winger, jah, ma "loen" tavaliselt ca ühe nädala äripäevad korraga läbi ja tänasele pole veel otsa komistanud :)
jah, nüüd lugesin, ja 1600 olümpiariiet kogu montoni keti peale on ikka ehmatavalt väike kogus, ka ilma kullata.
mis ühe täiskasvanud olümpiainimese kampsuni letihind oli?
mis ühe täiskasvanud olümpiainimese kampsuni letihind oli?
Tõmmates paralleeli autospordiga imestan kuidas meie sõitjad üldse parematesse sarjadesse ja võistkondadesse saavad. Näiteks minu ja nii mõnegi teise eestlase jaoks, on huvi Ralli WRC vastu küll kadunud. Aga keda huvitavad väikesed Eesti rahad! Selge, et suurriigid ruulivad. Kahju.
Vivat Kiku ! Mina hakkan juba uskuma kolmandasse ja enamassegi meie meeste poolt. Sügav kummardus kõigi Eesti sportlaste ees.
Ei tahaks küll peotuju ära rikkuda aga ühe inimese kommentaar võib küll palju kurja teha:
http://tokintmash.pri.ee/kiku.mp3
Ei tahaks küll peotuju ära rikkuda aga ühe inimese kommentaar võib küll palju kurja teha:
http://tokintmash.pri.ee/kiku.mp3
foster, priceless!
teine naisterahvas eestlastel ,kellel on nyyd kaks kulda.ehk tuleb lisagi.super muidugi.
"This material can be viewed only within the Eurovision territory. As we cannot confirm that you are within this territory, we regret that you will be unable to view this material."
Mis on ühist Olümpiamängude ülekandeõigustel ja Eurovisioonil?
Aru ma ei mõista...
B.
Mis on ühist Olümpiamängude ülekandeõigustel ja Eurovisioonil?
Aru ma ei mõista...
B.
Ma näen neid kanaleid. Väga positiivne, et need streamid on ilma kommentaaridetta.
Ühendus tähemehelt.
Kohaliku DigiTV teenused siis arvatavasti.
Eurovisiooniga võib niipalju seotud olla, et see EBU ehk Euroopa rinhäälingu oma ja sealtkadu autoriõigused ülekannetele, mis teatavasti väga täpselt on äramääratletud kõikide meediakandjate jaoks.
Ühendus tähemehelt.
Kohaliku DigiTV teenused siis arvatavasti.
Eurovisiooniga võib niipalju seotud olla, et see EBU ehk Euroopa rinhäälingu oma ja sealtkadu autoriõigused ülekannetele, mis teatavasti väga täpselt on äramääratletud kõikide meediakandjate jaoks.
Foster, see on parim:D:D
julm tädi jah ...
siseinfo.ee's üleval meeste 15km klassika finishiajad. :)
palju õnne Veerpalu
Veerpalu veel kuld !!!
Sai kulla? :o
Pole eestimaal, ei tea üldse! Netitan, aga ei leia veel midagi!
Pole eestimaal, ei tea üldse! Netitan, aga ei leia veel midagi!
Ei ole veel saanud aga lootus on.
ootame...
mis seisud on?
mis seisud on?
kuld kodus, mae napilt pronksilt väljas
PÕHIMÕTTELISELT SAI JUBA KULLA!
Balzamzil läheb jälle hästi:D.
Ehk hakkame tähistama siis.
Ehk hakkame tähistama siis.