Disko pole oluline, punk on põhiline

Tisko või mitte kuid sellele videole ei ole ja ka kunagi tõenäoliselt ei tule võrdväärset

Eric Prydz "Call On Me"
Sa mõtlesid seda varianti :)
Disko pole oluline, punk on põhiline
...ja seda eriti tänase hommikutelevisiooni poolt vaadatuna.
Kustmaalt aga DJ-sid disco alla saab liigitada- on suht küsitav. Ja Queen'i pungiks nimetada ka oleks kohatu.
Olekski õige mälestada Freddie't sest tema surmaaastapäev kohe-kohe tulekul.
annelix
Foorumi teema pealkiri on fraas ühest ansambel Turisti kuulsast laulust.
Iseenesestki mõista, et Queen pole punk ega DJ disko :)

See on Generaator M'i lugu...
Ma vaidleks mykoloogile selle "nõudliku turu" osas vastu. USA-s ja inglismaal pole turg nõudlikum, vaid on lihtsalt teisele poole kaldu. USA-s on neegrite kontsentratsioon nii suur, et väga hästi müüb hip-hop ja äärmisel juhul r&b, vaata kas või keskmist (nais)popiartisti, kes varem või hiljem peab suuna tavaliselt mahehäälselt popilt r&b poole võtma, et elus püsida. Eriti hea kui ta kutsuks oma uut albumit produtseerima näiteks Akoni või Timbalandi või kellegi teise sarnase musta mehe.
Näited - Nelly Furtado, Mariah Carey jne. jne.

Inglismaa näide on selles mõttes õigem, et inglased on kinni oma britpopis või indie rockis, aga samas kuulavad teisi stiile ka (hip-hop, trance, dnb), ja just eelmainit Tiesto on üks väheseid, kes trance-artistidest UK-s fänne kogub.

Aga muus mõttes muusikastiile ei ole mõtet kõrvutada, sest erinev muusika sobib minu jaoks erinevasse hetke või erineva meeleoluga. Eile näiteks kuulasin pooletunnise vahega Sigur Rósi ja London Elektricity-t.
priitp
Just täpselt :D
Vaevalt, et keegi teab Sabrina Salerno nime, kuid vaevalt keegi ei mäleta Sabrinat. Enne ja pärast 20 aastat.
Moodne muusikatööstus võib taaslua kelle tahes.
Erektsioonihäire kontrollimine ei tohiks olla enam raketiteadus.
peaks mainima, et Sabrina Salerno nime teadsin juba rohkem kui 20 aastat tagasi
Lisaks sellele, et Sabrinat teadis meie ajal tema kuulsate melonite tõttu iga mees, sai nii mõnigi suure rinnapartiiga aal omale hüüdnimeks Sabrina. Aga see, et Sabrina perekonnanimi Salerno on, seda ma küll ei mäletanud :))
winger, ära alahinda siinseid foorumikülastajaid. Kui "Boys, boys, boys - summertime love!" oli Soomes hitt, siis kõik mehed vanuses 10-45 ootasid Hittimittari-nimelist saadet Yle TV2 pealt hinge kinni hoides.

/Mingi lohutus pidi ju olema, et Dingo oli mõnda aega tagasi laiali läinud/

/We're old. Yes we are./
Näedsa nyyd siis pea 20 aastat hiljem saan minagi tädi perekonnanime teada :P
Kas Hittimittari mitte selleks ajaks juba otsa polnud saanud kui Sabrina mehetegusid tegema asus. Mul seostub hittimittari rohkem 80ndate keskpaiga kui lõpu muusikaga. Seal oli veel selline süsteem et üks nädal olid Soome videod ja ja teine nädal välismaa videod. Lääne videod oli loomulikult oluliselt oodatumad.
Mmm, isegi lindistasin selle saate ajal telekast laule. :)
mykoloog, ega täpselt ei mäleta, kas Sabrina tuli veel Hittimittari ajal või oli tegemist juba saatega nimega Jukebox. Formaat oli sama, saatejuht oli Mikko Alatalo, kuid telekanal oli Kolmoskanava (mille launch'iga seoses olid detsimeeterantenne teha oskavad mehepojad oma positiivset rahavoogu tugevalt kasvatanud).

Praegu võin omast kogemusest öelda, et hetkel on põhjanaabrite kanalite vastuvõtt toonasega võrreldav aretamine. :-D

Igatahes ilusad ajad olid. Mehepojad istusid teleka ees ja ootasid, et tuleks Gary Moore'i "Over The Hills And Far Away." Varateismelisele sobiv softhevi, mida laulis kole mees, kuid mille videos oli kena naine ja sama näitleja, kes seriaalis Robin, The Hooded Man, kõige cool'imat (kahe mõõgaga!) tegelast mängis.
Meil mustamael oli MTV3 nahtav kui telekale miski traadijupi taha installerisid, pilt vahe sahises, aga sai aru kyll. Jukebox oligi juba meelest lainud, ju siis ei tootnud nii eredaid elamusi. Selle kahemooga mehe nimi oli miski Nasir voi Samir voi midagi sellist. Robini seriaal ja selle muss (esitaja: Clannad) ise olid ka tegijad, mida oodati hinge kinni pidades. Hittimittarist nagin ma esimest korda Maideni videot Aces high peale mida olin kohe myydyd mees. Okei, laks meenutamiseks, nostalgialaks noh.
..mille launch'iga seoses olid detsimeeterantenne teha oskavad mehepojad oma positiivset rahavoogu tugevalt kasvatanud

Teine gool sissetulek oli sellel ajal (80ndatel) PAL plokid. :) Kasum kõikus kuskil 50-100%
mykoloog, MTV3 oli veidi hilisem teema. Alguses oli Kolmoskanava, mille signaal oli nõrk. Hiljem keerati pauerit juurde ja seni teistelt YLE kanaliltelt aega rentinud reklaamitelevisioon MTV kolis lõpuks samale kanalile. Jukebox ei tekitanud ilmselt emotsioone ja mälestusi sellepärast, et ta oli Hittmittariga täiesti äravahetamiseni sarnane. Õigusjärglane :-D

Aaaaccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigh! Dickinson'i randmekas oli aastaid benchmark'iks, millega hevituusad oma randmekaid võrdlesid. Olid ajad. Steve Harris võis kanda triibulisi kintspükse ja olla hetero-alfaisane. David Lee Roth ja Dee Snyder kandsis sama palju meiki kui nende kõik girlfriend'id kokku ja tegid ikka kõigile... meest. :-D
koto, PAL-blokid oli tõeline tase. Meil oli 1985 klassis kaks perekonda, kus oli üldse värviteler sh ÜKS perekond, kus ka ülelahe kanalid värvilisena paistsid. Oh seda tunnet, kui sai astuda keset vaidlust ja teatada, et KITT on MUST, mitte kirsipunane või tumesinine nagu klassivennad vaidluses väitma kippusid.

...ja siis ostsin ma nädala taskuraha eest Modern Talking'u Suosikkist pärineva kleepsu. Peaaegu et häbi on. :-D
võeh, mõmm, mul ei lubanud naabritüdruk kunagi oma emal valjusti Modern Talkingu plaati kuulata, kuna kartis, et mina võiksin oletada, et tema seda kuulab :-)