Miskipärast pole Canopy Growth Co. CGC siin väga mainitud. Mulle uudistest jäänud mulje, et üksikutest sellele panustada. Juhi minema löömise järel on kogu sektoriga sarnaselt tublisti alla tulnud. Omab keegi?
metsakutsa Miskipärast pole Canopy Growth Co. CGC siin väga mainitud. Mulle uudistest jäänud mulje, et üksikutest sellele panustada. Juhi minema löömise järel on kogu sektoriga sarnaselt tublisti alla tulnud. Omab keegi?
Just lõpetasin asjade pildistamise, sulle rõõmustav uudis, vaata AH 2M blokk peaaegu, kui muidu käibe 7M. Kas mõni targem teab, kas dark pools teatab oma asju 2min viivitusega, mõnes teises aktsias veel, mega plokid just 2min peale turu sulgemist.
Postitsioon: suht 30 min enne turiu lõppu ACB 4000tk lühike 3,81 ja pooled kaetud 25.10 call 4$. (0,13 centi tükk)
Ise küsin, ise vastan, kuna see nädal mul antud valdkond uurimise all.
When it comes to general reporting by dark pools, Mindlin said the market is at the point where most dark pools are reporting trades to the trade reporting facility fairly quickly, typically within a minute or so after the execution – fairly quick
CRON - septembri alguses helistati, esitati mõned finants küsimused. Olin nõus nendele vastu tulema ja vastama. Päeva pärast helistab juba uus tüüp, igati meeldiv, viisakas ja osava jutuga. Rääkis, et see on küll veel avaldamata info ja selgelt salajane aga CRON olevat saanud ülevõtupakkumise.
rinx CRON - septembri alguses helistati, esitati mõned finants küsimused. Olin nõus nendele vastu tulema ja vastama. Päeva pärast helistab juba uus tüüp, igati meeldiv, viisakas ja osava jutuga. Rääkis, et see on küll veel avaldamata info ja selgelt salajane aga CRON olevat saanud ülevõtupakkumise.
Haaa...nagu vilmis.
$CRON - Stifel upgrades Cronos Group (CRON) to Buy - Crowning a New King in the North
Unconstrained in its ability to invest towards the $200 billion global opportunity with C$ 2 billion in cash on hand (50% of its market cap) while utilizing the resourcesof Altria (45% owner)
CRON - Stifeli ug kandideerib kõige rumalamale tiitlile, kardab rongist maha jääda, keerutab mingit valuatsiooni jama kokku. Samal ajal on eilsest miljonid bagholderid veriste küünealustega end august välja kraapimas. Need oksendavad aktsiat täna jõuliselt upgradele kaela. Kui selline seletamatu scämm aktsias tekib, peaks sellele pigem dg tegema.
Kui just ei teki samasugust 400k bidide lainetust, aga arvatavasti on need tüübid vaibal, võib-olla kilest vaibal.
ymeramees CRON - Stifeli ug kandideerib kõige rumalamale tiitlile, kardab rongist maha jääda, keerutab mingit valuatsiooni jama kokku. Samal ajal on eilsest miljonid bagholderid veriste küünealustega end august välja kraapimas. Need oksendavad aktsiat täna jõuliselt upgradele kaela. Kui selline seletamatu scämm aktsias tekib, peaks sellele pigem dg tegema.
Kui just ei teki samasugust 400k bidide lainetust, aga arvatavasti on need tüübid vaibal, võib-olla kilest vaibal.
metsakutsa Miskipärast pole Canopy Growth Co. CGC siin väga mainitud. Mulle uudistest jäänud mulje, et üksikutest sellele panustada. Juhi minema löömise järel on kogu sektoriga sarnaselt tublisti alla tulnud. Omab keegi?
Just lõpetasin asjade pildistamise, sulle rõõmustav uudis, vaata AH 2M blokk peaaegu, kui muidu käibe 7M. Kas mõni targem teab, kas dark pools teatab oma asju 2min viivitusega, mõnes teises aktsias veel, mega plokid just 2min peale turu sulgemist.
Postitsioon: suht 30 min enne turiu lõppu ACB 4000tk lühike 3,81 ja pooled kaetud 25.10 call 4$. (0,13 centi tükk)
Sentiment hakkab vist tõesti muutuma. Ennustamine on tänamatu kuid päris huvitav, eriti kui mööda paned. Ca aasta tagasi lootsin, et OGI teeb 2020 käivet 500 miljonit ja kasumit 200 milli (ehk aktsial on korralik kasvupotensiaal). Praegu tundub, et on väga hea kui teeb käivet 200 miljonit ja kasumit 30 ehk ootused on tunduvalt madalamal, mida on ka aktsia hind. Selge on aga see, et varsti läheb üha enam müügist kasumi reale.
velvo Sentiment hakkab vist tõesti muutuma. Ennustamine on tänamatu kuid päris huvitav, eriti kui mööda paned. Ca aasta tagasi lootsin, et OGI teeb 2020 käivet 500 miljonit ja kasumit 200 milli (ehk aktsial on korralik kasvupotensiaal). Praegu tundub, et on väga hea kui teeb käivet 200 miljonit ja kasumit 30 ehk ootused on tunduvalt madalamal, mida on ka aktsia hind. Selge on aga see, et varsti läheb üha enam müügist kasumi reale.