Cleveron Mobility (CLEV)

Plaanin kindlasti osaleda. Info kulub marjaks ära.

Täpselt on keeruline aru saada, mis tingimustel see toimub, kuna AI veel ei kirjuta veatuid koosolekukutseid, aga tundub, et Arno Kütt lükkab oma uue startupi aktsiad Clevon Investorsisse, et Clevonisse investeerinutel oleks võimalik mingi upside veel tekitada. Paljude teiste ühisrahastuse avantüüride kõrval üsna soliidne samm.

Minu arust ka soliidne samm, sest sisuliselt tähendab Clevon Investorsi aktsiate omamine edaspidi mitte enam ühes (IndiGO) vaid kahes (IndiGO + Rollo) potentsiaalikas idus osaluse omamist. Aktsia hinnale peaks see areng soodsalt mõjuma. Olen otsinud septembrist saadik võimalusi aktsiat juurde osta, aga tehinguid on pea võimatu leida. Hiljuti õnnestus väike kogus soetada tasemelt 3 eur/tk ehk kunagise IPO hinnatasemega võrreldes juba märksa kõrgemalt. Põnevad arengud igal juhul.

Ma ei saa ööd ega mütsi aru…
Arno omab Konna
Konn omab Clevon Investoreid
Arno omad Rollot
Mismoodi Clevon Investorite omanikud Rollot omavad?
Clevon Investorite ühe aktsia hind on 3€?

2 Likes

Vahepeal vigasid parandatud ja iga uus osak maksab nüüd 297 448,48 asemel 16,77 eurot.

Paistab, et selle hinna (EUR 16.77) eesmärk on võtta ära huvi lisaaktsiaid märkida ja protsessi eesmärk on pelgalt Konna OÜ omanduses oleva Rollo Robotics OÜ osaluse tõstmine Velaron Group AS-i (uus ärinimi).

Igaljuhul respect! Arno kui sedasi plaan kaasa tulnud investoritega käituda.

1 Like

Faktitäpsustused ehk selgitavad olukorda:

1. Arno omab läbi Konna nii Clevon Investorsit kui Rollot.
  2. Eelseisval koosolekul on otsustamiseks punkt, millega Konnast tõstetakse Rollo osalus Clevon Investorsisse ehk edaspidi omab Konn Rollot läbi Clevon Investorsi ja kõik Clevon Investorsi väikeaktsionärid Konna kõrval muutuvad kaudseteks osanikeks ka Rollos.
  3. Clevon Investorite ühe aktsia hind on täpselt nii kõrge kui ostuhuvilised on nõus maksma. Üldkoosolekul pakutakse aktsiaid hinnaga 16,77 eur/tk. Mul õnnestus saada hiljuti väike kogus hinnaga 3 eur/tk, et vist sain hea diili :slight_smile:

Ja miks peaks Arno tõstma oma Rollo osaluse ettevõttest mis on täielikult tema kontrolli all, kooperatiivi, kus on kaasavaraks hunnik tüütuid kärbseid?

1 Like

Müün 2500 Clevon Investors aktsiat. Ostusoovist palun andke teada joonaspyvi@gmail.com

Eks ikka sellepärast, et väljendada tänu neile väikeaktsionäridele, kes Clevonisse uskusid ja jäid aktsionäriks ka päris pankrotiserval olles. Viimane pole minu oletus, vaid Arno enda sõnad reedeselt korraliselt üldkoosolekult. Väga eeskujulik žest anda neile jääjatele/uskujatele nüüd võimalus osa saada ka Rollo võimalikust eduloost. Sellest võiks saada omamoodi Eesti iduettevõtluse kultuuri stiilinäide, kuidas ka väikeaktsionäre ei unustata.

Infot oli küll vahepealsel perioodil napilt, aga edaspidi peaks ettevõtte käekäiku juba paremini jälgida saama aadressil, mis siit varemgi koosoleku materjalidega seoses läbi käis. Elame-näeme! :slight_smile:

4 Likes

Nii ilus jutt, et pisar tuleb silma!
Kahjuks raske uskuda.Tibusid loetakse…

1 Like

Väga kõva pea peab olema, kui lubad endale kaks korda järjest kaikaga pähe lüüa.

4 Likes

Ma müüks ka 3eur/tk, oleks huvi?

Huvi sõltub kogusest. Kirjuta mulle täpsemalt marko.kotsar@gmail.com, mis kogust müüa soovid.

Minule võib ka kirjutada jkhaldus@gmail.com

Pakkuda 1000 tk Clevon Investors aktsiaid.
Kristjantanav@gmail.com