ennustus: kui palju on eestis elanikke?

[quote="Draax"]
"Heki Fond"
Selles mõttes olen nõus, et meestel on lihtsam, sest saab rahulikult vaadata 1-2 vanuserühma allapoole, ilma et keegi selle peale kulmu kergitaks või hakkaks selja taga liigselt sosistama. Naiste puhul mulle tundub, et vaadatakse ikka viltu kui sa mingi 10a noorema mehega semmid (kuigi tuntud staaride seas see polegi nii harv).

Minu suhteskaala on olnud vahemikus +2 kuni -10 aastat. Kõige toredam on ikka eakaaslastega. Tühja sest mõnest kortsust või muust nooruses ebavormiks peetud pisipuudusest - see-eest on aju vormis ja kultuurikiht sarnane. See viimane on ERITI oluline. No et on samu raamatuid loetud ja samu filme nähtud ja samu nalju kuuldud...
Minu kogemuste järgi jooksis "kuristik rukkis" aastaid selle koha pealt, kas kodanikul oli taskus olnud "Nõukogude Liidu Kodaniku" punaste kaantega pass või mitte. Tänapäeval võib joont juba veidi ülespoole nihutada.
"Heki Fond"
ma jään seisukoha juurde, et alates 30+ läheb meestel elu oluliselt lihtsamaks, ole lihtsalt adekvaatne.

Tahad sa sellest rääkida?
:P
"PeaLiK"
"Heki Fond"
ma jään seisukoha juurde, et alates 30+ läheb meestel elu oluliselt lihtsamaks, ole lihtsalt adekvaatne.

Tahad sa sellest rääkida?
:P

See, et alati ei õnnestu iseendale seatud standarditele vastata, ei tähenda, et standardid oleks mõttetud või ei ole mõtet proovida. Me kõik üritame olla head inimesed, isegi kui mõnikord kukub välja, et me oleme ajutiselt sitakotid.
"Draax"
"mutionu"

Kõigepealt tänan lahkuse eest, et sa lubad mul midaiganes arvata. Aga asi ei ole siin must-valge, et kas 0 või 1. Ma ei arva, et vanemahüvitist ei peaks olema. Kindlasti peaks, aga see peaks olema teisiti disainitud, et ta töötaks paremini.

Palun vabandust, et teravalt välja kukkus, aga kogu see tänane arutelu selles lõimes hakkas Sinu postitusest, mida Sa alustasid väitega, et "Sa arvad, et...[vanemahüvitis tegelikult vähendab sündivust]"
Õhust võetud väide valdkonnas, mille kohta on tegelikult teadusuuringuid tehtud ja avaldatud, nii et ei pea arvama. Võib järele vaadata ja usaldada seda, mida teadlased/analüütikud on numbreid vaadates ja uuringute tulemusi kõrvutades järeldanud.

Siin pean siiski täpsustama. Ma ei öelnud, et vanemahüvitis vähendab sündivust, vaid süsteem, kus vanemahüvitise suurus sõltub eelnevalt saadud palga suurusest pärsib sündivust (mitte ei vähenda)
Moonutad ise minu öeldut nii, et selle mõte muutub.
Mõte selles, et laste saamist lükatakse sellise süsteemi tõttu edasi ja hiljem ei jõutagi teise või kolmanda lapseni, sest aeg saab otsa.
"mutionu"
"Draax"
"mutionu"
Kõigepealt tänan lahkuse eest, et sa lubad mul midaiganes arvata. Aga asi ei ole siin must-valge, et kas 0 või 1. Ma ei arva, et vanemahüvitist ei peaks olema. Kindlasti peaks, aga see peaks olema teisiti disainitud, et ta töötaks paremini.

Palun vabandust, et teravalt välja kukkus, aga kogu see tänane arutelu selles lõimes hakkas Sinu postitusest, mida Sa alustasid väitega, et "Sa arvad, et...[vanemahüvitis tegelikult vähendab sündivust]"
Õhust võetud väide valdkonnas, mille kohta on tegelikult teadusuuringuid tehtud ja avaldatud, nii et ei pea arvama. Võib järele vaadata ja usaldada seda, mida teadlased/analüütikud on numbreid vaadates ja uuringute tulemusi kõrvutades järeldanud.

Siin pean siiski täpsustama. Ma ei öelnud, et vanemahüvitis vähendab sündivust, vaid süsteem, kus vanemahüvitise suurus sõltub eelnevalt saadud palga suurusest pärsib sündivust (mitte ei vähenda)
Moonutad ise minu öeldut nii, et selle mõte muutub.
Mõte selles, et laste saamist lükatakse sellise süsteemi tõttu edasi ja hiljem ei jõutagi teise või kolmanda lapseni, sest aeg saab otsa.

