Huvitav millega nemad plaanivad kliente võita ?
Eks siis ole näha.
Inimesed, kes asja käima jooksma palgatud, on THE PEOPLE to do it Eestis. Kõik on pädeva träkkrekordiga ja oma ala tipud. Vähemalt ühel hiljutisel hetkel. Äkki keegi on vahepeal ära läinud, ei tea.
to: Velikij
Ei tahaks ennast üle tähtsustada või jätta muljet, et ma kõike ja detailselt täpselt teaks, aga projekti uudsus peitub eelkõige turustamise poole peal (not so cutting edge, aga siiski Eestis pretsedenditu) ja...erm...teenuse kulude kompenseerimise skeemis (hard core cutting edge super plaan, aga mis ekspert mina ka olen). Võin ütelda seda, et on ka inimesi, kes sellele riskiinvesteeringule "ei" ütlesid, kui ma ei eksi siis ka seda lehte majandavast majast :).
Aga kala püütakse mitte õngega, vaid uudse õngekontseptsiooniga, mida hoiab täiesti teine kalamees.
kas need hardcoresuperhyperduper kontseptsioonid, millele vihjad, sisaldavad sixpacki korgi alt ja pampersipakist jagatavaid kõneminuteid?
Aga kuidas siis tegelikult on?
On 2 ütleme poolvennast, võibolla ka vennast (see oleneb perekondlikest suhetest, kuidas kokku lepiti) kalameest. Ühele vendadest kuulub täiesti uudne ja ainulaadne õnge rentimise lahendus - kui tavalise õnge laenutamise eest pead ise maksma korralikku raha, siis tema õnge võttes ei pea üldse mitte midagi maksma või makstakse sulle lausa peale (see viimane küll teoreetiline ja vähetõenäoline, aga u never know). Lihtsalt iga kord, kui keegi seda õnge kasutab, peab ta näiteks 3 sekundit silmitsema õngeridva peal olevat logo ja kuulama kuidas tamiil tuule käes kahiseb. Seejärel võib rahulikult püüda hakata. Sellise õnge rentimise lahenduse õigused on kaitstud tänapäeva maailmas pädevates intellektuaalomandi kaitse asutustes optimaalsel moel.
Nende õngede rentimiskoha avab aga TEINE (pool)vend mingikujulise litsentsilepingu alusel.
TERVE PEREKOND (mõlemal (pool)vennal on see tõenäoliselt peaaegu kattuv, võibolla väikeste erinevustega) aga mängib kokkuvõttes ikkagi sellele, et kui see rentimiskoht tulusalt toimib, saab üle maailma sellise õnge rentimise teenusega rämedalt pappi kokku lükata.
---------------------------
Nii palju siis kalandusest. Seda mis täpselt enne kala püüdma asumist selle uudse rendiõngega tegema peab, et ta tasuta kätte tuleb, ma kahjuks ei tea. Ülal lihtsalt üks tõenäoline näide. Muidu teeksin ise sellise õngede laenutamise koha :).
Aga need teised harrastuskalamehed, kes lähevad sinna tiigi kaldale püüdma, ei vinni seda sahinat kuulata ja logoga ritva vahtida. Kala on väike ja vähe ning kätte tuleb see saada niikuinii võimalikult väikese aja- ja närvikuluga. Seda enam, et endise kalurikolhoosi järeltulija on kümme aastat tagasi oma püügikoha sisse söötnud ja tõmbab selle väikese tiigi purikatest enamuse oma lemmiksööda külge. Kala, loll loom, aga karjainstinkti mõjul suurtele järele...
Ja see kaluripere võib küll üle maailma harrastuskalureid sinna tiigi äärde kutsuda, kuid tegijad sinna nende käest õnge laenutama ikkagi tulla ei viitsi. Ei tasu vaeva.
Muidugi on need kaks venda ka varem mõelnud, et mehele tuleb õng koju kätte tuua, küll ta siis sellega ka kalale läheb. Ja selles võib olla kontseptsiooni võti. Ma ei tea. Aga kes teab, rääkigu!
Velikij,
mäletamist mööda kunagi oli selline servis, et kui loed spämmi, siis teenid 5 senti per tuhat vms ? Nüüd kasuta kreatiivsust. No näiteks teeme nii, et seda viite senti ei saa sulas, vaid sellega maksad oma internetiühenduse eest. Ja nii edasi.
...võiks isegi teha ühe firma ja hakata telliseid tootma. Paneks sinna alla kõvasti pappi. Tehase võib muidugi üürida, ei pea välja ostma. Ainult et kuidas müüa?
Et tellise omahind ei tule konkurentidest odavam, siis hind ei saa olla argumendiks. Samuti ei saa ma teha ümmargust tellist, kuna standard näeb ette, et tellis on kandiline. Jääb üle vaid tellis ära värvida - näiteks lillaks. Sellega võiks ju teatud sihtgruppi püüda, kuid see oleks liiga väike. Iga tellise peale võiks näiteks mingi logo trükkida, kuid inimesed on harjunud ilma logota ühevärviliste tellistega ja ei osta neid eriti palju isegi logoomaniku poolt doteeritud hinnale vaatamata.
Kuna hirmus tahtmine on ikkagi telliseid teha, siis tuleb kaup muuta kultusobjektiks. Selleks lasen ma president Rüütli parema pöidla jälje igasse tellisesse pressida. Nii on garanteeritud, et iga vähegi isamaaliselt mõtlev mees ostab just minu telliseid.
99 krooniga saab juba täna osta endale ilusa telefoninumbri!
Kunagi tulevikus saab seda ka kasutama hakata - numbriliikuvuse tulekul, millal see tuleb ei ole küll veel kindel.
Loe lähemalt siin.
Ja vastava reklaami leiab muuhulgas rate.ee lehelt, ehk siis ilusad numbrid ilusatele inimestele, :)
Kui selliseid nippe on Bravocomi meestel teisigi varrukast puistata, siis ennustan küll firmale edukat käekäiku.