Isamaa 0.0

Siis sai ka selgeks, et keskerakond pole ainus selline partei kus partei juht võtab oma hundiaugu talu keldrisse riiulitele hoiule oma kõigi parteiliikmete ajud, et nood edaspidi mõelda ei saaks.

1 Like

Ligi ja Lauri pritsivad sappi, järelikult oli õige valik linnapea kohale.

14 Likes

Ligi peaks nurgas häbenema ja vait olema. Sellist defitsiiti ja meie laste tuleviku arvelt elamist pole vist Eesti riigieelarves veel kunagi varem olnud, kui nüüd ligi juhtimisel meile tekitatud on.

6 Likes

Hea valik! Näis kuidas poliitika meest rikub ja kas rikub.

Raudsepa vingumisi ma põhimõtteliselt ei lugenud. Milleks lugeda kogu aeg korduvat sama hala, etiti veel kui seda toetatakse moonutatud metoodikast tulenevate argumentidega. Ei ole jätnud sümpaatset muljet, mulle üldse vingujad-hädaldajad ei meeldi.

Eks vaatame, mis imesid mees tegema hakkab ja kuidas Tallinna majandus kiiresti kasvab.

3 Likes

Sellist sügavat rahuldust ei ole pikka aega tundnud - lugedes ossinovskit, ligit,laurit jt.

13 Likes

just just , see statistika oli moonutatud, õige on Liivamägi poolt eksponeeritav automaksu ülelaekumine…

8 Likes

MIs krdi besedka ? Mis russitsismid need laiutavad endise linnapea jutus ?

https://www.delfi.ee/artikkel/120420289/jevgeni-ossinovski-koik-teavad-et-selles-besedkas-otsustab-kolvart/kommentaarid

Ma ei teadnudki, mis see täpselt on. NIisugune kerge ehitis aias, pargis või maamajas, mis varjab vihma eest ja kus mõned inimesed saavad siis omavahel juttu ajada, einet võtta või alkoholi tarbida.

1 Like

Lihtsalt võrdleme vaimset taset - Reinsalu, Raudsepp, Solman ei hakkaks kuna selliseid postitusi tegema nagu Lauri, Ligi, Ossinovski jt.

11 Likes

Paar nädalat peale valimisi (kui Isamaa oli lõpuks otsustanud, et ikka K-ga ühte heidetakse) väideti Isamaa leeris, et neil on väga hea linnapea kandidaat olemas. Tänasest ERRi nupust aga loen:

Ettepanek linnapeaks asuda tehti Raudsepale nädala eest.

Valimiste eel lubas Reinsalu hakata linnapeaks. Nüüd on aeg vastutus võtta ja tegusid teha, pole meest kuskil. Minu hinnangul juba BesRublika ajast lihtsalt kõva jutumees.

2 Likes

Kesikutega oli kokkulepe, et linnapea tuleb väljastpoolt erakonda.

Hakkasin ka mõtlema, Reinsalu, Raudsepp, Solman - alati viisakad, alati tasakaalukad. Lauri, Ligi, Ossinovski - Alati vihased, alati mõnitavad kõiki, kõik nende ümber on lollid ja kremlimeelsed. Käituvad nagu aguli tatilutud.

10 Likes

See ülbus ja teiste lolliks pidamine on üks nende vähese populaarsuse põhjustest.
Ma muidugi ei saa aru, et kust tuleb see enesekindlus. On midagi nii hästi tehtud, et on selleks põhjust?

2 Likes

Ma lootsin, et Pruunsild tuleb linnapeaks … :rofl:

1 Like

Tegutsev panga juht nüüd vaevalt oleks hakanud linna juhtima aga ma arvasin, et näiteks Hando Sutter oleks ka sobinud.

Mis Isamaaga toimub? Valisid Kärneri Lukase üle? Olgu see Lukas mis ta on, kuid Kärner? Rõvedalt netis sõimav kraade. Ei saa aru. Kuskil peaks ikka piir olema.

2 Likes

IRL hakkab teismelistele panustama. Partei peab ägeda noorsooga kaasas käima, muidu on sellel parteil varsti kaputt. Lukased on minevik, kärnerid on tulevik.

2 Likes

Ma arvan, et nendel oleks paremaid valikuid, kui see madalalaubaline härra. Kõik noored ei ole lollid.

3 Likes

No ei tea, vaadates kuidas alles tärkav ropp noorpoliitik korjas esimestel valimistel kohe üle 1000 hääle, siis mis edaspidi juhtub? Ta tuleb kiirelt ära lohistada, muidu läheb veel EKRE-sse ja vaimustub seal lummavatest kaabudest. Siis on ta ja tema häältesaak jäädavalt kadunud parteile nimega IRL.
See on sarnane nagu see, kui noor neiu nägi Edgari sügavaid-sügavaid halle silmi ja tema nõiduslikku pilku, ning ta oligi jäädavalt kaotatud ning ainult Edgari päralt.

Kui ma mõtlen Isamaa peale, siis mulle tuleb meelde eelkõige vaba majandus, inimeste õigused. Hr. Kärner ei kõneta kuidagi. Ja fakt, et Isamaa valis selle kehkatsi Lukase üle ei mahu mulle pähe. Olgu, las olla päss, kuid ta on intelligentne inimene vs Kärner.

3 Likes