Uudis oli ühinemisest ja ellu jäämisest ja pankroti vältimisest. Rahast ei kirjutatud suurt midagi.
kardan et see oleks suurem üllatus kui oli enefit greeni tagasiostmine ja võibolla võiks realiseerumise puhul saada üheks potensiaalseks “aasta investeerimisteoks” ![]()
Huvitav, et ükski Clevoni meestest ei räägi mis väikeaktsionäride jaoks saama hakkab. Head nahka siit vist ei tule.
Nagu kasiinos - maja võidab alati.
Clevon LinkedInis: “To our minority shareholders. A voluntary takeover offer will be presented following the next funding round.” “Expected to happen later this year.”
Clevoni FB lehelt: “Clevon Investors will continue as a holding entity, now owning indiGO shares instead of Clevon shares. There is a two-year lock-up period. If the shares become liquid in the future, any proceeds will be distributed among the shareholders.”
Mida arvata? Tegelikult me keegi ei tea, milline pakkumus võiks tulla. Arutleda võiks?
Vastupidi, ma olen üsna kindel, et ratsionaalsed inimesed saavad ette aru, et siit pole midagi oodata kui kõik Linnutee parved ei joondu ühte ritta. Pikalt pankroti äärel startup, mille ülevõtmise eest maksti teise startupi aktsiatega… good luck.
0,4.- aktsia eest? Murelik väikeaktsionär:)
Mis 0.4?
Väikeaktsionäridele lubati pakkumine teha peale järgmist funding roundi, mis minu arust hiljuti ka toimus. Kaasati 300M dollarit. Näis, kas ja palju sealt väikeaktsionäridele pakutakse. Pakkumine puudutab muidugi vaid IndiGO Europe AS aktsionäre, mitte Clevon Investors AS omasid. Viimased peavad veel kannatust varuma ja IndiGO edulugu lootma. Ainest edulooks justkui oleks…
Eduloost räägit aastaid tagasi.
mul selline tunne , et see on küll läinud.
raha siis.
Kellel usk kadunud ja müüa soovivad, saatke kogus ja hinnasoov marko.kotsar@gmail.com.