Minu mäletamist mööda kõigest peatati, mitte ei tühistatud
Jah, alati tuleb arvestada et keskmine inimene on debiilik.
Ma ei tea oma suhtlusringkonnas ühtegi debiilikut. Ilmselt ei kuulu nad keskmiste hulka?
Paar ekstreemselt veidrat tegelast on küll läbi sotsiaal/meedia silma jäänud, aga need ei moodusta ilmselt samuti keskmist elanikkonda
Anna andeks, ma ei teadnud, et sina keskmine inimene oled…Vabandust
Ekspress on hiljaks jäänud, nad oleks võinud enne valimisi kõigile erakondadele küsimusi esitada.
Valimised on läbi, keegi võiks seda ka luigemeediale mainida. Nüüd on diilide aeg erakondadel, kes , kus ja millise osa pirukast saab. Tallinnas on kõige rammusam pirukas, kuid selle jagamist ei tehta meediaveergudel ja keegi pole kohustatud mingitele propagandameedia paberimäärijatele vastama. Kui kokkulepped on tehtud, küllap siis teevad koalitsiooni osapooled ka pressiteate.
Ei noh, tore on ju lugeda mis tsirkust üks või teine partei teeb, mis soga sirge näoga suust välja ajab, missugust kategooriat valijatest idioodiks või haugi mäluga olevaks peab jms.
Pressiteate kaudu teada saada, et Isamaa mind idioodiks peab - suurem osa lõbustusest jääb puud ju ![]()
Luigemeedia - kirjutage ikka mis tsirkust parteilased teevad !
Mõni suurannetaja võiks neile rahanutsu asemel annetada normaalsema dokumendihaldus tarkvara koos serveriga, millel see jookseb.
Sellega kannab nüüd kenasti RK valimisteni välja aegajalt materjale lekitades.
Samas lülitasid sellega Parempoolsed end tulevasest koalitsioonist välja.
Hall Kardinal ei luba eales nendega enam liitu.
Isamaa vast ikka võidab, Kesik teeb ka kõva tulemuse ja EKRE kahvatu.
Kolme peale saavad kenasti kokku.
Reff-sotse poleks nagu vajagi ju sinna.
Pruunsilm paneb lootuse kohtu erapooletusele.
Aga mul on ikkagi lootus, et Eesti Vabariigis kohtud – pean silmas eriti ringkonnakohut ja riigikohut – toimivad. Ma loodan, et see süsteem toimib tegelikult päriselt inimeste huvides. Aga see ei aita paljusid, sest Eestis on kombeks, et menetlus ongi juba ise otsus: menetlus on see, millega inimene ära tapetakse ja maha joostakse.
Aga ma ei oska karta süüdimõistmist, sest tean, et ma ei ole teinud midagi valesti ei juriidiliselt ega moraalselt – ei ERM-i asjas ega praeguses rahastamise asjas.
Võiduks pole vaja Isamaal endal väga midagi teha. Valituskoalitsioon teeb kogu töö nende eest ise ära.
Ei tea midagi. Kui kunagise võimsa Rahvaliidu allakäiku meenutada, siis hakkas see ka mingist tühisest skandaalikesest pihta. Kuniks Villut kõrvupidi mööda kohtusaale keerutati, jooksis aktiiv koos sponsoritega laiali ja ajaloolased võtsid hiljem ürituse riismed üle. Kas seda praegusel juhul järgmisteks valimisteks teha jõutakse, on vähe kahtlane, sest kohtuasjad kipuvad siin riigis mõnikord tohutult venima
, kui aga vastavad ametkonnad hetkel fooris rohelise laine korraldavad, pole võimatu variant, et sellise nimega erakonda järgmisteks valimisteks enam ei eksitseerigi.
Loodan muidugi, et seda ei juhtu, sest Reinasalu retoorika on lihtsalt äärmiselt sümpaatne ![]()
Juba algaski manipulatsioon ja info jupi kaupa lekitamine. Isamaale esitati paberil kahtlustus 110 tuh,€ mille erakond lubas pressikonverentsil täies mahus avalikustada aga Pern juba räägib meediale 330 tuh.€.
“Kahtlustus seisneb kokkuvõtvalt selles, et Parvel Pruunsild ja Tõnis Palts on kaasanud erinevaid juriidilisi isikuid ja inimesi erakonnale Isamaa keelatud annetuste tegemisse. Kokku on kahtlustuse järgi tehtud keelatud annetusi umbes 330 000 euro ulatuses,” märkis Pern.
Rasvaliidu allakäik oli sinna sisse betoneeritud, nagu vene ajal heeringaid betoonseintesse betoneeriti. Kui poleks olnud seda ühte skandaalikest, oleks alanud allakäik mingist teisest või kolmandast skandaalikesest.
Tekst ka nüüd avalik.

Kui see ükskord läbi saab on Pern järgmine prokurör, kes lahkub töölt silmad häbi täis. Mulle juba praegu kohtu otsus teada, mõistetakse õigeks, pole kahtlustki.
Ajalugu kordub selles mõttes, et vahetult peale seda kui Mailis Reps oli kokku leppinud koalitsiooni reformierakonnaga riigi tasemel sai ta kahtlustuse. Nüüd vahetult peale seda kui Kaspar Kokk oli reformierakonnaga kokku leppinud koalitsiooni reformierakonnaga Tartus sai ta kahtlustuse. Koalitsiooni loomine oodati ilusti ära ja siis põmm - kahtlustus. Ilmeslt oleks ka võimalik nelikliidu moodustamine ära oodatud ja siis kahtlustus lajatatud.
Nüüd me teame, miks Urmas Sõõruma reforimerakonna ridades vanamemmedele kommi jagas tänaval!
Urmas Sõõrumaa on Reformi ja Eesti prokuratuuri l*bu!
Sinna saaks 10 krim kahtlustust visata… Ma ei hakka nendest Forus taksodest valimiste ajal koos Sõõrumaa reklaamiga rääkimagi…
Mulle tundub, et see on 0 summa mäng tegelikult. Sisulist rikkumist ei ole, on vormiline rikkumine kui tõesti see mtü tegi Isamaale reklaami avalikult. Rahastajad olid eraisikud ja avalikult teada kellel on lubatud erakondi toetada, et seda tehti mtü vahendusel on võibolla tõesti vormiliselt viga aga mitte sisuliselt. Põhimõtteliselt võib Isamaa ertakonnana selle 110 tuh. kanda mtül-e ja siis mtü kannab Pruunsillale jateistele ja need kannavad selle otse Isamaale tagasi. Asi lahendatud ka vormiliselt. Kui oleks raha mtü-le algselt tulnud tõesti jur.isiku kontolt, siis oleks sisuline rikkumine.