"Draax" Meeste "madal kvaliteet" on ka pikalt uuritud teema...
See maksimeerimine (fuck across or up, never down) vist on teema küll jah, aga 30+ vanuses naiste puhul = "across" juba see, kui mees oskab: 1) ennast pesta 2) ennast ära elatada 3) naist viisakalt kohelda 4) enamlevinud sõltuvustel mitte lasta oma elu segada 5) üle 20 kätekõverduse järjest teha
Do this & you're golden. Kui sa selle baaspaketi peale suudad midagi veel pakkuda ja/või näitad üles siirast huvi lapsi saada, siis võta igaks juhuks rätik kaasa, vahet pole, kas sa oled sa 30 või 50.
"Draax" Tegelik probleem kipub olema, et keskmine naine ei rahuldu keskmise mehega, vaid tema valiku latt on palju kõrgemal kui keskmisel mehel. Inimlikult ja evolutsiooniliselt arusaadav, aga niimoodi 10-20 aastat valides ja ümber valides ongi keeruline pere loomiseni jõuda enne kui bioloogiline kell on ära tiksunud.
See lõputu valimine on üsna konstraproduktiivne. Kui poodi tuuakse puuvilju, nopitakse nende hulgast esimesena välja ilusamad, küpsemad ja maitsvamad jne kuni lõpuks jäävad kasti vaid kärbatanud, mädaplekkidega vissid ja praak, mille keegi tagasi on toonud. Tahad üldse suu mahlaseks saada, pead lõpuks võtma mida võtta on. Meeste/naistega see asi väga erinev polegi. Ega see tädi, kes oma "karjääri edendas", 20-aastase valimise järel neljakümbiselt ise ka enam nii apetiitne pole, mis veel omakorda kahandab ta šansse midagi normaalset leida.
Üle trussikute rippuva õllekõhu olemasolu puudumine on ka tugevaks plussiks. Aga üldiselt võib nõus olla. Lisaks siia juurde, et "vanaisalt õpitud viisaka käitumise reeglite järgmine" ja siis on juba "hoia piip ja prillid, et pikali ei joostaks".
Kõigepealt tänan lahkuse eest, et sa lubad mul midaiganes arvata. Aga asi ei ole siin must-valge, et kas 0 või 1. Ma ei arva, et vanemahüvitist ei peaks olema. Kindlasti peaks, aga see peaks olema teisiti disainitud, et ta töötaks paremini.
Palun vabandust, et teravalt välja kukkus, aga kogu see tänane arutelu selles lõimes hakkas Sinu postitusest, mida Sa alustasid väitega, et "Sa arvad, et...[vanemahüvitis tegelikult vähendab sündivust]" Õhust võetud väide valdkonnas, mille kohta on tegelikult teadusuuringuid tehtud ja avaldatud, nii et ei pea arvama. Võib järele vaadata ja usaldada seda, mida teadlased/analüütikud on numbreid vaadates ja uuringute tulemusi kõrvutades järeldanud.
"Draax" Meeste "madal kvaliteet" on ka pikalt uuritud teema...
See maksimeerimine (fuck across or up, never down) vist on teema küll jah, aga 30+ vanuses naiste puhul = "across" juba see, kui mees oskab: 1) ennast pesta 2) ennast ära elatada 3) naist viisakalt kohelda 4) enamlevinud sõltuvustel mitte lasta oma elu segada 5) üle 20 kätekõverduse järjest teha
Do this & you're golden. Kui sa selle baaspaketi peale suudad midagi veel pakkuda ja/või näitad üles siirast huvi lapsi saada, siis võta igaks juhuks rätik kaasa, vahet pole, kas sa oled sa 30 või 50.
Ega need 30+ meeste valikud liiga palju paremad ei ole. Kas üksikemad või põhjakaabe, või siis tulebki 10-15 aastat nooremaid naisi vaadata, kellele sümpatiseerivad vanemad, stabiilsust ja kindlust pakkuvamad mehed (sellesse valimisse kuuluvad ka äärmused nagu kullakaevajad või naised kellel lapsepõlvest lahendamata daddy-issue'd).
Igal juhul see endavanuste (+-5 aastat) valim liiga palju 1. sordi partnereid enam ei sisalda.
Ega need 30+ meeste valikud liiga palju paremad ei ole. Kas üksikemad või põhjakaabe, või siis tulebki 10-15 aastat nooremaid naisi vaadata, kellele sümpatiseerivad vanemad, stabiilsust ja kindlust pakkuvamad mehed (sellesse valimisse kuuluvad ka äärmused nagu kullakaevajad või naised kellel lapsepõlvest lahendamata daddy-issue'd).
