Bravocom

to: miroslav & priitp

vaadake, mul on lepinguline suhe EMTga viimased 6 aastat, kahjuks see vahepeal katkes seoses telefoni kaotuse ja sõjaväkke mineku kokkulangevusega. Seega panin vana lepingu mitu head aastat tagasi kinni ja mõned kuud hiljem tegin juba uue lepingu ja sain ka uue numbri, mis teie tingimuste kohaselt on luuserinumber. 53 ja kuus kohta. Blablabla-reegel-kinnitab-erandit-bla-ikkagi-blabla.

Ilmselt jäämegi erinevatele seisukohtadele, aga las ta siis jääda.
Suffiks,
Aga Sinu kisa siin ju naitabki seda, et saad ka ise aru, et 53-l on sitem maik kui 50-l - selleparast arritudki ja puuad toestada, et oled tegija ning ei taha luuserite seltskonda kuuluda.
No offence, mina Sind luuseriks ei pea:)
1) Ei pea oma numbrit sitemaks, küll aga üritan sinusuguseid ketsereid tõelisesse usku tagasi pöörata.
2) Ei ole kordagi väitnud ega ka väida, et olen tegija. Lihtne inimene olen. Küll aga olen veendunud, et mobiilinumber ei näita küll ööd ega mütsi.
See jutt numbrite 50 kohta positiivses mõttes õige. Tavaline monitooring, inimene on säilitanud oma numbrit a 8 aastat. Ta/firma on tasunud õigeaegselt arveid, ei ole tekkinud vajadust ennast peita(numbrit vahetada) ja muu selline. Seega jutt jumala õige.
Kui on vaja esitada number näiteks kehale mida ei leitaks ostad SIMPLI ......
Suffiks,
Mulle meenuvad kull Su kommid stiilis: LHV enamkaubeldavate aktsiate nimekiri sarnaneb minu paevatehingute valjavottega voi et voin teile oelda, mis on homsed enamkaubeldud aktsiad, jne.

Kui see ei ole uritus ennast tegijana naidata, siis mis see on?:)
See oli näide sellest, kui oletatavalt õhuke on LHV aktiivsete kauplejate ja/või klientide nimekiri.
jah, aga ega need väljavõtted siiski päris ei võrdunud. Seega - mitte liiga õhuke.

No aga, suffiks, mõni näide mingist tunnusest miks näitaks nii ööd kui ka mütsi, palun.
Äh, mitte "miks", vaid "mis"....
Ühiskondlik tunnustus (oma valdkonna tippspetsialist, väljapaistvad saavutused kunsti, kultuuri, heategevuse alal, ...). Märkimisväärsed saavutused eraettevõtluses, riigi asjades, kolmandas sektoris. Suutlikus avalikku arvamust mõjutada.

Kuna tegu on väga suhteliste ja paljuski kokkuleppeliste mõistetega, siis ütlen ette, et ei soovi semantilisse piikide ristamisse laskuda.

Fuck, siiski...
Tõenäoliselt on ka igal inimesel oma taustsüsteem, millega ta kedagi või midagi võrdleb. Nagu üks tark ja väljapaistev inimene (Tegija) on kunagi ütelnud: "Tipud olenevad tasemest."
www.zorro.ee -> hinnakiri

Bravocom=nali.

Ma ei näe mingit hinnaeelist võrreldes teiste operaatoritega (mis on ainuke argument enamuse klientide ülemeelitamiseks). Ja miks krdi päralt ma peaks maksma 2,6 eeku minutis, et rääkida klienditeenindusega, kus nagunii esimesed 10 minutit on muusika?
Heh, ma siiski ühe imepisikese eelise leidsin - MMS maksumus on 5.45/tk kuni 100kb. Teised operaatorid tõmbavad vist selle piiri 35 kilo juurde - ehk siis 6230-ga tehtud korraliku pildi saatmine võib maksma minna kuni 3 MMS-i hinna.

