et sentimendi jooks, mis USA peale tehakse, saab tuge hoopis selle kvartali tulemustes reaalselt Canadast. Lihtsalt mõte.
APHA
Reports Q2 revenue C$160.5M, an increase of 33% from prior year quarter and an increase of 10% from prior quarter. Reports Q2 net cannabis revenue of C$67.9M, an increase of 99% from prior year quarter and an increase of 7% from prior quarter.

See vist oli esimene pääsuke sealtkandist.
Reports Q2 revenue C$160.5M, an increase of 33% from prior year quarter and an increase of 10% from prior quarter. Reports Q2 net cannabis revenue of C$67.9M, an increase of 99% from prior year quarter and an increase of 7% from prior quarter.

"ymeramees"
APHA
Sisenesin 6.5 pealt - long!
Kah 6, lükkasin maha. Kui sest tilray teemast asja saab võiks edasi longitada..
"poolteist"
Kah 6, lükkasin maha. Kui sest tilray teemast asja saab võiks edasi longitada..
Neli aastat olen seda yo-yo liikumist kannatanud. Vahepeal mitusada prossa plussis ja siis sellel kevadel korralikus miinuses. Nüüd kui asjad tunduvad oluliselt paremad kui paar aastat tagasi ei näe ma küll mõtet tõmmelda. Ise arvestan, et 4-5 aasta pärast on ühinenud firmade väärtus kümme korda suurem. Kui kellelgi on kauplemisverd, siis muidugi tuleb püüda võtta maksimum. Ma ei oska.
See kanepi sektor nagu tankerid, sell high buy low. Tootmises seal mingeid erilisi teadmisi vaja pole ja lihtne mahuga üle panna. Viimane aasta pole lugenud. Võid Vevlo siin update infot panna, kas liigsed varud ja võimsused on kadunud ja nõudlus järel tulnud.
"Visahing"
See kanepi sektor nagu tankerid, sell high buy low. Tootmises seal mingeid erilisi teadmisi vaja pole ja lihtne mahuga üle panna. Viimane aasta pole lugenud. Võid Vevlo siin update infot panna, kas liigsed varud ja võimsused on kadunud ja nõudlus järel tulnud.
Ma ei raatsi praegu aega kulutada, et infot siia kokku laduda, aga jah, mitmed hooned on kinni pandud, näiteks Aurora Sun. Aga eks neid ole ilmselt suht lihtne jälle taasavada kui põhjust on.
Tootmise (oskuse) osas ei tahaks oponeerida vaid arutada. Suudavad ju osad oluliselt madalamalt toota kui teised. Järelikult mingi know-how on ka siin. Aga kõige olulisem on erinevad tooted, mis algproduktist tehakse. Mõtlen eelkõige tulevikuperspektiivis, näiteks ravimeid.
Ma ei ole jälginud kanepikasvatajate käekäiku aga tootmise oskuse osas (vaatasime ülemöödunud aastal kanepikasvatuse sisse mõttega sellesse investeerida) võin arvata, et madalamat hinda suudab täna pakkuda see kellel on rohkem raha olnud tootmisse investeerimisel (automatiseerimine, efektiivsus) ja kellel on täna rohkem raha hinnavõitluses ellujäämiseks. Nii et jah, mingil määral on paremal tehnoloogial eeliseid aga see ei pruugi olla üldse oluline. Lõpptulemuse määrab rahakoti suurus.