Hmm lisaks Diskole (Lugusid mehe ja naise suhtest) ja Raskemetallile (sex, violence, ja occult)
Paneks siia hunniku linke industriaalse muusika kohta (lugudest inimesest, ühiskonnast ja tulevikust)
Ehk siis natuke Diskometalli :)
Lugusid inimesest:
Pool inimene
Pool inimene (oskavad muusikat teha küll)
Loom
Peajaht
Rohkem inimene1
Raudne pea
Tankinimene
Bullet
Rauast inimene
robot
Ingel
veel üks ingel
Lähemale jumalale
Jumal on jumal
Uuestisünd/a>
Võlutud
Õnnelik inimene
Ühiskond
Megalomaniac
Raha
Sõda
Hümn
Veel üks sõda
Vargad
Tarbija
Politseiriik
Religioon
Aja rütm
Isamaa
Crape diem
Aga on selge et muusika on emotsiooni väljendus ning, sellised koduperenaise moodi tibid kes soovivad suhte emotsiooni kuulavad ninnunännu diskot ning macholikud mehed ja mehised tibid kuulavad raskemetalli.
marct, mul ka natu kahju, kui solvasin su tundeid, sorry, et jätsin viited* lisamata.
Maitse üle ju kakeldaksegi;)
*http://shoulddrinkmore.blogspot.com/
deepsky
Ole täitsa rahulik, ei sa solvanud mind - tüüpiline macholik ütlemine, mida ka ise tihti harrastan. Ma ei osanud sulle ainult midagi vastata kuna ei teadnud, mida sa mõtlesid. Nüüd tean - tõmbasid mind peenelt haneks ja see on ülimalt austustäratav asi.
Kaklus maitse üle on aga päris mõnus meelelahutus :))
Ole täitsa rahulik, ei sa solvanud mind - tüüpiline macholik ütlemine, mida ka ise tihti harrastan. Ma ei osanud sulle ainult midagi vastata kuna ei teadnud, mida sa mõtlesid. Nüüd tean - tõmbasid mind peenelt haneks ja see on ülimalt austustäratav asi.
Kaklus maitse üle on aga päris mõnus meelelahutus :))
WN
Ära liialt lootusi hellita - äkki pärast võib selguda, et 10 aastat on paremaidki räsinud :)
Ära liialt lootusi hellita - äkki pärast võib selguda, et 10 aastat on paremaidki räsinud :)
pilt artikli kõrval on kyll natuke hirmutav...
See on noorim kelle pilt leiti :))
Teatud põhjustel pidin idanaabri esindajatega jooma ja kui ty´uled koju, siis on ikka heameel slaavi naisest. Ansipile see ei meeldi, aga rahvas seguneb ja..
Peaaegu mõistan sind, Hunt. Ka mul nendega ainult positiivsed emotsioonid olnud :)
Kiss - Rock-n-Roll All Night
Tuli väike nostalgitsemise hoog korraks.......ja ma ei saa sinna mitte midagi parata, et ma isegi nii vanade rokipeerude kõrval ei suuda austusväärses Tanel Padaris rokistaari näha. Kas on latt liiga kõrgele viidud või lihtsalt ei suuda kutt aru saada, et eesti on rokimaailma kõrval väike nagu imiku häll.
KISS on aga väga hea. Kahju ainult et ma nende hiljutise Riia kontserdi kogemata maha magasin:(
Tuli väike nostalgitsemise hoog korraks.......ja ma ei saa sinna mitte midagi parata, et ma isegi nii vanade rokipeerude kõrval ei suuda austusväärses Tanel Padaris rokistaari näha. Kas on latt liiga kõrgele viidud või lihtsalt ei suuda kutt aru saada, et eesti on rokimaailma kõrval väike nagu imiku häll.
KISS on aga väga hea. Kahju ainult et ma nende hiljutise Riia kontserdi kogemata maha magasin:(
DJ Tiesto-Adagio For Strings
See on ka üks staaride staar. Ma arvan, et meie staaridel pole ka viga midagi - häda ainult et, ülbeks lähevad enne kui selliste kontsertiteni jõuavad.
See on ka üks staaride staar. Ma arvan, et meie staaridel pole ka viga midagi - häda ainult et, ülbeks lähevad enne kui selliste kontsertiteni jõuavad.
Queen I Want to Break Free
Ah et miks ma siia neid vanu lugusid topin?
Ma arvan, et ma vist tulin ühe äriidee peale - "kuidas eesti staarist teha maailma staar".
Ah et miks ma siia neid vanu lugusid topin?
Ma arvan, et ma vist tulin ühe äriidee peale - "kuidas eesti staarist teha maailma staar".
