ennustus: kui palju on eestis elanikke?

"ttrust"

Laste saamist lükatakse niikuinii edasi, sest kui vanemahüvitis oleks kõigile sama suurusega, siis liiga paljudele oleks see liiga väike ning selleks üritatakse piisav rahapuhver korjata, et lapsekasvatamise aeg esimestel aastatel üle elada. Eriti veel kui inimesel on kinnisvaralaen kaelas.

Lapsekasvatamine üle elada, kinnisvaralaen kaelas Vot selle pärast peakski selle eelarvest vanemahüvitiseks kuluva raha mitte niivõrd rahana peo peale laduma, vaid aitama lapsekasvatamine võimalikult valutult üle elada. Lapsele oleks kõik tasuta. Mähkmed, beebitoidud, ranits jne, lasteaed, huvikoolid iseenesetmõistetavalt. Ja näiteks kuni 40 aastastele lapsevanematele aitaks riik maksta kodulaenu. Mida varem lapsed tulevad, seda kauem saad laenumaksete toetust. Iga lapse pealt.
Kõigile võrdne vanemahüvitis ei läheks läbi. Selle peale tuleb kohe kisakoor, et hakkavad asotsiaalid raha pärast lapsi treima ja joovad vanemahüvitise lihtsalt maha.
"ymeramees"
"luarvikluarvik"
Ma kaalun sama pikkuse juures 93 ja suudan vabalt 50 kätekõverdust teha - mis nüüd saab?

Tao veel peale, ehk julged järgmine kord KAPO väravate juurde väljagi.

Mis sellel hakkas?
"Tüübil on olnud 1 selle vanuse kohta niivõrd-kuivõrd "propersuhe" (mitu kuud)"
Meenus, kuidas järeltulija korraldas pisikese aiapeo ja selle käigus kukkus üks alkaholi ehk veidi liiast tarvitanud neiuke uluma oma katki läinud suhte üle. Keegi püüdis lohutada, et "see polnudki päris suhe"
"NÜÜÜÜHHhhh... OLI KÜLL PÄRIS SUHE, me olime ÜLE KUU AJA KOOS... ühhhühhhüüüü"
Nohjahnoh... tõeline armastus läts katti... terve kuu aega.
Äärmiselt maskuliinne vaidlus teil siin.
See, kas meie järelkasv saab olema eestikeelne ja eestimeelne, kas nigeerlased võtavad meid üle jne, kogu teie vaidlus, huvitab ainult mehi. Naisi see ei puuduta.
"Heki Fond"
Ehk minu tõlgenduse kohaselt ajunussi tõttu ei vääri küünlaid..

Et siis nussi mõnu ei korva ajunussi.. Hahaa, täitsa hea diagnoos! Aga c'est la vie.

Täitsa juhuslikult komistasin YT esoteerilistes sügavustes video otsa, mis tutvustas ekspermentaalset kemitaali lühinimega 4-CMA. Antud substantsi mõju inimesele on pehmelt öeldes "huvitav". Olenevalt isikust võib üksainus (üksainus!) sinu serotoniiniretseptorid "läbi põletada". Igaveseks!
Emakeeles -- konstantne depressioon, sügav kaamos ja "surnud tursa pilk" kogu ülejäänud eluks.
Seega, rohkem eestlasi juurde teha, nagu selgub, on keemiatööstuse käes kökimöki. Ainuke probleem, kuidas vältida, et kogemata soomlane välja ei tuleks.
To: Offf, ja video URL-i Sa muidugi unustasid ära?
Lastetuspropat uksest ja aknast: Kuulsused, kes on otsustanud lapsi mitte saada: oleme täiuslikud abielus või vallalistena, lastega või lasteta. Me ise määrame oma elu tähenduse
Lapserisud segavad elule tähenduse andmist (misiganes see tähendama peaks). Nunuh.
"ttrust"
To: Offf, ja video URL-i Sa muidugi unustasid ära?

https://www.youtube.com/watch?v=LZ0iqgHwI30
"PeaLiK"
Lastetuspropat uksest ja aknast: Kuulsused, kes on otsustanud lapsi mitte saada: oleme täiuslikud abielus või vallalistena, lastega või lasteta. Me ise määrame oma elu tähenduse
Lapserisud segavad elule tähenduse andmist (misiganes see tähendama peaks). Nunuh.

Ma pakun valimis on osad ka need, kellel keeruline lapsi saada, lihtsalt avalikkuse ees oma tervisest rääkida on ebamugav. Tehakse halva mängu juures head nägu ja öeldakse, et "otsustasime".
Praktikas juhtubki nii kui laste saamisele hakatakse mõtlema alles 40sena, eeldatakse ka et meditsiin on kõikvõimas. Alati ei ole.
"PeaLiK"

Minu arust igasugune propaganda laste mitte saamiseks või laste saamiseks lihtsalt ei tööta.
Kõik muu propaganda toimib, ainult see ei toimi?
Heki Fond
Aga hetkel ei ole midagi ja ei taha ka midagi. Ma parafraseerin, aga pmst on asja kokkuvõte see, et "naistega on liiga palju jändamist". Ehk minu tõlgenduse kohaselt ajunussi tõttu ei vääri küünlaid. Ja see on veel tüüp, kellel on valikuid. Noored on teistsugused küll

Küsimus ei ole siis pigem meestes, vaid naistes. Meestel ei ole kerge naist leida. Naist, kes oleks püsiv ja truu ning nõus ka laste eest hoolt kandma. Maailm on paraku ebasümmeetriline ja lapsed vajavad eelkõige ema, eriti nende elu päris alguses.

