Bravocom

ah et tänapäeval tehakse telefoni numbri alguse järgi firmadele riskianalüüsi. njaa...
Ausalt öeldes mina ei suuda tõsiselt võtta inimese, kelle jaoks omab telefoninumbri algus tähtsust. Praktikas suheldakse ikkagi inimestega (või firmadega), mitte telefoninumbritega.

Vähemalt minul ei ole peas praktiliselt ühtegi telefoninumbrit ning helistamiseks otsin telefoni menüüst inimese nime. Võibolla korra vilksatab ka number ekraanil, ei teagi. Igatahes oluline see numbri teadmine pole.

Kõnesid vastu võttes samuti - enamasti ilmub ekraanile ikkagi nimi. Kui nime ei ilmu - siis on asi enamasti kahtlane - mõni turundaja üritab mingit uut jama müüa.
Rahvamobiil Zorro! :-))) LOL

Ei noh, pullivennad tunduvad seal Bravocomis olevat! Mulle meeldib! :-))

Bravocom alustab teenusega Rahvamobiil Zorro
15:23, 31. oktoober 2004

TALLINN, 31. oktoober, BNS - Eesti esimene mobiilside teenusoperaator Bravocom alustab täiemahulist tegutsemist kavandatust varem, tuues esmaspäevast turule erakliendile mõeldud teenuse Rahvamobiil Zorro.
Bravocom teatas, et Rahvamobiil Zorrot saab kasutada nii lepingulise liitumise alusel kui ka kõnekaardiga. Kõnekaardi tutvumishind novembris on 99 senti minut, mis kehtib esimest korda ühetaoliselt kõigisse Eesti võrkudesse helistamisel. Lepingulise liitumise puhul puudub Zorrol kuumaks ning ettevõte lubas seda mitte kunagi kehtestada.

Lipukirja all "Lihtne, selge, aus" tegutsemist alustav Rahvamobiil Zorro ei hakka Bravocomi väitel kasutama ebaõiglasi või peidetud hinnaskeeme. Samuti on Zorro soodustingimuste pakkumisel eriliselt tähelepanu all eelkõige olemasolevad püsikliendid.

Rahvamobiil Zorro kõnekaardiga ostab klient kindla arvu kõneminuteid, mille hind ei sõltu sellest, mis ajal ja mis võrkudesse helistatakse. Zorro eesmärk pole pakkuda Eesti kõige madalamat kõnehinda, vaid pakkuda alati soodsaid hindu, öeldakse Bravocomi pressiteates.

Rahvamobiil Zorro kõnekaardid jõuavad müüki esmaspäeval, esialgu ei hakata müüma telefone. Rahvamobiil Zorro teeb koostööd Radiolinjaga.

Hei, kust Sa selle Rahvamobiil Zorro infi said?
Tutvuks ka huviga...
Vabandan, sain juba Delfi lehekülje kaudu "ree peale" tagasi...
uh, huvitav millist emotsiooni või kuvandit bravocom enda teenusest sellise nimega äratada püüab. igasuguste aspiratsioonideta niivõrd veidrat nime ilmselt valitud ei oleks. igatahes kõiksugused rahva- eesliited äratavad küll mõningast ebameeldivat sentimenti.
to trader 2000;
Olen igati rickiga nõus, reeglina need 53 ja 58 algusega on noored "rullnokad", kes siis üle kolme päeva 100 krooni kaupa endale kõneaega peale laevad. Ja kui siis vahepeal paar nädalat peale pidu plekki pole, siis on telefon vait. Kui on ikka vana number, siis reeglina leping ja firma ka taga, mis regulaarselt arveid maksab. Ise teen väga vahet, mis numbri inimene kokkusaamisel annab, siiani on selekteerimine ennast igati õigustanud, lollide ja nossovite otsa suht vähe komistanud.
Üldiselt esmapilgul meenutab Bravocomi kampaania hirmsasti "uut poliitikat". Sarnasus on rabav, eriti kui lugeda Põldsammi tänaseid sõnu: "„meie käest on nii palju teenust küsitud ning kuna põhiteenuste testid on läinud normaalselt, ei näe enam põhjust, miks peaksime venitama...”

Vaadates, et outdooris (bussipeatused) on täna õhtust juba Unicomi pindadel plakatid väljas, võib ligi sajaprotsendilise kindlusega väita, et 01. detsember oli lansseerimiseks kavandatud juba ammu-ammu. Selliseid pindu lihtsalt ei saada endale üleöö. Ehk siis tegelikult alustatakse kohe hämamisega.

Vabandan kõigi Bravocomi fännide ees oma rikutuse pärast, mõte jääb samaks! ;-)
Velikij

Kuidas see Bravocomi "ootamatu" teenuse avamine võiks neile kasulik olla? Teised operaatorid ei suuda hinnasõtta operatiivselt sekkuda ja neil on lühiajaline eelis hinnatundlike klientide ülemeelitamisel?

