seal on veel üks eripära, nimelt vene ja läti keeled on märgatavalt lähedasemad ja läti keelt on venelastel tükk maad lihtsam õppida. Lisaks oskab enamus lätlasi vene keelt tunduvalt paremini kui enamik eestlasi. Kõigest eelnevast hoolimata ei salli enamus lätlasi ikkagi venelasi ja olen ka näinud patriootlikult ja venevaenulikult meelestatud Aleksander(s) Ivanov(s)-e :)) Aga suures plaanis on tavaline läti venelane samasugune, nagu Eesti venelased - vaatab vene tv-d, kiidab Putinit ja süüdistab kõigis maailma hädades kõiki teisi peale "vaese" Venemaa (ja tegelikult pole väga vahet, on see venelane Soomes, Saksamaa või Kanadas, mentaliteet on ikka sama).
"Offf""mutionu"
Tolgendasin eile ringi Kristiines ja Depos ja üllatavalt palju torkas inimmassis silama toredaid noori paare. Käimas käest kinni hoides ja naisel kõht ees. Mõnel ka üks juba vankris.
camouflage ütles pool juba ära. Lähed teenindusasutusse, seal on leti taga piltilus noor näitsik. Ulatab sulle kauba ja näed -- juba sõrmus sõrmes. ja aktsent (ja vahel ka füsignoomia) 100% slaavi.
Sama on DEPO noorpaaridega. Noored ja kõht ees paarikesed suhtlevad oma vahel vene keeles. Võid mind seekord sõnast võtta -- mul on autismispketri häire ja asperger -- ma panen selliseid detaile tähele ja need lähevad ajus statistika-andmebaasi.
Selge siis. Slaavlased - euterve mõttemaailmaga inimesd (lapsed sünnivad armastusest). Eestlased - väärastunud mõttemaailmaga inimesed. Laste saamise tasuvust, kui investeeringut excelis arvutamine on minu mõistes ebanormaalsus ja hälve.
"Offf"
Sama on DEPO noorpaaridega. Noored ja kõht ees paarikesed suhtlevad oma vahel vene keeles. Võid mind seekord sõnast võtta -- mul on autismispketri häire ja asperger -- ma panen selliseid detaile tähele ja need lähevad ajus statistika-andmebaasi.
Offf,
sinu spektihäirega on kas miskit kole viltu või kipud sa ise slaavi-enamusega kaubanduspindadele. Päris statistika räägib selgelt teist keelt - eestlaste sündivus Eestis ületab slaavlaste oma. Mitte vaid absoluutnumbrites vaid ka "last naise kohta" kategoorias.
Näiteks alloleva järgi on 7 aastaga vene rahvusest Eesti elanike hulk vähenenud tervelt 10%. Seda on päris palju. Loomulikult ei saa välistada, et osaliselt võib põhjus olla ka "ma ei taha ennast enam venelasena määratleda".
suur vale, väike vale ja statistika ...
Minge kuulake keelt selles linnas, kus elate ja te ei saa eksida numbrite rägastikku
Mida suurem linn, seda vähem eesti keelt.
Viibisin hiljuti 3 päeva Viljandis. Vene keelt kuulsin vaid paar korda .
Soome keelt kuulsin isegi rohkem linnas, pubis, kaubamajas ja hotellis.
Selle järgi ütleks - normaalne Eesti linn suvel kui on puhkuste ja reiside periood
Mida Tallinn ja Tartu kaugeltki pole enam
Minge kuulake keelt selles linnas, kus elate ja te ei saa eksida numbrite rägastikku
Mida suurem linn, seda vähem eesti keelt.
Viibisin hiljuti 3 päeva Viljandis. Vene keelt kuulsin vaid paar korda .
Soome keelt kuulsin isegi rohkem linnas, pubis, kaubamajas ja hotellis.
Selle järgi ütleks - normaalne Eesti linn suvel kui on puhkuste ja reiside periood
Mida Tallinn ja Tartu kaugeltki pole enam
"Offf"
GenZ küsib "a miks mul seda jama vaja on" ja "A mis ma selle eest saan"
Olla ju võib, et ma armastan sind, aga ütle mul mis ma sest saan
Sünduvus võib statistiliselt isegi ületada, aga "silma järgi" on noortel vene naistel suht varakult "sõrmus sõrmes"
Samal ajal, nii kurb kui see ka pole, noorel eesti naisel on käed küünarnukini ära lõigutud või sigareti-põletuse jägi täis (enesevigastamine on päris masendavalt massiivne trend).