Mäs asja sa nüüd ajad. 10-15 aastat ongi täiesti normaalne vahe, kui plaanid PIKEMAT suhet. 20-30 on juba suts ekstreemne. Lõppeks, kui sa oled juba heas vormis "hõberebane" (või äärmisel juhul polaarkaru), siis sa ju ei soovi, et sinu käevangus oleks mingi kortsus mõrd. Võid muidugi ka aeg-ajalt noorema mudeli vastu vahetada, aga kui võrrelda "säilimistähtaegu", siis Mees on nagu 1969 aasta Dodge Challenger, mis aastatega läheb aina ilusamaks ja väärtuslikumaks, naine on nagu 1980 ndate "moeröögatus" -- kunagi oli v. popp aga trend ei pea ajahambale vastu. Vabandan, natuke julm-šovinistlik see sai. ON naisi, kes suudavad Väärikalt Vananeda (a la Charlotte Rampling või Francoise Hardy), enamik ei suuda. Pikajalisem abielusuhe võiks min. 10 aastat noorem naine olla pigem reegliks kui erandiks.
Psühholoogiliselt on väga raske üksikul mehel arendada uut suhet üksiku naisega, kellel on kasvatada 1-2 järglast võõra mehega ja kelle jaoks sina mehena hakkad uues suhtes olemas kas kolmanda- või neljandajärguline. Ja nende järglaste isa pidevalt "murrab" omakorda sellesse uude suhtesse sisse.
to: Draax Ah, me kõik oleme omal moel katki. Kes rohkem, kes vähem. Omavahel rääkimine sellest, kes kuidas ja miks katki on, ehitab emotsionaalset lähedust ja see (eriti) naistele meeldib.
Ma saan aru, et nüansid ja nothing is perfect, aga ma jään seisukoha juurde, et alates 30+ läheb meestel elu oluliselt lihtsamaks, ole lihtsalt adekvaatne.
"Offf" Jälle jama. Leidub naisi, kes on meelsasti emad ja omandavad samal ajal ka haridust. Mul on naine (kodune, muide), kes studeerib ja oleks meelsasti nõus tegema veel vähemalt 2 kõrvaleriala bakas ja umbes 2 magistrit.
Mäs asja sa nüüd ajad. 10-15 aastat ongi täiesti normaalne vahe, kui plaanid PIKEMAT suhet. 20-30 on juba suts ekstreemne. Lõppeks, kui sa oled juba heas vormis "hõberebane" (või äärmisel juhul polaarkaru), siis sa ju ei soovi, et sinu käevangus oleks mingi kortsus mõrd. Võid muidugi ka aeg-ajalt noorema mudeli vastu vahetada, aga kui võrrelda "säilimistähtaegu", siis Mees on nagu 1969 aasta Dodge Challenger, mis aastatega läheb aina ilusamaks ja väärtuslikumaks, naine on nagu 1980 ndate "moeröögatus" -- kunagi oli v. popp aga trend ei pea ajahambale vastu. Vabandan, natuke julm-šovinistlik see sai. ON naisi, kes suudavad Väärikalt Vananeda (a la Charlotte Rampling või Francoise Hardy), enamik ei suuda. Pikajalisem abielusuhe võiks min. 10 aastat noorem naine olla pigem reegliks kui erandiks.
No see nüüd väga klassikalise ja stabiilse peremudeli jutt ei ole- kui korts on näos ja petipakid ripuvad siis vahetusse. Mis elu sellel 10a nooremal naisel siis on. Mees sureb keskmiselt ~10 aastat varem ära, siis on naisel ju 20+ aastat üksindust.
Kreeka mingi filosoof (ei meenu ja ei viitsi nime otsida) on muidugi öelnud, et ideaalne mehe ja naise vanusevahe on 15 aastat.
Ma ütleks, et 40+ kui on kõik lollused ja eksperimendid ära tehtud, natuke stabliseeritud, natuke karjääriredelil ronitud, natuke haridust omandatud, natuke networthikest kogutud, natuke lapsi suureks kasvatatud... võiks olla just see sobiv aeg kus võtta ette 3. (või 4. või kuidas kellegi) abielu (suhe) -- this time for real. Jätta seekord püsiarmuke ja juhusuhted "kus see ja teine". Eks vansuski sea juba oma piirid (kuidas, jällegi, kellelgi) ja siis on min 10 max 15 just see sobiv number, et kui oled juba 55 "heas vormis hõberebane" näeb su kaasa sinu kõrval ikka veel kaunis välja. Jällegi, inimesed on erinevad, teie mileaaž võib totaalselt varieeruda.
"Heki Fond" to: Draax Ah, me kõik oleme omal moel katki. Kes rohkem, kes vähem. Omavahel rääkimine sellest, kes kuidas ja miks katki on, ehitab emotsionaalset lähedust ja see (eriti) naistele meeldib.
