Visahing See Kanada valitsus oskab lihtsalt asju peeti kertata, alguses gaas, nüüd kanepi turg oma tegemata jätmistega. Btw võtsin swing kauplemise pos täna sisse, enne tulemusi peab ullikeste sisse imemise ralli tulema. Ei tasu unustada, et HFT jälgivad ja tegutsevad momentselt ehk üksjagu halba peaks väärtuses sees olema. Tulemusteni ei kavatse istuda.
Eeldatavalt ostsid USA börsilt? Kanada börs esmaspäeval kinni ja tulemused enne börsi.
Canadian government is rolling out the Cannabis 2.0 market for cannabis derivative products. Although the new regulations for cannabis derivative products go into effect on Oct. 17 (võib näha ajutist rallit, kui see pealkirjades ilmub, sisult see enne 2 kuud asja ei muuda), cannabis producers must provide a 60-day notice to Health Canada before beginning to sell any new products.
Mehhiko plaan siis seadustada kanep, et lõpetada võitlus narkoga ja see raha riigi eelarvesse saada. Mehhiko oleks seega 3 riik alles, kes seadustab. Tundub, et ka kollased lehed kõik kenasti selle 13.10 uudise ülesse korjanud, korralik ralli ja kinnine turg Kanadas teeks teisipäeva lühikestele eriti karmiks.
Sen. Ricardo Monreal, the Senate leader of Mexico’s ruling MORENA party, confirmed this week that the government will legalize marijuana by the end of the month. He said it is just putting the finishing touches on a reform bill and that it would be enacted without delay.
Viskasin pilgu peale institutsioonide ostudele kolmandas kvartalis. Nii ACB kui APHA-t ja eriti OGI-t on ostetud. Peale seda aga on toimunud korralik langus. Mida need fondid mõtlesid? Tulen tagasi teesi juurde, et paljud institutsioonid laenevad lühikeseks müügiks välja, et kõrget intressi teenida.
No üks variant, mida mõelda on varuti aktsiat, et turgu maha müüja ja optsioonidega raha teha või alt odavamalt osta suurem kogus. Variante palju. Näiteks gaasi sektoris olid ükspäev mega pakid päeva lõpus (blokid ja miljonites) ning järgmine päev hakkas jõhker langus, tegin isegi posti, kus küsisin, ehk mõni targem oskab kommenteerida, et mida suured blokid tähendavad, aga ega siin tarkasid vastuseid tasu oodata, tavaliselt enamus sapi loopijaid.
No homme peavad APHA tulemused ikka päris hullud olema. Turuväärtus kaugelt alla raamatupidamisliku. Raha kontol on. Peale kõige muu hirmutab ilmselt Aleafia lepingu katkestus ja DD tehase pikk litsentsi ootamine. Võib olla panid ka sinna taimed salaja kasvama, mis CTST? Ehk siis kiire liikumine 4 juurest 1 juurde?
ACB puhul on tegemist siis sellise turuväärtusega, mis ta teisi kokku ostes maksis. Tänast päeva vaadates maksis ikka täiega üle. Enda väärtus oleks justkui null. Aastatagusest tipust pea neli korda all.
Kanepi puhul ei tasu eriti fundamentaali süveneda, vaadates APH võib igasugu asju paberile panna. Uuesti sisenedes mängis kenasti välja, 3.44 ja 3,54 välja 5000tk.
velvo Arvestades kuidas CTST täna väga halva uudise peale käitus näitab, et shortid on suht piiri peal.
Ma julgeks APHA ainult call/put teha või aktsia ja siis PUT kaetud, langevari olemas. Kui tuleb hea tulemus, võib homme olla 18% hüpe hindades, vaevalt, et siis ostu kohta pakutakse ja kui halb tulemus, siis teistpidi häda.
Olen sektorit jälginud paar aastat ja otsinud sisenemiskohta. Hea, et seni sel aastal pole sügelev näpp langenud, aga vbla siis nüüd... Mul sõelal pigem ETF-id MJ ja HMMJ. Paljud siin neid omavad ja kas tundub, et praegu paras juurde võtta? Kas neilt pritsib dividendi ka?
metsakutsa Olen sektorit jälginud paar aastat ja otsinud sisenemiskohta. Hea, et seni sel aastal pole sügelev näpp langenud, aga vbla siis nüüd... Mul sõelal pigem ETF-id MJ ja HMMJ. Paljud siin neid omavad ja kas tundub, et praegu paras juurde võtta? Kas neilt pritsib dividendi ka?
hetkel ei paista enne 9,95 mingit tehnilist tuge olevat, selliste asjade puhul dividendi küll ei vaataks, isegi kui oleks.
metsakutsa Olen sektorit jälginud paar aastat ja otsinud sisenemiskohta. Hea, et seni sel aastal pole sügelev näpp langenud, aga vbla siis nüüd... Mul sõelal pigem ETF-id MJ ja HMMJ. Paljud siin neid omavad ja kas tundub, et praegu paras juurde võtta? Kas neilt pritsib dividendi ka?
Kuidas sa ETF-e soetada saad?
Ei pea Eesti pankasid või treiderit selleks kasutama vast.
Ok, HMMJ on Toronto börsil ja seda saab osta. Tegelikult oli küsimus üldisem, et kuidas te USA börsidel tehinguid teete, millist teenusepakkujat kasutate? Kas on nii, et kui näiteks teha IB konto, siis ma saan ligipääsu USA ETF/ETN-dele (mul pooleli IB konto tegemine)? Teemaväline, vabandan.
mikker Ok, HMMJ on Toronto börsil ja seda saab osta. Tegelikult oli küsimus üldisem, et kuidas te USA börsidel tehinguid teete, millist teenusepakkujat kasutate? Kas on nii, et kui näiteks teha IB konto, siis ma saan ligipääsu USA ETF/ETN-dele (mul pooleli IB konto tegemine)? Teemaväline, vabandan.
mikker, teema väliselt, ma tõmbasin eile alla LHV treideri demo ja kiirel pilgul tundus, et suht sama asi, ainult Eesti keeles asjade nimetused ja käivitades nurgas ka IBPRO silt. Kui teenustasud suht samad, siis pole mõtet IB kontot teha, kuna tegelikult kõik käib nende alt, seda enam kui ETF vaatad, siis vaevalt, et neid treidima hakkad ja mega kiirust taga ajad.