Mehed on ikka ja alati lapsi tahtnud, kui see nii ei oleks, siis ei oleks traditsiooni lapsi isa järgi nimetada. Mehed on läbi aegade surunud naistele laste saamist peale.

Ja siis me elame maailmas, kus ainult naisel on õigused lapsele. Sul võivad olla suured plaanid (eks leia naine, kes neid jagaks ja neid natukeni mõistaks) ja siis pead poole oma investeeringutest kellegi teise arvele kirjutama, sest noh, iseloomud ei sobi, ja see teine pool lihtsalt kasutab seda raha, ise edasi ei mõtle. Hea veel kui kasutatud kondoomid on korralikult ära pestud, sest ka majateenija võib muidu lapse saada ja kohtu otsuse põhjal Sult raha küsida.

On olemas maailm ja on olemas kogum teadmistest selle kohta, mida maailmas teha ja kuidas seal käituda - ma ei oska seda paremini nimetada, aga see on see millest tänapäeval AI õpib. Mehed elavad pigem reaaluses, naised pigem selles nö kollektiivses teadvuses. Ühes saab midagi uut ette võtta, teises saab rahulikult ja stabiilselt elada.

Naiste elu kipub jagunema kaheks faasiks, esimene, mil endale partnerit (tavaliselt raha, aga eks loe ka seksapiilsus ja armastus, noori mehi, kas vanuritest naisi lõbustaks, on vähe) otsitakse ja teine, kui elutõed on niivõrd selged, et neid panustatakse kõikjale. Läänes ei ole see vahe füüsiliselt märgatav, idas on see vöö mõõdu põhjal lihtsalt leitav.
Kui kogu maailmas langeks keskmine saadud laste arv Eesti tasemele (1,8), mis tähendab, et loomuliku sündivuse kaudu kahaneb rahvastik iga põlvkonnaga ligikaudu 10 protsenti ja jääkski sellele tasemele, oleks tuhande aasta pärast kahanenud inimkond tänase 8 miljardi pealt 20 miljonini ja inimliigi lõplik väljasuremine toimuks umbes kolme tuhande aasta pärast.
Tencent
Tegemist on globaalse nähtusega.

Päris nii see ei ole, OK - Aafrikas ka on nüüd pigem 6 last keskmine, kui 7.
Nigeeria rahvastikupüramiid
Paljude Aafrika riikidega on nii, et miskil hetkel need alumised kihid ei laienenud enam endises tempos, so 0-5 aastased. 2010 võis olla optimist, aga võrdle nüüd erinevaid riike.
See, kui suur saab olema Eesti rahvaarv 30 aasta pärast ei sõltu mitte kuidagi meie sündimusest, meie kui eestlaste arv väheneb.

1924 elas Euroopas umbes 469 miljonit inimest ja Aafrikas umbes 158 miljonit, Aasias umbes 1,1 miljardit.
Nüüd elab Euroopas 740 miljonit ja Aafrikas 1500 miljonit, Aasias 4,8 miljardit.

Küsimus meie tuleviku rahvaarvu kohta on selles kontekstis raske vastata. Me võtame kindlasti vastu sadu tuhandeid immigrante. Seni pigem slaavlaseid, tuleb ka juba India subkontinendilt üsna palju neid. Minu hinnangul arukaid inimesi.

Tulevik on siin:
Sündide arv riikide järgi

Eks me või igasuguseid asju leiutada ja arvata, aga tulevik on ikkagi laste arvus. Tuleviku Eesti rahvavarv saab kasvama, nahavärv läheb tumedamaks, laulupeo mõte kaob, see 40-ne noorukist kleidiga tüüp, kes laulupidu põlastas ja seetõttu Kaljulaidiga kohtus ja keda myko kiitis, saab oma võidu, aga hiljem puuakse ta kusagil nurgataguses oma ebatraditsioonilise käitumise pärast üles.

Ja veel. Eile sattusin pealt nägema veidrat olukorda.
Kõndis ema koos oma tütrega, kes võis olla ehk 3-4 aastane.
Kui neist möödusin, siis tütar lausus midagi taolist: "Ja ljublju tebja mama".
Ema oli muidugi telefonis ega kuulnud.
Aga nii on, lapsi ei sünni kui ei ole armastust, seda kaasajal mõttetuks tunnistatud dimensiooni, kui ei ole vanemaid ega vanemavanemaid, kes hooliksid ja armastaksid.
Ma olen üsna kindel, et sündinud lastel on see armastus olemas. Aga enamik lapsi jääb nö sündimata.

Keegi julgeb pakkuda, Kõige Mustema Stsenaariumi korral (Venemaa okupeerib Eesti) kui kaua läheks eesti keele kadumiseks ja millal lahkub viimane kodanik, kellel on rahvuseks passis märgitud “eestlane”?

Offf Paanikaosakonnast, eelmine kord ei piisanud 50 aastast isegi mitte nende asjade lähedusse jõudmiseks.

Venemaa on Eesti juba ammu okupeerinud. Viimane kord Eestis käies ei kuulnud ma enam ka kordagi eesti keelt. Lennujaamast alates, passe kontrollib Ivanova.