Ma saan aru, et nüansid ja nothing is perfect, aga ma jään seisukoha juurde, et alates 30+ läheb meestel elu oluliselt lihtsamaks, ole lihtsalt adekvaatne.
Selles mõttes olen nõus, et meestel on lihtsam, sest saab rahulikult vaadata 1-2 vanuserühma allapoole, ilma et keegi selle peale kulmu kergitaks või hakkaks selja taga liigselt sosistama. Naiste puhul mulle tundub, et vaadatakse ikka viltu kui sa mingi 10a noorema mehega semmid (kuigi tuntud staaride seas see polegi nii harv).
Sinu nimekiri justkui ei ole liiga keeruline täita, aga selle viimase punkti juures jäin küll korra mõtlema. Uuringud nimelt näitavad, et keskealistest Eesti meestest pooled on ülekaalulised (selles valimis 'keskealised' 40-49 aastased). See tähendaks, et 20 kätekõverduse tegemine polegi enam nii iseenesestmõistetav kui võiks tunduda ja ilmselt pooled tuleks välja praakida?
"Draax" Sinu nimekiri justkui ei ole liiga keeruline täita, aga selle viimase punkti juures jäin küll korra mõtlema. Uuringud nimelt näitavad, et keskealistest Eesti meestest pooled on ülekaalulised (selles valimis 'keskealised' 40-49 aastased). See tähendaks, et 20 kätekõverduse tegemine polegi enam nii iseenesestmõistetav kui võiks tunduda ja ilmselt pooled tuleks välja praakida?
Meh, see oli utreeritud näide. Ma olen ise ka ülekaaluline (180cm/84kg), aga 30 jaksan ikka ära teha, siis hakkan väsima :) Point oli rohkem selles, et kui sa 4 esimest, tegelikult ülimadalat nõudmist ära suudad täita, siis tuleb kasuks, kui sa jaksad tõsta midagi, mida naine ise ei jaksa. There - you're already a man. Here's a gold medal!
"Heki Fond" Ega need 30+ meeste valikud liiga palju paremad ei ole. Kas üksikemad või põhjakaabe, või siis tulebki 10-15 aastat nooremaid naisi vaadata, kellele sümpatiseerivad vanemad, stabiilsust ja kindlust pakkuvamad mehed (sellesse valimisse kuuluvad ka äärmused nagu kullakaevajad või naised kellel lapsepõlvest lahendamata daddy-issue'd).
Igal juhul see endavanuste (+-5 aastat) valim liiga palju 1. sordi partnereid enam ei sisalda.
Ma ei tea, mida see 1. sordi valim peaks sisaldama, aga tean päris kindlasti, et 40+ naiste hulgas on ka kõige nõudlikumale maitsele sobivaid kaaslannasid olemas küll. Jah, need on ka ise nõudlikud. Olgu aga.
"Draax" Sinu nimekiri justkui ei ole liiga keeruline täita, aga selle viimase punkti juures jäin küll korra mõtlema. Uuringud nimelt näitavad, et keskealistest Eesti meestest pooled on ülekaalulised (selles valimis 'keskealised' 40-49 aastased). See tähendaks, et 20 kätekõverduse tegemine polegi enam nii iseenesestmõistetav kui võiks tunduda ja ilmselt pooled tuleks välja praakida?
Meh, see oli utreeritud näide. Ma olen ise ka ülekaaluline (180cm/84kg), aga 30 jaksan ikka ära teha, siis hakkan väsima :) Point oli rohkem selles, et kui sa 4 esimest, tegelikult ülimadalat nõudmist ära suudad täita, siis tuleb kasuks, kui sa jaksad tõsta midagi, mida naine ise ei jaksa. There - you're already a man. Here's a gold medal!
see pole mingi ülekaal, oleks ma nii kege, küll siis tenniseväljakul lammutaks:)
Täiskasvanud meeste seas on 180cm/84kg ideaalne suund, ainult need kes tõsiselt trenni teevad (ja kes muskleid ainete abil ei pumpa) või kelle geneetika soodustab riidepuuks olemist, on veelgi kergemad. Mis sest, et meditsiin peab seda kergelt ülekaaluliseks.
"Heki Fond" siis tuleb kasuks, kui sa jaksad tõsta midagi, mida naine ise ei jaksa. There - you're already a man. Here's a gold medal!
...ja kui sa oskad veel kruvi sisse keerata, kapiukse hingesid nii rehuleerida, et uks on kõigis kolmes dimensioonis loodis, kapiga paralleelne ja ei ole pinges, lambi soklit (mitte pirni) vahetada, teele jäädes purunenud rehvi vahetada ja koduse stereosüsteemi juhtmeid õigesti ühendada... siis oled vabsjee akadeemik-handyman ühes isikus :)