teine kuld!!!
Elagu! Elagu! Elagu!
Kahekordne Olümpiavõitja - PALJU ÕNNE!!
2 sõitu ja teenis 3.2mlj. õnne
KRISTINA - SUPER! Tubli! Palju õnne!
2 milli :)
Olümpiakomitee pankrot :)!
Elagu Kristina! SUPER
Selle 3,2 miljoni eegi teenimiseks investeeris Kristiina 20a.ränkraskeid treeninguid.See on kõige raskem investeering planeet Maal.
eks ta ole varem ka juba teeninud MK etapivõidu eest saab kah raha
Seda küll aga siin on ikka maailma kõige suurem au ja kuulsus oma maa ja rahva auks ja kogu spordi kuulsuseks ja see on kõikide sportlaste unelm ja ülim saavutus tulla olümpiavõitjaks.
Küsimus suurele ringile!!!Kui paljud teist käivad suusatamas ja paljud nüüd see nädalavahetus plaanivad minna imekaunite lõuna-eesti lumiste metsade ja nõlvade vahele?
Küsimus suurele ringile!!!Kui paljud teist käivad suusatamas ja paljud nüüd see nädalavahetus plaanivad minna imekaunite lõuna-eesti lumiste metsade ja nõlvade vahele?
suusa müüjatel kiired päevad tulemas
Mina:) Aga minek oli juba 2 nädalat tagasi planeeritud:D
Olümpiakomiteest on kahju,tuleb vist minna riigireservi kallale-medaleid tuleb ju veel...:)
Mina küll ei käi kuid lapsele ostsin suusavarustuse eelmise nädala lõpus ära, küll tema käib minu eest ära!
Kristina on super!!!
Lp. foorumlased käige ikka suusatamas.See on ka mulle üks lemmikspordiala.Mäletan kui olin veel 17 a. siis lugesin pidevalt ajakirja "Põhjanael" ja seal juba rääkis Kristiinast.Ta oli 13a. kui Tartu lähedal Vooremäel näpsas 5km vabatehnika sõidus II koha Eesti Meistrivõistlustel.See oli tema elu esimene kärgatus.Lugesin tema kohta jutu läbi ja alati leidsin tema saavutustes väga suurt motivatsiooni mis on mind saatnud viimased 15 a.Ta on parimatest parim.Olen teda isiklikult näinud Otepääl treenimas kui olen seal isegi rulluisutanud Tehvandi olümpiaspordi keskuse juures.
hmm, positiivsed emotsioonid tõstavad teatavasti tööviljakust, seega peaks Eesti GDP kasv olema ka märgatavalt mõjutatud Kristiina medalitest ... need välja antud miljonid on selle kõrval tühiasi ...
olen seda korra juba kirjutanud siin foorumites: 80 ndatel tuvastati Leedus, et peale Zhalgirise võitu AKSK üle oli tööviljakus järgmistel päevadel ca 10% kõrgem
olen seda korra juba kirjutanud siin foorumites: 80 ndatel tuvastati Leedus, et peale Zhalgirise võitu AKSK üle oli tööviljakus järgmistel päevadel ca 10% kõrgem
VÄGEV KIKU!
Kõik suusatama:)
Kõik suusatama:)
Ja vaadake kallid inimesed,kui imeilus ilm täna on.Loodame,et ka nädalavahetus tuleb superilus ilm siis lõuna-eesti metsad kubisevad suusatajatest.Henno märkus tööviljakuse kasvu suhtes on kindlasti usutav.