See on ju traagiline pilt Eesti rahvast.
Pilt võib ju eesti rahvast traagiline olla, aga see traagika-tõdemus ei too hääli valimistel. Nüüd on 16-aastased ka hääletamas, neile läheb see roppsuu-röökur hästi peale.
Mina ei ole Teid sõimanud, Teie mind küll. Tavaliselt tehakse seda siis, kui argumente ei ole. Ma raporteerin Teid Adminnile.
Kentsakas olukord jah aga Lukas sai siiski volikogu esimeheks ilma fraktsiooniga liitumata.
Noortele läheb peale ka see vend, mida võtaks ta kisa poolest kiirelt erakonna hoole alla Kriss
Samas parem need noored , kui korrupeerunud peerud, tuleb vb kellelgi mõni huvitav idee, see sõjaga hirmutamine on ammu juba üle visanud, kui see tuleb, sõdime, sureme , elu läheb edasi.
Kui kellegi populaarsus viskab ülesse, nagu BTC hind, siis seal taga on raha kõrvad, kellel on võimu tõsta ühte erakord nii teistest rohkem pilti.
Masendav jah. Mina lõpetasin muidugi Isamaa poolt hääletamise juba siis, kui nad Ratase peaministriks upitasid ja hiljem EKRE valitsusse tõid, aga ikkagi on masendav jälgida allakäigu jätkumist. Isamaa populaarsus samal ajal näitab ilmselt ühiskonna üldist mandumist (mitte ainult Eestis). Labane populism, räuskamine, ülbus, sarivaletamine töötab, toob hääli jne. Tahaks loota, et see pendel on juba äärmuses ja hakkab teisele poole liikuma.
Aga võib-olla on see naiivne lootus.
Huvitav, milline erakond järgmise valmise aeg munad leiab või ennem ja kaotab auto regamise maksu. Vaatad Trump lihtsalt tühistab debiilseid üle võlli asju .
Refi osas olen kahtlev aga kõik ülejäänud panevad selle lubaduse oma programmi.
Ühe blondi võiks ka vallandada, kes telekas lolli juttu ajab. Küsi lasteaia lapselt, mis juhtub nõudlusega, kui 1 eur jäätisele visatakse 10 eurine maks otsa? Kui ikkagi analüütik telekas ütleb, juhatajana, et kõik nõudlus jääb samaks, võib ta rahanduse asemel riigi tasemel oma firmat hoopis juhtuda, kus peale lollide otsuste tegemist ei kannata muu, kui suuvoodri rahakott.
Rahandusmin prognoosid on täiesti eluvõõrad. Ükskõik mis maksu tõstetakse, nemad muutust ei näe. Korrutavad eelneva tarbimise uue maksuga läbi ja voilaa - ongi riigikassas rohkem raha.
RK valmistel on vanusetsensus 18+. Vaevalt et ta seal nii palju hääli saab.
Hea näide, et 16+ valimistele laskmine on suur viga ja minu arvates võiks see olla tegelikuult 21+
Ja-jah … 60+ ei tohiks samuti valimistel osaleda ) Mina olen 60+ ja ma valin pigem neid naljamehi-roppsuuröökurei kui mingeid kuivanud oravaid
To: mx77
Elame-näeme. Need samad isikud, kes 16-aastasena roppsuuröökuri poolt hääletasid, on Riigikogu valimisteks 18-aastaseks saanud. Selle 2 aastaga ei muutu noore inimese mõtlemises suurt midagi.
Sattusin spotyfist kuulama ühte noorte saadet kus külaliseks oli Kärner. Mõtlesin kinni panna kui väga ropp on ja ei kannata kuulata aga…
minu üllatuseks oli tegemist väga viisaka inimesega, jah konservatiivne (aga mitte nii pröökav kui ekre) . 2 tundi väga huvitavat kuulamist kus noored arutasid poliitikast ja oma vaadetest.
Tundub et tal on 2 elu, üks mis teeb oma ülekannetes ja mida kajastatakse, teine mõistlik käitumine.
Selle saate põhjal oli ta mulle sümpaatsem kui Lukas (endale ka üllatus et mu arvamus muutus aga ajakirjandus kajastab ainult tema ülekandeid mis on jah äärmuslikud)
Sotsiaalmeedias nii palju kui on erinevaid feede ette visanud, siis Kärnerit sõimavadki peamiselt vanad pässid, kelle aeg poliitikas peaks juba ammu läbi olema ning arusaadavatel põhjustel ka sotsialistid ning reformierakondlased. Noor kutt kes tegi 1000 eurose kampaania najalt nii hea tulemuse, ajab iga sotsialisti närvi.
Valimised kaotanud reformierakond ja klaas ei oleks täna linnapea, kui väsinud lukas ei oleks Isamaa linnapea kohta talle niisama ära kinkinud.
Meil on ajakirjandust aastast aastasse aina vähem, on vaid klikinäljas sopameedia
Noorte vastu poliitikas ei ole mul midagi. Samas ei peaks see tee olema sillutatud vihkamise ja rõvedustega.
Tee see nendele selgeks enne valimisi, kes sellele hullule üle 1000 hääle andsid ja ta Tartus pingereas neljandaks häältesaagi korjajaks tegid. Kusjuures erinevalt Tallinnast on Tartu üks valimisringkond, seega erinevalt Tallinnas on Tartus numbrid ilusasti kergesti võrreldavad.
Endale hakkab ka tunduma, et 21a vanusest alates peaks valimisõigus alles kehtima hakkama.
+1. Sama siin. Kusagil jäi kõrva ja tahtsin edasi minna, kuid jäingi kuulama. Mõistlik jutt oli. Argumenteerib ja pole sugugi rumal vend. Elukutselt turundajana on täiesti tasemel ja oskab ennast müüa. Ja mitte odavalt. Põhimõtetega. Kui ta noortega samamoodi suhtleb, siis minu õnnistus. Teda pole kindlasti tark ripakile jätta ja, kogu austuse juures, Lukase parim enne on väga ligidal.
Mis ajugümnastika see on? Palun keegi psühholoogiakraadiga selgitage ära, miks on inimajul vaja tegeleda sellise “sügavama tähenduse” otsimise ja soovmõtlemisega? vt ka “Kui EKRE võimule saab, küll siis leebuvad”, ja Trumpi 4D male.