Täna oli kiirete näppudega tüüpidel turul hea päev
A mis sa selle ühe loo kaupa ikka slipitad- lao ikka täispikk kontsert letti
Lihtsalt heiteda tahaks, mees kes oleks väärinud staadione, pidi tuuritama kuskil nõuka aegsetest kultuurimajades ja ma käisin mingil 5 konstertil järjest, olles noor,karvane ja loll kui telliskivi. Graps jääb igavesti minu mällu.
See on vana asi, enne kui minna YTi mussi kuulama, tuleb kõik possud kinni panna.
Aga jälgide selle laulja näoilmeid, eriti 32.-33. sekundil, absoluutne maailmaklass. Naised õppige!
Veits hilja avastasin(aga noh, parem Hilja kui Malle), aga keegi hää inime on enda kanda võtnud Lamb of God täispika kontserdi videopildi ja heli. Seepärast mulle sobibki selliseid kontserte youtube-ist vaadata, mitte kohapeal olla. Et vaatad enda elamises kuna tahad, kuulad musa nii kõvasti kui tahad ja paned video pausile, kui on vaja külmakapist õllet juurde tuua.
Keegi ei trügi enda nutiplutitelefoniga sul kuklas, et prses heli ja värisevate kätega filmitud hägust videot saada ja mida pärast youtube-i üles laadida.
Ehk siis tulevik ongi selline, kui konsadel käivad ainult juutuuberid ja ülejäänud ahvid vahivad telekast?
Käisin äsja Kopenhaagenis Ghosti kontserdil ja seal ei olnud mitte ühtegi filmijat, kuna kasutati Yondr kotte - > https://www.overyondr.com/phone-locking-pouch
Ghost lihtsalt tegi sellise otsuse, et nende käimasoleval tuuril filmimist ja teiste segamist ei ole. Olen neile selle eest väga tänulik. Samuti ei olnud trügimist, seisualale oli mõistlikult ruumi jäetud. Kokku oli ca. 17K inimest saalis ja piletid välja müüdud.
Sain elu võimsaima kontsertelamuse ja uskuge mind, ma olen ikka omajagu käinud konsadel.
Teema jätkuks…
Eilne lauluväljaku kontsert → Galerii: Justin Timberlake andis Tallinnas vihma trotsides kontserdi | Muusika | ERR
Sa ostad kalli raha eest pileti ja siis lähed ja vaatad seda kontserti läbi ekraani???
No ma ei saa aru sellest ja ei hakkagi kunagi aru saama
Nutikad on saatanast , Jobs tegi inimkonnale karuteene.
To: thargun.
Kui varem inimesed omavahel valjult lobisesid ja tõuklesid kontserdil, siis nüüd ollakse vähemalt vaikselt ja liikumatult, et heli ja pilt ikka kinni püütud saaks. Minu arust on see küll positiivne edasiminek võrreldes varasemaga. Enamust see kontsert ei huvita, neid huvitab see, et saaks näidata: “mina olin siin!”
Tallinna oma 2022 oli küll kõva elamus.
Väheseid kontserte, mida läheks iga kell uuesti kuulama.
Lindemannilt uus lugu väljas, pühendusega David Lynchile Krt, on vanal ikka viitsimist…