Samal ajal, nii kurb kui see ka pole, noorel eesti naisel on käed küünarnukini ära lõigutud või sigareti-põletuse jägi täis (enesevigastamine on päris masendavalt massiivne trend).
Ma siis jagan siia, sündivuseteema vahele, et meil on Tallinnas koht nimega Ideekeskus, kus korraldame muuhulgas ka kiirkohtinguid - õige partneri leidmine aitab kindlasti sündivusele kaasa :D. Selline alternatiiv Bumblele ja Tinderile.
Järgmisele üritusele 2 meestepiletit on veel alles (naised täis), kohting toimub 10.09.2024 kell 18.30-20.30. Aadress on Sõpruse puiestee 44, Tallinn. FB-s saab lisainfot, vaadake gruppi "Kiirkohtingud Tallinnas".
2 allesjäänud piletit on siin: https://kristiinvesteerib.ee/pood/networkingu-ohtu-kiirkohting-10-09-2024-mehed
Järgmisele üritusele 2 meestepiletit on veel alles (naised täis), kohting toimub 10.09.2024 kell 18.30-20.30. Aadress on Sõpruse puiestee 44, Tallinn. FB-s saab lisainfot, vaadake gruppi "Kiirkohtingud Tallinnas".
2 allesjäänud piletit on siin: https://kristiinvesteerib.ee/pood/networkingu-ohtu-kiirkohting-10-09-2024-mehed
To: syda0202, sa müüd põrsast kotis. Ei sinu tekst ega sinu pandud link ei sisalda ühte silpigi selgitust, et mida üritus endast kujutab ja kes on sinna oodatud.
"ttrust"
To: syda0202, sa müüd põrsast kotis. Ei sinu tekst ega sinu pandud link ei sisalda ühte silpigi selgitust, et mida üritus endast kujutab ja kes on sinna oodatud.
Autor ei paista olevat eriti hea turundaja, aga siin oleks nagu rohkem infot:
https://www.facebook.com/groups/499286219521268
"Offf"
Sünduvus võib statistiliselt isegi ületada, aga "silma järgi" on noortel vene naistel suht varakult "sõrmus sõrmes"
Ma ei ole sellise stereotüpiseerimisega nõus. Ilmselt sõltub kellega sa kokku puutud.
Sõna "Kiirkohting" tähendab üldiselt seda, et tekib juurde üksikemasid, kes ei tea, kes on tema lapse isa.
"raulir"
Ma ei ole sellise stereotüpiseerimisega nõus. Ilmselt sõltub kellega sa kokku puutud.
See tähelepanek on tehtud teenindusasutustes teenindava personali pealt. Muide, olen ka kooli koridoris kohanud täitsa hirmsasti ära lõigutud käsivartega tütarlapsi.
"ttrust"
Sõna "Kiirkohting" tähendab üldiselt seda, et tekib juurde üksikemasid, kes ei tea, kes on tema lapse isa.
Ma ei arva seda. Enne tekib neid juurde ööklubist, kohtinguäpist, abielu kõrvalt jne kui kohtamisele suunatud ürituselt, kuhu tõsise tutvumissuunitlusega inimesed lähevad tutvumiseks vaimselt valmistunult isiklikult kohale ja on selle eest ka raha maksnud.
"Offf""raulir"
See tähelepanek on tehtud teenindusasutustes teenindava personali pealt. Muide, olen ka kooli koridoris kohanud täitsa hirmsasti ära lõigutud käsivartega tütarlapsi.
Ma pole tõepoolest viimasel ajal eesti teenindava personaliga väga palju kokku puutunud.
Väidaks siiski, et selliseid on suht väike protsent.
Küll aga on eesti naissool keskmiselt väljaspoole näidatav enesehinnang väga kõrge. Kui suhelda erinevatest rahvustest inimestega, siis torkab see kohe silma. Isegi mitte ainult romantilisel tasandil, aga ilmselt ka sellel.
"raulir""ttrust"
Ma ei arva seda. Enne tekib neid juurde ööklubist, kohtinguäpist, abielu kõrvalt jne kui kohtamisele suunatud ürituselt, kuhu tõsise tutvumissuunitlusega inimesed lähevad tutvumiseks vaimselt valmistunult isiklikult kohale ja on selle eest ka raha maksnud.
Keegi võiks seal ära käia ja arvustuse kirjutada :)
Olen koguaeg olnud arvamusel, et meie nn. emapalga süsteem, mis seob selle toetuse eelnevalt saadud palgaga, pigem pärsib sündivust. Naised, kes soovivad lapsi saada lükkavad seda muudkui edasi, sest ennem on vaja ennast üles töötada kõrge palga peale, et suuremat emapalka hakata saama. Aastad aga muudkui lähevad. Tulevad üha uued astmed karjääriredelil ja nagu ütles papa Kiir: Nüüd kus selle asjaga on juba nii kaugele jõutud, ei saa seda enam pooleli jätta. Pigem peaks nügima noori lapsi saama võimalikult varem.