Russian Roulette - Accept
Jälle küll suht vanem asi kuid - ma sain tollal lahti oma Roveri Pioneer autostereo kõllidest - kas andis liigseltt mingit sagedust või olidki kõllid minekul kuid - kui sul ikka poole musa pealt ainult tillukesed kõrgsageduskõllid järele jäävad, ajab juba iseenest tigedaks. Hiljem selgus, et pidingi uued kõllid panema, sest vanadel olid ribad ribadeks lennanud.
Eks mu oma viga muidugi - poleks vaja olnud punni põhja keerata :) Aga heade lugude nimel - pärast iga head lugu uued kõllid - hea meelega kui pappi oleks
Jälle küll suht vanem asi kuid - ma sain tollal lahti oma Roveri Pioneer autostereo kõllidest - kas andis liigseltt mingit sagedust või olidki kõllid minekul kuid - kui sul ikka poole musa pealt ainult tillukesed kõrgsageduskõllid järele jäävad, ajab juba iseenest tigedaks. Hiljem selgus, et pidingi uued kõllid panema, sest vanadel olid ribad ribadeks lennanud.
Eks mu oma viga muidugi - poleks vaja olnud punni põhja keerata :) Aga heade lugude nimel - pärast iga head lugu uued kõllid - hea meelega kui pappi oleks
Igal juhul aga sobiks Ferrumisõpradele üks lugu minu ühel lemmikartistilt:
Running Wild - Diamonds Of The Black Chest
Running Wild - Diamonds Of The Black Chest
marct, ma saan kõigest aru, aga DiskoJuhendaja Tiesto? :-D
Karum6mm
Ma saan sinust aru - ma ise ka alguses ei tahtnud kuuldagi mingist "jäljendajast ja ketserist", kuid mis teha - tüüp on populaarsem kui näiteks Modern Talking omal ajal - no komments. Einoh, eks naljakas on see minu jaoks kah, aga näed - nii see kuulsus tuleb:)
Saladuskatte all ütlen sulle, et tegelikult sai vastav tüüp esile tõstetud selle jaoks, et pop-muusika mehed mind risti lööma ei hakkaks ilma asjata. Kui, siis olgu asja eest :D
Ma saan sinust aru - ma ise ka alguses ei tahtnud kuuldagi mingist "jäljendajast ja ketserist", kuid mis teha - tüüp on populaarsem kui näiteks Modern Talking omal ajal - no komments. Einoh, eks naljakas on see minu jaoks kah, aga näed - nii see kuulsus tuleb:)
Saladuskatte all ütlen sulle, et tegelikult sai vastav tüüp esile tõstetud selle jaoks, et pop-muusika mehed mind risti lööma ei hakkaks ilma asjata. Kui, siis olgu asja eest :D
Albumit-Under Jolly Roger- sai kunagi omatud. Kuid Harjumäel läks kaubaks. Sai vist vahetatud Keeper Of The Seven Keys ( Helloween ) vastu. Hiljem läks trashiks kätte. Siis tulid VoiVod, Venom, Buldozer jne. Asi lõppes plaatide maha müümisega. Üks plaat jäi. The Young Gods - "TV Sky"
Eks diskot peab ka olema, muidu ei paista selle rämpsu seest hea asi välja.
Eks diskot peab ka olema, muidu ei paista selle rämpsu seest hea asi välja.
DJ Tiesto on vast mingi süntesaatorimuusika või arvutimuusika või mis iganes.
Pop on näiteks The Beatles minu arusaamist mööda. Nii et pole parata, marct, risti sind lüüakse ja asja eest :)
Pop on näiteks The Beatles minu arusaamist mööda. Nii et pole parata, marct, risti sind lüüakse ja asja eest :)
DJ Tiesto on juust, kelle muusikat glamuuri- ja elustiiliajakirjades "klubimuusikaks" kutsutakse ja kelle kontserdil hilisteismelised ja jämekaelad, sekka mõni lastega perekond ka, puusa käivad nõksutamas, arvates et nüüd on oma valdkonna tipp ära nähtud. Shabloon on vana ja äraproovitud, võetud 10 ja rohkem aastat tagasi uudsed olnud saundid, pandud see laiemale kuulajaskonnale vastuvõetavasse kastmesse ja "klubimuusika kuninga" pakendis maha müüdud. Mandri-Euroopa "träänss," mida põhiliselt Saksa muusikanalitest lastakse ja mis jõuab lõpuks üldjuhul "Ibiza Summer 2001" tüüpi kogumikele. Ei löö iialgi läbi USAs ja Inglismaal, nõudlikuma maitsega muusikatarbijatega turgudel.
DJ Tiësto pole seda mõõtu staar, mida poppstaarid. Tema kokkumiksitud muusika lihtsalt läheb laiadele rahvamassidele peale. Kui ta enam seda muusikat ei produtseeri, kaob ta nimi unustusehõlma. Täiesti võimalik, et tulevased põlvkonnad ei avasta endale DJ Tiëstot sellisel viisil nagu praegused noored põlvkonnad avastavad endale Beatlesit või Queeni.