Laste saamist lükatakse niikuinii edasi, sest kui vanemahüvitis oleks kõigile sama suurusega, siis liiga paljudele oleks see liiga väike ning selleks üritatakse piisav rahapuhver korjata, et lapsekasvatamise aeg esimestel aastatel üle elada. Eriti veel kui inimesel on kinnisvaralaen kaelas.
"luarvikluarvik"
Ma kaalun sama pikkuse juures 93 ja suudan vabalt 50 kätekõverdust teha - mis nüüd saab?

Tao veel peale, ehk julged järgmine kord KAPO väravate juurde väljagi.
kas üks põhjustest, lisaks naiste hariduse kasvu ja töökarjääri olulisusega, ei või olla ka see, mida seksuoloogid on rääkinud ja uuringud näidanud, et... noored ei tee enam eriti innustunult keppi? soorollid, eriti vist meeste puhul, on nagunii ähmastunud ja mida korduvalt välja toodud, sperma kvaliteet langenud, aga ... sotsiaalsed suhtlusoskused - koos asja niikaugele viimisega, et pihv on sul voodis, on tänu sellele, et isegi ühessamas ruumis viibivad inimesed suhtlevad omavahel messengeris ja verbaalne võimekus, koos viitsimisega näost-näkku suhelda - tunduvad olevat kõvasti vähenenud. elu on nii mugavaks läinud, et enamik meelelahutusest, sealhulgas suguline rahuldus, saadakse kodust väljumata, toidu toob kandilise seljakotiga nigeeria üliõpilane, iga asja jaoks on tinder või mõni muu äpp, kõik vajaminev tellitakse netist jne. aasia suurlinnade noorte kapseldumise mudel. omalajal panime pooled öhtud nädalas üle eesti mööda klubisid ringi, kogu aeg oli kõva ja suhteid tekkis lihtsalt ja loomulikult.. kui vaatan enda kolmekümne kandis noori - tehakse kõvasti tööd, vabal ajal vaadatakse netflixist sarju, pusitakse midagi netis, või võetakse väikse sõpruskonnaga paari veini kõrvale mõni lauamäng ette - ühelgi neist ei ole veel järeltulijatest lõhnagi ja nii mõnigi on väljendunud, et ta ilmselt lapsi ei tahagi. lihtsam, muretum, odavam .. keegi tõi siin välja emapalga uuringute mõju, aga .... mõneaastase emapalgaga stimuleerimine suures pildis vaevalt kõige selle juures väga palju trendi muudab.
Tänapäeval on noortel iga mõne aasta pärast uus elukaaslane. Kusjuures minnaksegi paari nii, et teadlikult teatakse ette, et mingi hetk saab suhe läbi, kas mõne kuu või mõne aasta pärast. Mismoodi siis lapsi sünniks?

Miks pärast peaks noor mees endale mingit "päris pihvi" voodisse tahtma, kui arvutimängus on palju huvitavamad pihvid? Seda enam, et voodisse jõuab mängur surmväsinuna alles kella 4...5 ajal vastu hommikut, oma arvutiekraani tagant. Isegi ööklubid kurdavad, et enam kliendikaadrit ei ole, keegi ei viitsi sinna tulla.
Huvitav keiss on see, et mul on 19-aastane poeg. Jumala normaalne tüüp. Tugev nagu öö, "beefcake". Jõusaal, ronimine, särgid-värgid. Normaalne inimene ka, hea südamega, samas mõistlik huuman -ei lase endale hinge sittuda või ära kasutada. Tüübil on olnud 1 selle vanuse kohta niivõrd-kuivõrd "propersuhe" (mitu kuud), lisaks on korra komistanud otse välismaise tütarlapse sisse, nagu ikka noortel võib juhtuda. Ehk ei ole mingi incel. Palju parem ja "well-rounded", kui mina tema vanuses olin. Aga hetkel ei ole midagi ja ei taha ka midagi. Ma parafraseerin, aga pmst on asja kokkuvõte see, et "naistega on liiga palju jändamist". Ehk minu tõlgenduse kohaselt ajunussi tõttu ei vääri küünlaid. Ja see on veel tüüp, kellel on valikuid. Noored on teistsugused küll mingil määral.