Nüüd siis on Soome kuuldavasti kaalumas lahendust sündivusprobleemile, kus pakutakse soodustusi näiteks elamuaseme laenude kompenseerimise kaudu noortele, kes on saanud lapsi enne 30-ndat eluaastat.
Nüüd siis on Soome kuuldavasti kaalumas lahendust sündivusprobleemile, kus pakutakse soodustusi näiteks elamuaseme laenude kompenseerimise kaudu noortele, kes on saanud lapsi enne 30-ndat eluaastat.
Nagu bitcoiniga, ei võta veel välja, äkki tõseub veel, ei praegu pole mõtet välja võtta graafik lendab taevasse, ootame veel natuke... PAANIKA... ainult xxxxx EUR... lossi vähendamiseks teeme EURC-ks :)
Jah, emapalk soosib edasilükkamist ja täiesti idiootlikku "damage controlit" kus 30ndates "nüüd kohe peab".
Psühholoogiliselt on see väga väga vale. Äkki peaks "emapalga" keerama "pahupidi". Mida ROHKEM teenid, seda ROHKEM emapalgas kaotad. See võiks motiveerida 20ndates oma 3 opossumit valmis tegema :)
Jah, emapalk soosib edasilükkamist ja täiesti idiootlikku "damage controlit" kus 30ndates "nüüd kohe peab".
Psühholoogiliselt on see väga väga vale. Äkki peaks "emapalga" keerama "pahupidi". Mida ROHKEM teenid, seda ROHKEM emapalgas kaotad. See võiks motiveerida 20ndates oma 3 opossumit valmis tegema :)
Alsutaks siis ülemisest otsast pihta "2024. aastal on maksimummäär 4733,53 eurot kuus" < ja see hakkaks vähenema vastavalt makstud sotsmaksule. Soodustaks ka seda, et noor ema saab 3ks aastaks koju jääda ja olla ametilt EMA ja "tooks pereelarvesse" ka oma panuse. Nagu kaks kärbest ühe hoobiga -- ema on täiskohaga ema (kodune) ja possumeid saaks ka juurde. Ei?
Teine asi on vanemapalga ajal töötamine. Emale või isale võiks vanemapalga ajal jääda võimalus töötada ja sissetulekut saada vanemapalgas kaotamata. Paljud sooviks oma professionaalset karjääri jätkata kasvõi osaliselt, kuid "surve" on lapse kõrvalt mitte millegi muuga tegeleda ja "tasuta" raha ju. Sellega kaasneks osaliselt muidugi pettus, et vanemapalka arvestatakse enam teeniva vanema järgi, kuid koju jääb hoopis teine jne. Kuid praegune lahendus soosib 1,5 aastat karjäärialast mittemidagitegemist.
"mihkel48"
Kuid praegune lahendus soosib 1,5 aastat karjäärialast mittemidagitegemist.
Sest sa ei suuda hinnata, et Ema (või Isa) [suure algustähega] olemine on üks suuremaid ja nõudlikumaid karjääre üldse. Miks -- sest "noor vallaline naine" oli 20. sajandi alguses kõige kaitsetum ja kõige nõrgem ühiskonnaliige üldse. Talle võis maksta näruseid penne ja nõuda ületunde ja kurat teab mida. Ja otse loomulikult Meie Jumal Turg kasutas selle ära ja maskeeris selle igasugu ilusate sõnadega nagu "naisliikumine" ja "karjäär" ja "iseseisvus" ja "õigused" ja määris "koduperenaise" ja "ema" kuvandi "sünnitusmasina" ja muude halvustavate siltidega.
PALJU ÕNNE -- saavutasime selle, 21. sajandil, kus me TEOORIAS peaks olema jõukamad ja edukamad kui 20. sajandi alguses, EI TULE keskmine pere enam toime nii, et "Man Provides". Lihsalt sunnitud on mõlemad pereliikmed töötama.
Ma siiralt loodan, et tegemist on ajutise häbega ja see korrigeeritakse välja enne kui Valge Kristlik Lääne Tsivilisatsioon (nagu meie seda mõistame) lõplikult hukka saab.
Sest täna "klassikaline peremudel" kus "naine on kodune" moslemimaadest ja aafrikast lihsalt "sünnitab valged surnuks"