Lansseerimine siis ikka 1. novembrist, mitte 1. detsembrist?
1. novembrist jah, sorry, lapsus linguae :-)

Ma mõtetega juba detsembris, näe, jäin unistamisega vahele :-))
Ok, Henno, jätkan oma rikutuse tasandilt :-)

Meedias on nimelt korduvalt läbi käinud jutt, et Eestisse oodatakse kuni 20 virtuaaloperaatorit, kellest elujõulisi peaks olema 7-8. No iga vend arvab ise asja ja mida suurema numbri arvad, seda vägevam mees oled :-). Fakt on aga see, et Põldsamm pole tõesti ainus. Nimelt on mulle korduvalt unes näidatud, et MVNO-de seas käib päris tõsine rabelemine turuletuleku osas ja Põldsamm pole alati selles võidujooksus esimene olnud, küll aga oli ta lõpuspurt võimsaim.

Esimesena turuletulija eelised on üüratud. Tema nimi muutub sünonüümiks, antud juhul siis MVNO ja portatiivsuse omaks. Teised tulevad ka, aga neil on juba hoopis raskem.

Lisaks algab uuest aastast hoopis uus ajastu, aga selle kirjeldamine ühe kommiga läheks pikaks. Oluline on aga muuhulgas, et ka Bravocom tahab sellest pirukast (ümberjagatavast turust) tükki hammustada ja kui aasta pärast turule tulla, võib olla lootusetult hilja.
Kuigi mul on kahtlane tunne, et ma ennast selle kommentaari sisuga kordan, pean seda siiski vajalikuks:

Ma loodan et ricki ja miroslavi sugustel vanadel tegijatel on ka üks esimestest "eksklusiivelamurajooni" arendatud korteritest/majadest, üks esimestest Eestis müüdud nendest autodest, millega nad parajasti sõidavad (ilmselt sporttarbesõiduk Touareg või X5 vms), üks esimesi hansapanga jooksvaid hoiuseid (arvatavasti ilusa numbriga) ja kindlasti üks esimesi väärtpaberikontosid EVKD's, jällegi kindlasti ilusa numbriga. Need on tunnused, millega on võimalik tegijad eraldada luuseritest.
to suffiks.
Ei ole. Huvi pärast küsimus, vana oled?
Olen 20-ndates ja luuserinumbriga. Kui see number oleks tõesti oluline, saaks ka sellise numbri välja ajada, mille peale isegi vanad tegijad ahhetaksid. Ei ole aga oluline. Seega g'day.
Vanad tegijad siis võtta antud teema kontekstis. Sest ma ei usu ja pole ka kuulnud, et keegi kel endal kaalu on mobiilinumbrile kaalu paneks.
to suffiks
täitsa valesti oled asjast aru saanud. Ma ei räägi sellest, et number peab olema 50 50000, see on eraldi kategooria ilusaid poisse. Ma lihtsalt parema meelega kontakteerun ja ka töötan inimestega, kellel üks ja sama number vähemalt 4-5 aastat olnud ja eeldatavalt 50, 51 või 52 algusega on, selles on asi. Ole või 60 aastane, kui Su numbri algus on 58, siis Sinu simplile helistan ma kindlasti eelarvamusega, sest ma ei tea, kas see kaart Sul veel kahe nädala pärast ka toimib. Simpli kaardi omanikke ei tea keegi, ei saa ka kuskilt teada ja reeglina nii Nad ise ka sellesse süüdimatult ja vastutustundetult ka suhtuvad. Vastutus puudub. Kahjuks endal paar sellist tuttavat.
to miroslav

Aga mis kostad nende inimeste kohta, kelle number algab 56-ga? Seal on kõnekaart alles väga uus asi ja paljude number olnud sama tunduvalt kauem kui 4-5 aastat???
to Velikij

Mis ma ikka kostan, normaalsed numbrid. Jutt käis ju simplitest jne.

suffiks & kompanjonid,

mille põhjal te näiteks siis täiesti võhivõõra inimese üle otsustate? Telefoninumber 50 on minu jaoks väike, aga oluline asi - viimase kümne aasta jooksul pole see kodanik hakkama saanud millegagi mille pärast oleks pidanud numbrit vahetama. Suur asi see. Mingi jutt, et "otsustan ikkagi inimese järgi" on ju tore, aga hard-data siiski parem. Hea näitlejaga pole kohtunud?

Samamoodi on koos olulised ka muu väline atributs - ja et ei läheks kisaks - kui mul on vaja kinnisvara osta, siis ma valin iga kell Opel Astraga sõitva maakleri X5 kasuks :-)