Kas räpp tappis MTV ?
Pigem reality showd ja sotsiaalmeedia - tiktok, youtube shorts jms pealetung.
Nii ongi, kui varem pandi peo taustaks jooksma mõni MTV programm, koos muusikavideotega, siis nüüd lastakse seda kraami soovitud internetistreamist, kasvõi youtubest.
2002 oli omajagu parem kui see ühe hiti ime järgmise hiti väljaimemise katse… Antud lugu väga vist isegi MTV-s ketast ei keerutanud.
Läks kõigest 44 aastat:D
It was the first music video shown on MTV in the US, airing at 12:01 a.m. on 1 August 1981
Selle saatel sai kõike tehtud, v.a. elavat kana sütel grillitud. Samas oli väga palju varjundeid. Terve kümnend neiud arvasid, et kui solaarium, siis oledki paremas kohas. See tõi su lähemale ainult komplimendile, et kui kaunis jume sul on.
Kohalike valimiste puhul midagi temaatilist muusikult, kes YouTube’i raevupursked mahedaks metaliks moondab
Üks veel parem koos Bodycount stiilis räpisoologa valge maikaga tüübilt
WHAT??? Ärge palun reostage!
Kuidas ma reostan? 3 lugu mu lemmik bändilt, siin on pandund 10+ lugu järjest
ahjaa, üks veel
Tänaseks võib positsioonid sulgeda, siit nagunii rohkem välja ei pigista ja head mussi kuulat, ikkagi reede õhtu.
veidi küll hilinenud pühadetervitus tähelastelt, kindlasti ka oma armastatud isadele
Mingisugune vanurite bänd - - Limp Bizkit - - on nüüd tohutult palju kuulsam, kui see varem oli ja paljud inimesed kogu maailmas on selle bändi nime esmakordselt selgeks õppinud ning käinud internetist uurimas ja puurimas, mis värk on.
Ja kõik see ainult tänu sellele, et mingi seltskond siin, Eestis, üritas seda bändi siia esinema tuua ja mingi teine seltskond siin üritas seda esinemist ära keelata. Ja see kõik jõudis maailmameediasse kui metsikult tähtis uudis.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120417666/vallutas-valismeedia-limp-bizkiti-tallinna-kontserdi-tuhistamist-kajastasid-mitmed-mainekad-valjaanded
Nüüd on vaja bändil lihtsalt venemaal ja mujal putinit fännavates piirkondades suur rahaliselt edukas tuuritamine korraldada – uus kuulsus tuleb ära kasutada.
Ka mulle tõi uudis uut taasavastamisrõõmu - olingi unustanud et sellised muusikapalad kunagi eksisteerisid, mis kunagi ammu raadiost aeg-ajalt tulid.