Samas IMHO on see täiesti tühine eelis, sest 80% tarbijate jaoks on valiku tegemisel 80% kaaluga kõneminuti hind ja ülejäänud vidinad on nice to have.

Nii et 100% nõus SideKick'iga, ei näe ühtegi tõsist argumenti Bravocomi kasuks, no teps mitte ei näe. Aga võib-olla keegi näeb? .-) Andku ka teistele teada!
Oma sellisel kuju tundub küll jah..ämbrina. Huvitav palju sinna juba raha magama on pandud?
Ma näen küll igasuguseid argumente, mitte liitumiseks siis:
* Väga jube nimi - sellise nimega kõnepaketti ei võta ma iial endale.
* Kallimad hinnad kui ma praegu Radiolinja võrgus maksan. Erakliendina kusjuures.
* Suunamine tundub olevat tasuline?
* Kõnede väljavõte ja arved on suhteliselt toreda hinnaga!?!?
Ma oleksin imenatuke positiivsem.

Nimi meeldib. Fun! Pealegi numbriliikuvuse ajal pole kellegi asi, mis operaatorit ja paketti kasutad. Aga liituda on Zorro'ga tunduvalt lahedam kui Delta'ga. :-)

Suunamine on ntx ka Radiolinjas tasuline igale poole v.a. Radiolinja lepingulistele klientidele. Nii et see on paraku trend ja miskit parata pole.

Kõnede väljavõte pole ju oluliselt kirves? Kõik küsivad selle eest raha. Ja toreda hinnaga on PABERarve, mitte elektrooniline. Viimane on ju tasuta! Kuluefektiivsuse küsimus, ei muud.

Aga kogu selle lõbu eest maksta sellist kirvest minutihinda - no way! Ja selles ongi point!

jim

teatud sihtrühmale võiks see Zorro nimi ju hästi peale minna, mäletatavasti on tegu kodumaise TV sarja kangelasega, ühe teise internetilehekülje foorumites ongi sarja fännid juba häälekalt inspektor Kukekese, Nisu Unni jne. nime kandvaid pakette nõudnud, :)

iseasi kas see sihtrühm koondab endas iga mobiilioperaatori unistuste kliente? :)
Samas on idee ise huvitav- rendid Radiolinja võrgu ja teed samast võrgust veelgi ilusama leviala. Kahtlaselt meenutab ideed, et maakera sees on veel teine maakera kusjuures välimisest hulka suurem :-)
Bravocomi kodukal on ka nende staff üleval. Nagu suffiks ütles: "Inimesed, kes asja käima jooksma palgatud, on THE PEOPLE to do it Eestis. Kõik on pädeva träkkrekordiga ja oma ala tipud." Maybe or may not be, mina pole erinevalt suffiksist pädev nende kompetentsust hindama :-)

Küll aga võin 100% kindlusega väita, et kasumlikuks majandamiseks on vaja lihtsalt piisavalt palju kliente ja Tele2 suudab väga hästi omadega toime tulla just Nisu Unni paketti nõudva seltskonnaga. Samas - ka nemad tahavad hõivata unistuste kliente ja selleks on vaja oluliselt rohkem TIPPTASEMEL müügipersonali kui Bravocomil praegu on.
KUi nüüd järele mõelda, siis üks eelis on, miks Bravocomi eelistama peaks, nimelt on minu teada tegemist ainukese Eesti kapitalil põhineva operaatoriga. Bravocomiga jääks minu raha Eesti, mitte ei jagata mõnesendise dividendina sommidele.
Paraku on sel eelisel ka omad nõrgad kohad. Bravocom nimi sisaldab eestlastele võõrast c-tähte ning siiani on - uskuge või mitte - väga palju inimesi endiselt arvamusel, et EMT-d tasub eelistada ainult seetõttu, et ta on eesti oma operaator. Bravocom on siiani väga nõrgalt seda olulist müügiargumenti promonud - võib-olla ta hakkab seda tulevikus jõulisemalt tegema?