"ttrust"

Laste saamist lükatakse niikuinii edasi, sest kui vanemahüvitis oleks kõigile sama suurusega, siis liiga paljudele oleks see liiga väike ning selleks üritatakse piisav rahapuhver korjata, et lapsekasvatamise aeg esimestel aastatel üle elada. Eriti veel kui inimesel on kinnisvaralaen kaelas.

Lapsekasvatamine üle elada, kinnisvaralaen kaelas Vot selle pärast peakski selle eelarvest vanemahüvitiseks kuluva raha mitte niivõrd rahana peo peale laduma, vaid aitama lapsekasvatamine võimalikult valutult üle elada. Lapsele oleks kõik tasuta. Mähkmed, beebitoidud, ranits jne, lasteaed, huvikoolid iseenesetmõistetavalt. Ja näiteks kuni 40 aastastele lapsevanematele aitaks riik maksta kodulaenu. Mida varem lapsed tulevad, seda kauem saad laenumaksete toetust. Iga lapse pealt.
Kõigile võrdne vanemahüvitis ei läheks läbi. Selle peale tuleb kohe kisakoor, et hakkavad asotsiaalid raha pärast lapsi treima ja joovad vanemahüvitise lihtsalt maha.
"ymeramees"
"luarvikluarvik"
Ma kaalun sama pikkuse juures 93 ja suudan vabalt 50 kätekõverdust teha - mis nüüd saab?

Tao veel peale, ehk julged järgmine kord KAPO väravate juurde väljagi.

Mis sellel hakkas?
"Tüübil on olnud 1 selle vanuse kohta niivõrd-kuivõrd "propersuhe" (mitu kuud)"
Meenus, kuidas järeltulija korraldas pisikese aiapeo ja selle käigus kukkus üks alkaholi ehk veidi liiast tarvitanud neiuke uluma oma katki läinud suhte üle. Keegi püüdis lohutada, et "see polnudki päris suhe"
"NÜÜÜÜHHhhh... OLI KÜLL PÄRIS SUHE, me olime ÜLE KUU AJA KOOS... ühhhühhhüüüü"
Nohjahnoh... tõeline armastus läts katti... terve kuu aega.
Äärmiselt maskuliinne vaidlus teil siin.
See, kas meie järelkasv saab olema eestikeelne ja eestimeelne, kas nigeerlased võtavad meid üle jne, kogu teie vaidlus, huvitab ainult mehi. Naisi see ei puuduta.
"Heki Fond"
Ehk minu tõlgenduse kohaselt ajunussi tõttu ei vääri küünlaid..

Et siis nussi mõnu ei korva ajunussi.. Hahaa, täitsa hea diagnoos! Aga c'est la vie.

Täitsa juhuslikult komistasin YT esoteerilistes sügavustes video otsa, mis tutvustas ekspermentaalset kemitaali lühinimega 4-CMA. Antud substantsi mõju inimesele on pehmelt öeldes "huvitav". Olenevalt isikust võib üksainus (üksainus!) sinu serotoniiniretseptorid "läbi põletada". Igaveseks!
Emakeeles -- konstantne depressioon, sügav kaamos ja "surnud tursa pilk" kogu ülejäänud eluks.
Seega, rohkem eestlasi juurde teha, nagu selgub, on keemiatööstuse käes kökimöki. Ainuke probleem, kuidas vältida, et kogemata soomlane välja ei tuleks.
To: Offf, ja video URL-i Sa muidugi unustasid ära?
Lastetuspropat uksest ja aknast: Kuulsused, kes on otsustanud lapsi mitte saada: oleme täiuslikud abielus või vallalistena, lastega või lasteta. Me ise määrame oma elu tähenduse
Lapserisud segavad elule tähenduse andmist (misiganes see tähendama peaks). Nunuh.
"ttrust"
To: Offf, ja video URL-i Sa muidugi unustasid ära?

https://www.youtube.com/watch?v=LZ0iqgHwI30
"PeaLiK"
Lastetuspropat uksest ja aknast: Kuulsused, kes on otsustanud lapsi mitte saada: oleme täiuslikud abielus või vallalistena, lastega või lasteta. Me ise määrame oma elu tähenduse
Lapserisud segavad elule tähenduse andmist (misiganes see tähendama peaks). Nunuh.

Ma pakun valimis on osad ka need, kellel keeruline lapsi saada, lihtsalt avalikkuse ees oma tervisest rääkida on ebamugav. Tehakse halva mängu juures head nägu ja öeldakse, et "otsustasime".
Praktikas juhtubki nii kui laste saamisele hakatakse mõtlema alles 40sena, eeldatakse ka et meditsiin on kõikvõimas. Alati ei ole.