Disko pole oluline, punk on põhiline

Tänasen päeval muidugi selline lugu eetrisse ei läheks

Pantokraator - Jäi servi seisma
Tahaks seda elamust uuesti kogeda…

image

Oled alaealine? Link töötab ilusti

Mille link see on? Vbl mul polegi kontot seal.

to: kasutaja314
See video tahab Youtubes kontot. Staatilise pildiga heliriba, bändi W.A.S.P. lugu nimega “Animal (F**k Like a Beast)”, nagu wikipedia seda sellisena nimetab.

Kas mitte ka siit ei käinud läbi üks tore andmebaas, mida ka ise sai täiendada, kus olid kenasti kõik ENSV ajal pätsatud lood koos originaalidega üles loetud.
Ise ei leia enam linki üles…

Eks ole “pehmelt öeldes kontroversaalse” sõnumiga lugusid ennegi tehtud:

Disko ajastul on seda korduvalt “kaverdatud”
Näituseks A La Carte versioonis on pool “karmimat teksti” maha kratsitud:

Saragossa Band versioonis pole orignaalsõnadest üldse midagi järele jäänud ja on tehtud selline tüüpiline behme lääge eurdisko variant.
Aga noh, portsu minu poolt üles laetud eesti muusika seast, kus oli ka hulk “Bläk Roketit” sattus “copyright claimi” alla miskipärast ainult “Mööngem Tõika”. Ilusti oli kirjas, et “esindaja” ja “õigused” jne. Jajah, seal on terve album, aga teile jäi see üks lugu nöögritest jalgu. Jajajh, kindlasti ma usun “kopirait kleimi”.

Kontroversaalsetest sõnumitest rääkides…

2 Likes

Mõtled vist seda linki? kaverid

2 Likes

Mind ei häiri kui tegemist oli ausa kaveriga - see ei ole isegi “pätsamine”.

“Hüvasti, Maria” Vello Orumetsa versioon on IMHO isegi parem kui originaal.

Häirib kui tõepoolest ilma viiteta pätsati nagu antud multikas :slight_smile:

Kui nii nõrganärviline oled, siis soovitan hispaaniakeelse popmuusika sisusse mitte süveneda :slight_smile:

Inervjuu eesti pungiskeenest Ülases Ausus au sisse! Ülase kogukonna hingeelu oma täies hiilguses - Müürileht

Seoses Kimmeli show tühistamisega, lugu nimega Fcking Ben Affleck

2 Likes

ülase12 on ühe mu berliini vaieldamatu lemmikkoha - skvotterite ja anarhistide poolt vallutatud massiivse bastioni - köpi, väikevend … mitte päris küll nii aus, toores, ropp ja ehe, kuid siiski … et tuua rohkem noori läpakas tehtud šabloontümaka juurest eheda ja kontserdielamusena kordumatu muusika juurde, vajaks meil ehk piletite ja õlle hind kohati mõningast kliendiprofiilile kohendamist … köpenickeri keldriuksel öeldi mõni kuu tagasi soome punkbändide laivile siirdudes, et ‘anna palju tahad’ ja poolekilone sternburg pilsener maksis muutumatult 1,50 … aga midagi meil siin õnneks siiski toimub… eile-üleeile olid ka hungris kaks väga kõva üritust.

2 Likes

Kellel siis ei oleks Youtubes kontot. Huvitav ongi see, et kui ma otse Youtubes selle nime järgi otsin siis leian ja saan vaadata aga siin foorumis viskab osadele videotele veakoodi. Osad jällegi mängivad ilusti. Seega probleem pole õigustes.

Kusagil nägin neist dokki. Kuidas nende maskid on ajas muutunud ja miks kellegi oma just selline on. Mäletan, et oli väga mõnus vaatamine.

Ammusel ajal, kui MTV Unplugged oli veel pop ja noortepärane oli üks bänd nimega Nirvana ja nad esitasid ühe ameerika kantri loo

1 Like

Kunagi ammusel ajal ( kui MTV oli pop ) said nad selle looga suhteliselt kuulsaks

ja nüüd kõlavad nad nii

Ja saabki MTV ajalooks.

The end of an era: MTV music channels to be switched off across Europe by end of 2025