Eesti energeetika

Ei ole. Sina oled suures poliitikas täiesti teisejärguline. Nendel aruteludel on oluline ainult see, et ekrikute agenda igal juhul peale jääks. Neil on selleks tegevuskava väga hoolikalt ette valmistatud, et ainult nende agenda peale jääks ja et ainult nemad sõna saaksid. Vaata videot Põltsamaal toimunust.

Kui nende agenda on tuulikute vastu seal, kus mina puhkan siis see sobib mulle…
Kusjuures ma lugesin mingit lugu, kus EKRE poliitikutest keegi algatas äkki detailplaneeringu tuulikute rajamiseks Viimsi või oli see Jõelähtme kanti…

3 Likes

Kõik ülejäänud, ärge siis unustage, Ekre teile sõnaõigust ei anna, olete tühised putukad tema kõrgeaususe, kuningas Martini poliitilistes mängudes ja teie ainus eesmärk elus, peab olema püüda kuninga laualt langevaid koorukesi, vandudes tänutäheks igavest truudust kuni surmani.
Ekrega ühist usku mitte jagavad kodanikud põletatakse silmagi pilgutamata tuleriidal.
Ptüi, rsk.!

Siin sõimab nüüd küll üks pada katelt.

2 Likes

Seegi on juba edasiminek, et lõpuks tunnistatakse, rändtsirkuse jaoks ei ole asi mingis infrahelis jne, vaid ennekõike Martini poliitiliste ambitsioonide täitmises, mida tentsikud kuulekalt läbi viivad.

1 Like

Tõmmake pidurit! Igaüks teab et Astangu paneelmajade vahele ei hakka keegi tuulegeneraatoreid püstitama, seega “püstitage otse minu tagahoovi” on selle ütleja meelega välja aetud lollus.

6 Likes

Ahh, mis sa plärad…

1 Like

Kui mu elukohta tead, kas teed nüüd tapmisähvardusi, nagu tuuleparke rajavatele inimestele ikka usklike poolt aeg-ajalt tehakse?

Tegelikult oleks kõige õigem koht tuulikule Toompeal, lossiplatsil. Siis oleks kohe näha, kes boliitikutest on roheline ja kes mitte.

*boliitik - kuutõbise erivorm.

1 Like

Nad ei suuda seda Toompea lossi esist parkimistki ära lõpetada.

Kuulasin ka taustaks seda Põltsamaa koosolekut, päris kurb tegelikult kui sul on saalitäis täiskasvanud inimesi, kellest suur osa lihtsalt otsib võimalust “võimuesindajale ära panna” ja siis vastavalt oma pädevusele kas räuskab mingeid “TAASTUVENERGIA!?? ENERGIA EI OLE TAASTUV!!”, “MIDA SA SEAL TÖÖTAD KUI SA EI TEA!?” loosungeid esinejate lausetele vahele või lihtsalt naerab ja lõugab kaasa kaasvõitlejatele.

Seda asja kuidagi tõsiseltvõetavalt teha nii, et inimesed päriselt ka midagi küsida saaks ja üle 30 sekundit pikad vahelesegamata või hirmust värisevate ametnike poolsed soperdised vastu saaks, siis peaks seda asja ikkagi kuidagi jõulisemalt modereerima (ühistu koosolekule lähed, siis miskipärast seltskonda ei võeta kui doki ei näita, et päriselt ka antud kohas elad, aga seal näe saab), teha mingi hoiatuste süsteem ja süsteemsed vahelesegajad eskortida viisakalt ruumist välja jne.

