When mapping a new Cursor project in your head
Kui maja ainuke räuskav Kären on teist korda ukse taga käinud ja teist korda vabandanud liiga kõva muusika eest. Kuni Kären uuesti täiesti närvi ajas.
PS! Sorry teised naabrid, tegelen fixiga.
Lol crazy bitch Karen… ütlesid, et kuulad klassikat. Ja lubasid mulle politsei kutsuda, kui ma muusikat vaiksemaks ei pane. Eks vaatame…
PS järgmist prodigy laulu ei pane. Just in case.
Ah vahet pole. Kuna Kären räuskas kohe esimesest sekundist alates ja hakkas ähvardama, siis… ainult et I’ll do it elegantly.
p… kõik metal,punk, jne see on absoluutselt parim lugu eales
ah pekki, ikka vist sai vale video. mtv oli vist see, kus banaanisöömine alguse sai
Pekki, ma siiamaani ei tea, mida Kareniga teha.
Variant a) vabandada nüüd juba kolmandat või neljandat korda paaripäevase eksimuse pärast Ja sealjuures teadmatusest tingitud eksimuse pärast - mul polnud aimugi, et Karen ka üldse olemas on.
või
b) fuck that fucking bitch; ma ei teinud teadlikult ja oleks veel kiiremini asja fixinud, kui esimene kontakt oleks normaalne suhtlus olnud, mitte räuskav Karen ukse taga, kes kogu päeva ära rikub.
Variant a oleks lihtsam handleda / s-t kiirem fix. Samas, siis räuskav karen jääbki räuskavaks kareniks. L-t overhang. Ja ühtlasi ei saakski kunagi teada, mis max volume level olla võiks / different music. Nii et ma ise ei saagi mitte kunagi ennast vabana tunda. Lihtsalt selle kuradi 1-time Karen eventi pärast. Peale paari aastat sellist elu, et ma elasin küll samas majas, aga isegi ei teadnud ta eksistentsist. Enne seda ei teadnudki, et naabrid on; nüüd tunnen ennast alati ohustatuna, kui volume nupu 1 jupi üles keeran.
Variant b vajaks seda, et Karen tunnistaks oma eksimust ka. Aga ma kahtlustan, et no fucking chance in hell. tal on STAATUS. lol. ta on OMANIK. OMANIK. TAL ON BETOONI.
Oeh.