Kui siin LHV inimesi ka loeb, siis võiks avalikult selgitada, et miks aasta alguses võeti HMMJ.TO dividendilt 28.76 tulumaks 4,31 ja nüüd summalt 26,85 tulumaks 6,71?
Kas võib karta, et varsti võetakse 50% tulumaksuks vms.?
mikker
Ok, HMMJ on Toronto börsil ja seda saab osta. Tegelikult oli küsimus üldisem, et kuidas te USA börsidel tehinguid teete, millist teenusepakkujat kasutate? Kas on nii, et kui näiteks teha IB konto, siis ma saan ligipääsu USA ETF/ETN-dele (mul pooleli IB konto tegemine)? Teemaväline, vabandan.
https://www.youtube.com/watch?v=Zf0ZyoUn7Vk
APHA pre +15,8%, sain ACB sisse pre 3,64 pealt (ehk +3,99%), saab näha, kõrgele kärbes lendab.
All pildil lühidalt kirjas, eile õhtul tuli ka suur ostja viimasel poolel tunnil sisse , hind seisis päris pikalt paigal ja siis ASK poolelt osteti suured pakid ära. Nagu eelnevalt ennustasin, võiks liikumine 18% juurde tulla hinnal.
Käive jäi ju ootustele alla.
Võib küll juhtuda, et kõik on nii alla taotud, et sentiment muutub, aga pigem tundub olevat tegu ajutise põrkega.
Loodan, et eksin.
Võib küll juhtuda, et kõik on nii alla taotud, et sentiment muutub, aga pigem tundub olevat tegu ajutise põrkega.
Loodan, et eksin.
Kõne oli vist 16.00 eks sellest sõltub. Pigem nähakse pos. et korrati aasta nägemust, tihti on tulemusest tähtsam nägemus. Kui 2 x beat ja nägemus halb, müüakse tavaliselt turg maha- nii palju juba seda vitsa kunagi saanud.
APHA: Aphria up 22% premarket as FQ1 income beats consensus
Aphria (NYSE:APHA): Q1 GAAP EPS of C$0.07 beats by C$0.10.
Revenue of C$126.11M (+848.9% Y/Y) misses by C$6.18M.
Y/Y numbrid on toredad, kui sedasi näeks ka paar järgmist aastat:)
Aphria (NYSE:APHA): Q1 GAAP EPS of C$0.07 beats by C$0.10.
Revenue of C$126.11M (+848.9% Y/Y) misses by C$6.18M.
Y/Y numbrid on toredad, kui sedasi näeks ka paar järgmist aastat:)
Visahing
Kõne oli vist 16.00 eks sellest sõltub. Pigem nähakse pos. et korrati aasta nägemust, tihti on tulemusest tähtsam nägemus. Kui 2 x beat ja nägemus halb, müüakse tavaliselt turg maha- nii palju juba seda vitsa kunagi saanud.
Ma usun et see läheb fanboydele väga peale
"Health Canada advised the Company on October 11, 2019 that they are in the process of expediting the issuance of Aphria Diamond's licence"
mikkermetsakutsa
Olen sektorit jälginud paar aastat ja otsinud sisenemiskohta. Hea, et seni sel aastal pole sügelev näpp langenud, aga vbla siis nüüd...
Mul sõelal pigem ETF-id MJ ja HMMJ. Paljud siin neid omavad ja kas tundub, et praegu paras juurde võtta? Kas neilt pritsib dividendi ka?
Kuidas sa ETF-e soetada saad?
Kunagi vaatasin LHVs, et ticker valikus ja arvasin, et saab osta. Nüüd proovides ei luba kummagiga lõpuni minna.
Miks Kanada HMMJ piiratud?
Ahsoo, sorry sel juhul, kunagi sai ostetud ja müüdud, eeldasin et endiselt saab. Ju lhv teenusepakkujat vahetanud ja enam ei võimalda.
ETF
Nendel on seal paber puudu ja EU ei luba. Osta EU indeksit ja ole kuss.
LHV ei ole sellega mingit pistmist, regulatsioon.
https://usexpatinvesting.com/educational-materials-for-ex-pats/american-in-europe-and-cant-buy-etfs-theres-more-than-one-way-to-skin-a-cat
Nendel on seal paber puudu ja EU ei luba. Osta EU indeksit ja ole kuss.
LHV ei ole sellega mingit pistmist, regulatsioon.
https://usexpatinvesting.com/educational-materials-for-ex-pats/american-in-europe-and-cant-buy-etfs-theres-more-than-one-way-to-skin-a-cat
metsakutsamikkermetsakutsa
Olen sektorit jälginud paar aastat ja otsinud sisenemiskohta. Hea, et seni sel aastal pole sügelev näpp langenud, aga vbla siis nüüd...
Mul sõelal pigem ETF-id MJ ja HMMJ. Paljud siin neid omavad ja kas tundub, et praegu paras juurde võtta? Kas neilt pritsib dividendi ka?
Kuidas sa ETF-e soetada saad?
Kunagi vaatasin LHVs, et ticker valikus ja arvasin, et saab osta. Nüüd proovides ei luba kummagiga lõpuni minna.
Miks Kanada HMMJ piiratud?
Üleeile läks HMMJ.TO ostutehing läbi, seega peab probleem olema milleski muus.
Dividenide osas ei ole saanud veel vastust, et miks varem võeti tulumaks 15%, aga nüüd 25%.
Kas cron üleval ipo ja blokktehingu pärast või miskit veel?
Visahing
Kas cron üleval ipo ja blokktehingu pärast või miskit veel?
Hakka või uskuma algo/bot-idesse - tuli uudis ja vastavalt programmile läks ostuks. Täna ka ACB uudis 2.0. Eriline see ju polegi, aga aktsia eelturul 6 prossa üleval. Võib-olla hakkab ka sentiment muutuma, kst.
Ma pigem kontrollin uudiste sisu ja lühikeseks, kui asjad nii, nagu arvan. Tänan poolteist lingi eest.
Kaato
Dividenide osas ei ole saanud veel vastust, et miks varem võeti tulumaks 15%, aga nüüd 25%.
Lõplik tõde on selline, et ilmselt pärast dividendi reaalset laekumist kontole on mahaläinud tulumaks siiski vaid 15%.
Selle mõttetu squeeze tekitamise viljadest saab see aktsia olema nädala pärast alla $8.