8 Likes

… heh, nojah… energia on ju teadupärast jääv, newton…

Punkt üks. Sul puudub SEADUSLIK ALUS dokumenti küsida. Suvalise jeekimi saab pikema jututa kusagile pimedasse kohta saata.
Punkt kaks - sul puudub võimekus kontrollida elukohta. Isegi kui sa isikukoodi tead on õigus isikoodi järgi elukohta pärida ikkagi ainult “menetlejal” ja neilgi, sõltub täpsusest. Näiteks MuPo saab ainult “tallinnlane/mittatallinnlane” vastuse. Muul juhul piir- või maakonna täpsusega.
Sina, eraisikuna, saad vastu lonti.
Punkt kolm. Kuhu jääb teie ajaloo-alane haridus. Lenini kõnekoosolekuid peeti nii, et Lenin sõimas-sõimas-sõimas oponente ja kui keegi midagi vastu üritas ütelda, siis tursked, madrusesärkides patrioodid lasid rusikad käiku või toimetasid möliseja kiirelt ukse taha.
Keegi kapral Adolf pidas NSDAP koosolekuid sama moodi. Kui mõni oponent püüdis loosungite vahele “mõistuse häält” kuuladavale tuua, tulid kohe tursked, pruunides särkides tõelised saksa rahvsuölased ja toimetasid segaja kenasti ukse taha koos kerge klobimisega.
Ütle nüüd palun, miks peaks meie pisikesed kvaasinatsid tegema midagi teistmoodi??? See on töökindel, hea, ajaloos korduvalt järele proovitud ja töötav!!! meetod.
Oponentidele köetakse molli ja visatakse ukse taha. Ja kui juhtub selline koosolek olema, kus opositsiooni on enamus, siis korraldatakse lihtsalt lööming, või lastakse üritus “vahelekarjujate” abil põhja. Nihil nova sub soli.

4 Likes

Ma usun, et mingi aeg ikka “võimuesindajale ära pannakse”. Kas mitte lauluväljakul ei võetud ülesse laulu Viimsest reliikviast “Mässajate laul”?

2 Likes

Kes seal siis kohalik ei olnud? Ma tundsin näo järgi küll ühe inimese ära, kes on suhtkoht kohalik.
Sa üldse tead kuhu need tuulikud püsti tahetakse panna?

4 Likes

Ma ei tea miks, aga mulle tundub, et ühel kodanikul on täna taas tabletid võtmata.

12 Likes

See peaks samuti aitama, kui tüütud spämm-kommentaarid saavad vajutuse musta lipu peale ja sealt alt teha valik “spämm”. Ehk moderaator saab ka indikatsiooni kui mitu korda ühte kommentaari on spämmiks tembeldatud. Ühe märgise peale ei pruugi moderaator reageerida.
Muide, kes teab, miks on siia vaja ühte videot kaks korda panna?

1 Like

Musta lipu valllguseees, musta lipu valguses…

Just nii, Martinile sobivad igasugused teemad kus vastanduda saab ja neid hääli püüda. Pole välistatud, et ta isegi mõnda tuulikuärisse investeerinud on. Aga see ei saa olla põhjuseks mitte rääkida tegelikest tuulkuprobleemidest vaatamata sellele, et sa kunagi Martinit valima ei hakka.

4 Likes

Saksamaa esimene meretuulepark lammutatakse maha kõigest 15 aastat peale tööle hakkamist

https://energynewsbeat.co/after-only-15-years-of-operation-germanys-first-offshore-wind-farm-being-scrapped/

Põhjus ? Pole enam kasumlik.
Selle tööle hakkamisel maksti tuuleärikatele riigi toetust 15,4 senti kWh eest, nüüd on see mandunud hädiseks 3,9 sendini kWh eest. Ei too sellega enam kasumit

Kuid energiat on vaja. Sellest ka hullud plaanid, et Eesti peaks Saksamaale meretuuleparkides elektrit tootma hakkama ikka sellesama tuule abil, mis puhub merel meil samamoodi kui Saksa meres . Kõik kulud + dotatsioonid jäävad muidugi siis juhmakate pärismaalaste kanda, ise peame neid ka hooldama, parandama ja kui enam vaja ei ole, siis ka utiliseerima .

Eesti sarnaneb sellise teenijatüdrukuga, kellest Tammsaare rääkis oma romaanis Elu ja armastus. Need vaesed tüdrukud maalt soovisid saada teenijakohta mõne jõuka üksiku härra juurde linnas. Pandi ajalehte vastav kuulutus ja lisati juurde kõigega nõus

Selle peale saadi koht otsekohe. Härradele meeldisid noored värsked tüdrukud, kes on kõigega nõus.

Iseseisva riigi kohta on see siiski liiga alandav, et ollakse kõigega nõus , olgu siis meretuulepargid suurriikide hüvanguks või võõraste vangide maaletoomine.

11 Likes